Apples nye App Store-regel for lettere konto- og datasletning rammer den 30. juni

0
28

Under sin WWDC 2021-begivenhed fastlagde Apple en række politiske ændringer for App Store, og justerede reglerne for alt fra dusørjagt til, om Roblox er et spil eller ej. Nu, hvor WWDC 2022-begivenheden er klar til at starte den 6. juni, minder Apple udviklere om, at de er klar til at skifte til nogle politikopdateringer, der tidligere var forsinket.

Two App Store-regel ændringer, som Apple bekræfter, træder i kraft den 30. juni: et krav om, at apps, der tilbyder betalte online-gruppetjenester, bruger deres betalingssystem i appen, og et krav, der kræver, at udviklere tilbyder nem kontosletning (herunder gemte personlige data) i enhver app, der giver brugerne mulighed for at oprette en konto.

Relateret

Apple App Store: en kort historie om større politiske ændringer

En guide til platformsgebyrer: Apple App Store, YouTube, Twitch og mere

Fremtiden for App Store afhænger af forskellen mellem en 'knap' og et 'eksternt link'

Her er alt, der ændrede sig til App Review på WWDC 2021

Politikken om online gruppetjenester (såsom klasser og begivenheder) var ikke en del af WWDC 2021-sættet af ændringer – den er faktisk før det, men Apple har forsinket at håndhæve den tre gange. Den første forsinkelse kom i 2020, efter at Facebook klagede over, at det ville påvirke sårbare små virksomheder uretfærdigt, derefter kom endnu en forsinkelse i foråret 2021. Den skulle endelig træde i kraft i januar sidste år, sammen med politikken om at tillade brugere at påbegynde sletning af konto fra kl. i en app.

Men den 22. januar skubbede Apple deadline for begge ændringer ud yderligere et par måneder til den 30. juni og sagde, at det ville give udviklere mere tid til at opdatere deres apps, og vi forventer ikke at se flere forsinkelser nu, hvor Apple har sendt påmindelser. Den ene er en note om kravet om kontosletning, som du kan læse nedenfor, men begge politikker er nævnt på siden med kommende ændringer for udviklere.

Sletning af Apple-konto krav:

Sletningsmuligheden for konto bør være let at finde i din app.

Hvis din app tilbyder Log ind med Apple, du skal bruge Log ind med Apple REST API for at tilbagekalde brugertokens, når du sletter en konto.

Det er utilstrækkeligt kun at give mulighed for midlertidigt at deaktivere eller deaktivere en konto . Folk bør være i stand til at slette kontoen sammen med deres personlige data.

Apps i stærkt regulerede industrier kan give yderligere kundeservicestrømme for at bekræfte og lette kontosletningsprocessen.

Følg gældende lovkrav til lagring og opbevaring af brugerkontooplysninger og til håndtering af kontosletning. Dette omfatter overholdelse af lokale love i forskellige lande eller regioner. Tjek som altid med din juridiske rådgiver.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here