De beste smarte bærbare PC-ene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
12

Til tross for det praktiske med smart planlegging med teknologi, må du noen ganger bare skrive ned oppgavelistene, klassenotatene og tilfeldige påminnelser i en gammeldags notatbok. Som et hybridalternativ tilbyr en smart notatbok den nostalgiske penn-til-papir-følelsen samtidig som den integrerer skylagring for notattilgjengelighet for de øyeblikkene du ikke vil ha den fysiske tilstedeværelsen av blokk og papir. 

Også: De beste smarte pennene

Hva er den beste smarte bærbare akkurat nå?

For å hjelpe deg med å bestemme hvilke smarte bærbare PC-er som er verdt investeringen, testet og undersøkte ZDNET det beste på markedet, med tanke på notebook-følelse, lagringsmuligheter og alternativer, spesialfunksjoner og pris. Basert på min egen praktiske erfaring, er mitt beste valg Rocketbook Fusion Smart Notebook takket være dens brukervennlige design og iCloud-integrasjon. Jeg inkluderte også andre notatbøker fra merker som Kindle, Moleskine og mer som andre ZDNET-ansatte bruker og anbefaler. 

De beste smarte notatbøkene i 2024

Rocketbook Fusion Smart Notebook

Beste smarte notebook totalt sett

Blå rakettbok smart notisbok med en penn og en klut på toppen av den Allison Murray/ZDNET

Pros & Ulemper ProsOverfører notater fra bok til app Ulike sidestiler tillater forskjellig bruk Kompatibel med populære skytjenester som Dropbox, iCloud, Evernote og mer Ideles Ingen alternativ for innbundet omslag Flere detaljer

Rocketbook Fusion-funksjoner: Fargealternativer: Ni | Sider: 42 | Sidestiler: Sju

Rocketbook Fusion Smart Notebook er vårt beste valg takket være dens anstendige prisklasse, rangeringer og allsidige side- og malalternativer. Notatbokens syntetiske papir lar deg skrive med den medfølgende Pilot FriXion-pennen, og deretter tørke av siden med en fuktig klut for å gjenbruke den igjen og igjen.

I tillegg kan du lagre sidene dine i Rocketbook-appens skyen ved å trykke pennen på ikonet nederst på siden for å gjøre dem enkle å finne senere.

Jeg har gått hands-on med Rocketbook Fusion, og den skraper den kløen av tilfredshet når jeg skriver notater/oppgavelister for hånd, samtidig som den lar meg sjekke disse listene via appen når jeg er ute og reiser. Jeg satte også pris på de forskjellige sidestilene å velge mellom, for eksempel ukentlige og månedlige planleggere, målsetting, oppgavesporing, en idéside, prikkenett og sidelinjer, slik at jeg kan bære rundt én notatbok i stedet for tre. 

Amazon-kunder som har kjøpt og anmeldt denne smarte bærbare PC-en er også enige i at Rocketbook Fusions brukervennlighet, kvalitet, organisering, ytelse og skriveopplevelse gjør den til et godt alternativ. 

Se nå på AmazonSe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Kindle Scribe

Beste smarte bærbare nettbrett

kindle-scribe Jason Cipriani/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsImponerende batterilevetid Inkludert penn for håndskrevne notater Kompatibel med Microsoft Word Undeler Premium pennoppgradering vil koste deg mer Støtter ikke notattaking av magasiner eller aviser Flere detaljer

Kindle Scribe-funksjoner: Farger: Sort med fargede folioer | Lagring: 16GB/32GB, eller 64 GB | Skjerm: 10,2-tommers skjerm med 300 ppi, 16-nivåer gråskala | Tilkobling: Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling

Kindle Scribe er kanskje det perfekte eksempelet på en smart bærbar PC som også fungerer som et nettbrett. Den har de samme funksjonene du har lært å kjenne og elsker i en Kindle, som 300 ppi blendingsfri skjerm, uker med batterilevetid og justerbart varmt lys. Den er også kompatibel med Amazons Basic eller Premium Pen, slik at du kan ta håndskrevne notater eller understreke viktige sitater i boken du leser. 

Notatene dine blir automatisk organisert på ett sted for hver bok, slik at du kan bla gjennom, se gjennom og eksportere dem via e-post. Kindle Scribe kommer også med forhåndsinnstilte maler for å hjelpe deg med å lage notatbøker, journaler og lister, og du kan lage klistrelapper i Microsoft Word og andre kompatible Word-dokumenter. 

Les anmeldelsen:  Amazon Kindle Scribe anmeldelse: 7 måter det kan bli enda mer bemerkelsesverdig

ZDNETs Matthew Miller sa at Scribe har “gjort papir- og pennnotater foreldet for meg.” “Selv om jeg har forskjellige andre nettbrett, har jeg ennå ikke funnet en sammenkobling som føles naturlig, både i maskinvare og programvare, og som ofte ender opp med sjelden noen gang å bruke pekepennen som de støtter,” skrev han. “Jeg elsker også at jeg kan fremheve tekst, lage notater og til og med signere dokumenter med en signatur som ikke ser ut som den til en toåring med skribenten.”

I tillegg kommer Kindle Scribe med Basic-pennen, men for de mer avanserte funksjonene som et dedikert viskelær og snarveiknappen, trenger du premium-pennen, som koster $30 ekstra. Totalt sett sa 93 % av kundene som har kjøpt Kindle Scribe på Best Buy at de vil anbefale den.

Se nå på Amazon

reMarkable 2

Beste smarte notebook splurge

ReMarkable 2 med penn og keyboard caseJason Hiner/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Gratis ett års abonnement på Connect-appen Venstrehåndsmodus Marker enkelt dokumenter Ideles Dyrt alternativ Må kjøpe markøren separat Flere detaljer

reMarkable 2-funksjoner: Fargealternativer: Svart, blå, rød, grå og hvit | Lagring:8 GB intern lagring | Sider: Lagrer omtrent 100 000 sider | Oppløsning: 1872 x 1404 

De flittige notattakerne som virkelig ønsker å satse på en smart gjenbrukbar notisbok, bør vurdere reMarkable 2. Denne bærbare er mer et nettbrett med stor skjerm med en E-Ink skriveopplevelse med lav latens som får deg til å føle at du skriver på papir i stedet for på en nettbrettskjerm. I tillegg, med reMarkables sky-app kalt Connect, får du tilgang til enestående funksjoner som skjermdeling, håndskriftkonvertering, ubegrenset skylagring og mer.

Les anmeldelsen:  reMarkable 2 E-Ink-nettbrett: Ypperlig for skriving på skjermen, men viktige funksjoner mangler fortsatt

ZDNET-bidragsyter Sandra Vogel var imponert over hvordan det føltes å skrive på notatboken. “Det er en “gritty” følelse ved å bruke pekepennen på skjermen som ikke er ulikt å skrive på papir, sa hun. “Begge styli støtter 4 096 trykknivåer, og det er mange pennevalg og blekktykkelser å velge mellom.”

ReMarkable 2 leveres med enten Marker- eller Marker Plus-pennen som ikke trenger lader og har innebygget viskelær (kun i Marker Plus). Kunder vurderer denne smarte bærbare PC-en til 4,6 av 5, og sier at den brukes som et organisasjonsverktøy for både studenter og profesjonelle.

Se nå på Best BuySe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Moleskine Pen+ Smart skrivesett

Beste stilige smartnotatbok

En åpen notatbok med en penn på toppen Moleskine/ZDNET

Pros & Ulemper ProsSanntidssynkronisering skaper digitale notater mens du skriver dem Elegant og stilig Moleskin notatbok Tykt og motstandsdyktig 100 g/m papir Ideles Sider kan henge sammen Noen ganger langsom transkripsjon Flere detaljer

Moleskine Pen+-funksjoner: Fargealternativer: svart | Sider: 176  | Sidestiler: linjet rutenett og prikker

Hvis du setter pris på utseendet og følelsen til Moleskine-notatbøker, kan selskapets Pen+ Smart Writing-sett være den rette smarte notisboken for deg. Notatboken har den signaturprikkede Moleskine-siden i et “papirnettbrett”-format, slik at sidene er gjemt inn mellom et solid nettbrettlignende design. N-kodet teknologi er innebygd på hver side, noe som gjør at den medfølgende smartpennen kan gjenkjenne hvor den er i notatboken og overføre alle frihåndsnotatene dine fra side til skjerm i sanntid.

Du kan laste opp eller dele notatene dine digitalt gjennom Moleskine Notes-appen og dele dem til Google Disk eller Evernote. I tillegg kan du bruke pennen til å ta opp lyd som stemmer overens med det du har skrevet, og skaper en multimedia-notatopplevelse.

Les anmeldelsen: Moleskine Pen+ Ellipse: Smart notat- fjerner digitale distraksjoner

ZDNET satte Moleskine Pen+ på prøve og satte spesielt pris på replay-alternativet, som lar deg kjøre om hvordan notatene dine kom sammen.  Dette virker kanskje ikke veldig nyttig for enkel notat,” sa Steve Ranger, som skrev anmeldelsen, “men hvis du tegner eller idémyldrer, er det egentlig ganske nyttig å se hvordan et bilde eller et sett med ideer kommer sammen.” 

Vi tenkte at spesielt kunstnere kan finne avspilling nyttig for å se hvordan tegneprosessen deres har utviklet seg. Kunder som har kjøpt Moleskine er enige i at de sier at den er flott for skisser, men advarer om at transkripsjonsprosessen er en litt treg. 

Se nå på Amazon

Rocketbook Mini Notebook

Beste budsjett smartnotatbok

En rosa mini rocketbook smart notatbok ved siden av en penn og en smarttelefon Rocketbook/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsKompakt og rimelig Massevis av fargealternativer å velge mellom Cons Ingen ikoner nederst på sidene for rask arkivering av notater Flere detaljer

Rocketbook Mini Notebook-funksjoner: Fargealternativer: 13 | Sider: 48 | Sidestiler: Punktrutenett

For de som leter etter en mye mer budsjettvennlig smart bærbar PC, er Rocketbooks Mini-notisbok et flott alternativ til større bærbare datamaskiner og er liten nok til å ha med seg i lommen eller vesken. 

Som Rocketbook Fusion notebook, denne modellen kommer med en Pilot Frixion Pen og en mikrofiberklut for å gjenbruke sidene, selv om den kommer med 48 prikkede sider som fylles opp først. 

Også: Smarte, gjenbrukbare klistrelapper? Rocketbook er optimistisk

Denne miniversjonen er også kompatibel med mange populære skytjenester som Google Drive, Dropbox, OneNote og andre. En Amazon-kunde bemerket hvem som ga Rocketbook Mini en femstjerners anmeldelse, bemerket at den er den perfekte størrelsen for innkjøpslister eller møtenotater. 

Se nå på Amazon

Hva er den beste smarte bærbare datamaskinen?

Den beste smarte bærbare er Rocketbook Fusion Smart Notebook. Jeg gjorde dette valget basert på kvaliteten for prisen, gjennomsnittlig vurdering og fremtredende funksjoner den tilbyr, for eksempel syv forskjellige sidestiler og kompatibilitet med skytjenester. 

< td>

$450

Smart Notebook

Pris

Sider/lagring

Rocketbook Fusion

$40

42 sider

Kindle Scribe

16 GB, 32 GB eller 64 GB

merkbar 2< /p>

$549

Lagrer omtrent 100 000 sider

Moleskine Pen+ Smart skrivesett

$199

176 sider

Rocketbook Mini

$18

48 sider

*MSRP i skrivende stund. Vær oppmerksom på at faktiske priser kan variere avhengig av tilgjengelige salg, tilbud, rabatter og kuponger.

Hvilken smart bærbar PC passer for deg?

Selv om noen av disse smarte bærbare er gode alternativer , kommer det til syvende og sist ned på hvilken størrelse notisbok du vil ha, hva slags notater du vil ta, og hvilken pris du er villig til å bruke.

Velg denne smarte notatboken…

Hvis du vil…

Rocketbook Fusion

Det beste generelle alternativet. Den leveres med forskjellige sidetyper slik at du har alt i én notatbok. 

Kindle Scribe

En smart notatbok som også er et flott lesebrett. Du kan enkelt lage notater i bøkene du leser. 

reMarkable 2

En smart bærbar PC fullpakket med mange funksjoner som er verdt pengene. Du vil føle at du skriver på ekte papir takket være skriveopplevelsen med lav latens E-Ink. 

Moleskine Pen+ Smart Skrivesett

En stilig smart notatbok fra et klassisk merke. Du kan til og med ta opp lydnotater. 

Rocketbook Mini

En budsjettvennlig smart notisbok som er kompakt. Den har 48 prikkede sider du kan fylle ut. 

Faktorer du bør vurdere når du velger den beste smarte bærbare PC-en:

Når vi gjorde våre beste valg, kom det ned til følgende viktige faktorer. 

Notatbokfølelse: Har den bærbare PC-en en tradisjonell notatbokfølelse? Har den en oppløsning som gjør at den føles mer som et nettbrett i motsetning til en bærbar PC, eller en passende ventetid?Lagringsmuligheter: Mens noen av disse smarte notatbøkene bruker faktisk papir, har andre digitale lagringsmuligheter. Jeg vurderte både sideantall og lagringskapasitet, slik at du har god plass til å skrive notater. Pris: Smarte notatbøker varierer i prisklasser fra $10 helt opp til $450. De lavere prispunktene gir deg ekte papirnotatbøker du kan konvertere til digitale notater, mens de høyere prispunktene er mer nettbrettlignende notatbøker. Spesielle funksjoner: Du trenger kanskje ikke spesielle funksjoner i en smart notisbok, men de er fine å ha. Disse inkluderer lydnotater, sidemaler, skykompatibilitet osv. 

Hvordan testet vi disse smarte notatbøkene?

Jeg vurderte mine egne praktiske erfaringer med produktene, så vel som andre ZDNET-ansatte som har brukt og anbefaler disse smarte notatbøkene sammen med omfattende forskning. Vi tester disse smarte bærbare PC-ene i virkelige situasjoner med fokus på funksjoner, design, ytelse og generell verdi. For produkter vi anbefaler, skriver vi en produktanmeldelse som vi oppdaterer med jevne mellomrom med nye funksjoner og prisinformasjon.

Jeg har også sett på reelle kundeanmeldelser (både gode og dårlige) på tvers av forskjellige forhandlernettsteder.

Hva er smarte notatbøker?

Smarte notatbøker digitaliserer de håndskrevne notatene dine slik at du kan lage dem til en PDF, dele dem med venner eller kolleger, eller alltid holde ideene dine med deg og ordentlig organisert. Smarte notatbøker fungerer vanligvis hånd i hånd med en smart penn, og de fleste selges sammen for å fungere sammen.

Føles smarte bærbare PC-er som papir?

Det avhenger av det spesifikke produktet. For eksempel er Rocketbooks utvalg av smarte notatbøker laget med ekte papir, og det samme er den smarte bærbare PC-en fra Moleskine. Andre alternativer som Kindle Scribe og ReMarkable 2 har imidlertid e-blekkskjermer med lav latens som føles papirlignende, men du kan likevel definitivt se at de er mer et nettbrett enn en faktisk bærbar PC med papir. 

Kan du bruke en iPad som en smart notisbok?

Selv om du ikke får “følelsen” av ekte papir med en iPad, kan du bruke en iPad som en måte å ta notater digitalt på, spesielt hvis du har en kvalitetspenn som Apple Pencil. iOS-apper som Noteflow lar deg ta notater, kommentere PDF-er, skissere og doodle og mer mens du synkroniserer til skyen.

Finnes det alternative smarte notatbøker å vurdere?

Jeg valgte beste smarte bærbare datamaskiner basert på priser, stylingpreferanser og formål. Hvis du vil ha noen flere valg, er her alternativer: 

Se på AmazonView på Huion