Få denne HP Touch bærbare, mus og Microsoft 365-pakke for kun $400

0
14
hp-15-inch-laptop

Få denne HP Touch-bæremaskinpakken for $400 nå. 

HP/ZDNET

figure>

Hvis du ønsker å oppgradere datamaskinoppsettet ditt, har vi funnet en avtale for deg. Akkurat nå tilbyr QVC en 15-tommers HP touch-bærbar datamaskin, en trådløs mus og ett års abonnement på Microsoft 365 samlet for bare $400. 

Også: < strong>De beste bærbare datamaskinene i 2024: Eksperttestet og undersøkt

Denne pakken inneholder alt du trenger for å sette opp og begynne å bruke denne bærbare datamaskinen rett ut av esken, noe som gjør den til et flott kjøp for barn i skolealder, eldre voksne eller de som leter etter en enkel, one-stop-shopping-opplevelse for deres neste laptop. Hvis du kjøpte alle disse varene enkeltvis, ville det kostet deg 1 071 USD, men med denne pakken kan du kjøpe dem alle for 400 USD – en tidsbegrenset rabatt fra QVCs ordinære pris på 469 USD. 

HP 15-tommers bærbar PC med berøring med mus og Microsoft 365 for $400 ( spar $69 på QVC)

HP 15-tommers bærbar PC med berøring med mus og Microsoft 365 for $400 (spar $69 på QVC)

$400 på Qvc

Bunten tilbys i fire fargealternativer: vinterlavendel, sjøskum, sølv og midnattsblå. Denne 15,6-tommers bærbare datamaskinen har videochat i levende klarhet med et kamera av høy kvalitet, dual-array digitale mikrofoner og avansert støyreduksjon, noe som gjør den til et godt valg for de som ønsker å holde kontakten på jobb, skole eller personlig surfing. < /p>

Modellen har 128 GB intern lagring, en AMD Athlon Silver 7120U dual-core prosessor, og en 4 GB LPDDR5-5500 MHz RAM på innsiden, og et bakbelyst tastatur i full størrelse, USB-C-port, to USB-A porter og HDMI-port, et HP TrueVision 720p HD-webkamera og en kombinasjonskontakt for hodetelefon/mikrofon på utsiden. Windows 11 er det opprinnelige operativsystemet på denne enheten. 

Det ettårige personlige Microsoft 365-abonnementet inkluderer tilgang til 1 TB skylagring, annonsefri sikker e-post og data- og enhetssikkerhet for én person. Logg på opptil fem enheter samtidig på PC-er, Mac-er, telefoner, nettbrett og mer. Dette abonnementet koster vanligvis $70 per år eller $7 per måned, men du får det gratis med denne QVC-pakken. 

Ikke gå glipp av sjansen til å score denne tredelte HP Touch bærbar PC-pakke mens du fortsatt kan. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele , og oppdaterer de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.