Lei av å vente på vent? En av Pixels beste funksjoner kommer til Google Search-brukere

0
22
Google hold for meg Artie Beaty/ZDNET

Da den først debuterte, “Hold for Me” funksjonen var en av de mest nyttige funksjonene på Google Pixel-telefoner. I stedet for å vente på vent eller navigere i en endeløs meny med meldinger når de ringer et selskap, kunne brukere ganske enkelt vente på et varsel om at en ekte person var på linjen og svare på anropet.

Nå kommer denne funksjonen til brukere av Google Search-appen.

Et nytt eksperiment har dukket opp i Search Labs-delen av Google Search-appen som oppnår det samme som «Hold for Me», bare det heter «Talk» til en levende representant.” 

Også: 5 grunner til å registrere seg for Google Labs og hvordan du gjør det

Når du bruker denne funksjonen, vil du se en “Be om en samtale”-knapp når du søker etter bestemte telefonnumre til bedriftskundeservice. Når du trykker på den knappen, vil du bli spurt om hvorfor du ringer og gitt en beregnet ventetid. 

I flyselskapskategorien er det alternativer som «Oppdater en eksisterende bestilling», «Bagasje» problem”, “Flyinnsjekking”, “Mistet flyet mitt” og andre. Forsikringskategorien har alternativer for å foreta en betaling eller fakturering, og FedEx tilbyr valg for å planlegge en henting eller få et tilbud på frakt. 

 Google ringer det selskapet på dine vegne og deretter ringe deg tilbake når en ekte person er tilgjengelig. 

Hvis du vil prøve ut funksjonen, er den tilgjengelig nå. Gå til Google Søk-appen på telefonen og trykk på begerikonet øverst til venstre. Du vil se «Snakk med en representant» under den nye eksperimentfanen, med en bryter nedenfor for å slå den på. Når du gjør det, får du en sjanse til å teste det ut ved å faktisk ringe et selskap.

Også: Hva er Google One og er det verdt det?

Akkurat nå er funksjonen bare tilgjengelig for rundt 25 selskaper, inkludert:

Flyselskaper: Alaska Airlines, Delta Airlines, JetBlue, Southwest Airlines, Spirit Airlines og United Flyselskaper.

Telekommunikasjon: Assurance Wireless, Boost Mobile, Charter Communications, Cricket Wireless og Samsung.

Detaljhandel: Best Buy, Costco, Gamestop, The Home Depot og Walmart.

Tjenester: ADT, DHL, FedEx, Grubhub, Instacart, Securus Technologies, StubHub, UPS, Waste Management og Zelle.

Forsikring: Esurance and State Farm.