Microsoft Dev Box er en cloud-drevet udviklerarbejdsstation

0
26

Microsoft satte pc'er i skyen med Windows 365 sidste år, og nu ønsker det at lokke udviklere til at bruge en cloud-drevet udviklerarbejdsstation. Microsoft Dev Box er en ny cloud-tjeneste, der inkluderer apps og tjenester designet til, at udviklere hurtigt kan få adgang til en forudkonfigureret udviklerarbejdsstation.

Microsoft Dev Box er bygget oven på fundamentet af Windows 365, så det er nemt at oprette en ny virtuel maskine og komme i gang. Det betyder, at Microsoft Dev Box vil fungere på enhver moderne browser, og maskinerne understøtter ethvert integreret udviklingsmiljø (IDE), softwareudviklingskit (SDK) eller værktøjer, der kører oven på Windows.

Microsoft Dev Box integreres med Windows 365. Billede : Microsoft

Microsoft præsenterer dette for en række udviklere, som måske arbejder på projekter, der har softwarekonflikter og afhængigheder, der gør vedligeholdelsen af ​​en udviklerarbejdsstation mere en hovedpine. Virksomheden siger, at dets Dev-bokse er velegnede til desktop-, mobil-, IoT- og spiludviklere, og apps på tværs af platforme kan bygges ved hjælp af Windows-undersystemet til Linux.

“Med Microsoft Dev Box, udviklerteams opretter og vedligeholder Dev Box-billeder med alle de værktøjer og afhængigheder, deres udviklere har brug for for at bygge og køre deres applikationer,” siger Anthony Cangialosi, primær gruppechef hos Microsoft. “Teams kan inkludere deres applikationskildekode og natlige opbyggede binære filer, hvilket gør det muligt for udviklere straks at begynde at køre og forstå koden uden at skulle vente på lange ombygninger.”

Udviklere kan oprette flere Dev Boxes. Billede: Microsoft

Microsoft har lavet en portal, der giver udviklere mulighed for at oprette og slette Dev Boxes og endda parallelisere opgaver på tværs af flere maskiner. Udviklere kan derefter frit vedligeholde Dev Boxes til ældre apps eller ældre versioner af deres apps for at genskabe et kundemiljø. Dev Boxes kan implementeres i lokale Azure-regioner verden over med gigabit-forbindelser og endda muligheden for at bruge start- og stopplaner til automatisk at gå i dvale, når udviklere logger af for dagen.

Siden Microsoft Dev Box integreres i Windows 365, IT-administratorer kan administrere Dev Boxes med Intune og Microsoft Endpoint Manager. Microsoft Dev Box starter i privat preview-tilstand i dag, og en offentlig preview vil være tilgængelig “i de næste par måneder.” Microsoft accepterer tilmeldinger til Microsoft Dev Box på deres udviklerwebsted.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here