Sådan ser du Microsofts Build 2022-konference

0
23

Microsofts årlige udviklerkonference starter tirsdag den 24. maj og løber til og med torsdag den 26. maj. Konferencen, der historisk deltog af it-professionelle, ingeniører og studerende, flyttede online i 2020 på grund af pandemien og blev også en helt gratis begivenhed.

Microsoft fortsætter denne tendens i 2022 og holde sine sessioner åbne for alle, der er interesseret i at lære det seneste om, hvad virksomheden laver. Så hvis du er til at tjekke de seneste Windows- og Edge-browseropdateringer ud, forstå forskellen mellem et produkt og en platform og lære af andre mennesker, der arbejder tungt i Microsoft-land, så tjek nedenstående links!

Sådan ser du MS Build 2022 Keynote og Sessions

Hvis du vil deltage i nogen sessioner, så tilmeld dig gratis her.

Keynoten til Microsoft Build 2022 starter kl. 8:15 PT/11:15 AM ET den 24. maj.

Fang keynoten og sessionerne her på Microsoft Build 2022-siden .

Regionale Spotlight-begivenheder

Microsoft retter i år særlig opmærksomhed mod udviklere i Frankrig, Tyskland, Japan, Latinamerika og Storbritannien . Der vil blive afholdt særlige sessioner for folk i disse regioner og på deres respektive sprog for at tale om de nyeste annonceringer, og hvordan de kan gavne dem. Klik på linkene nedenfor for at hoppe ind i de internationale sessioner.

Frankrig

Tyskland

Japan

Latinamerika

UK

Og selvfølgelig, følg med på The Verge for alle nyhederne fra konferencen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here