Waze understøtter nu Apple Music-integration

0
19

Waze har endelig introduceret understøttelse af Apple Music på iPhones, så du kan styre din musik gennem navigationsappens indbyggede lydafspiller. Dette skulle gøre det nemmere for dig at sætte på pause, afspille og skifte mellem sange, mens du følger anvisningerne til din destination. Du får også adgang til Apple Musics brede udvalg af afspilningslister direkte gennem Waze, hvilket betyder, at du slet ikke skal åbne Apple Music-appen.

Apple Music slutter sig til en vært af andre lydstreamingtjenester, der allerede forbinder med Waze. Appen udrullede først støtte til Spotify i 2017 og tilføjede senere Pandora, TuneIn og Deezer. Ud over andre populære musiktjenester som Amazon Music, YouTube Music og iHeartRadio, understøtter Waze også en række apps dedikeret til podcasts, nyheder og lydbøger, som Audible, NPR One og Stitcher.

Apple Music var uden tvivl den sidste store lydstreamingtjeneste, som Waze manglede support til, og dens integration burde udfylde et stort hul for folk, der bruger Apple til musikstreaming, men foretrækker den Google-ejede navigationstjeneste.

< p class="c-read-more__intro"> Relateret

Waze har dine nostalgiske vibes dækket med temaer fra 70'erne, 80'erne og 90'erne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here