De beste MagSafe-batteripakkene fra 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
20

Hvis du er som meg, er du sannsynligvis på iPhone i flere timer hver dag – spesielt hvis du har en lang tog- eller busstur. Du trenger batteriet for å holde seg oppe, fra morgenpendlingen til ærend etter jobb, men telefonens batteri svekkes bare for hver time som går, og til slutt trenger den et løft.

Trådløse batteripakker som bruker MagSafe-teknologi for å magnetisk feste til telefonen din, tilbyr en enda mer kompakt løsning til tradisjonelle bærbare strømbanker, slik at du kan droppe ledningene helt for å slå på iPhone. 

Også: Det beste MagSafe-tilbehøret

Hva er den beste MagSafe-batteripakken akkurat nå? 

ZDNET-ansatte gikk hands-on med flere av de beste MagSafe-batteripakkene, og brukte tid på å teste ladehastighet, ladehastighet, funksjon og andre funksjoner under våre daglige aktiviteter. Vårt testede valg for den beste generelle MagSafe-batteripakken er Baseus magnetiske bærbare lader takket være dets sterke grep, toveis enhetslading, ladehastighet og enkle brukbarhet. Les videre for å lære mer om den bærbare Baseus-laderen og hvilke andre topp MagSafe-batteripakker som kan være verdt å vurdere for din livsstil.

Også: De beste MagSafe-lommebøkene

De beste MagSafe-batteripakkene fra 2024

Baseus 10 000 mAh magnetisk bærbar lader

Beste samlet MagSafe-batteripakke

Baseus magnetisk batteri pack Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Sterkt grep til telefonen Opptil to oppladinger Trådløst Lad to enheter samtidig Nedeler Android-brukere trenger tilbehør for å bruke Flere detaljer

Baseus 10 000 mAh magnetisk bærbar lader strong> spesifikasjoner: Kapasitet: 10 000 mAh/18,5Wh | Ladeport: Trådløs lading (7,5 W og 15 W) + USB-C (20 W PD) | Av/på-knapp:  Ja

Ikke alle trådløse batteripakker er laget like. Ta denne Baseus 10 000 mAh magnetiske kraftbanken, for eksempel. De fleste batteripakker kan bare supplere en liten batteriøkning, men ikke denne. Du kan lade opptil to enheter på en iPhone med denne strømbanken, og lade to forskjellige enheter samtidig. 

Denne kraftbanken er for iPhones med MagSafe, men Android-brukere kan også høste fordelene av denne banken med et par ekstra tilbehør. Da ZDNET-bidragsyter Adrian Kingsley-Hughes prøvde ut batteripakken, sa han at magnetforbindelsen var “en av de beste jeg har sett” og sa at kraftbanken er “mer enn nok” til å komme deg gjennom en dag med hardt arbeid.  

Anmeldelse: Glem kabelen: Denne MagSafe-batteripakken er god for opptil to fulle oppladinger

Hvor mye juice du kan få ut av powerbanken avhenger av iPhone-versjonen du eier. Hvis du har en iPhone 13, kan du lade den opp omtrent 1,8 ganger med Baseus' ladekapasitet, og 2,1 ganger med en iPhone 12. For rundt $46 er det også en ganske rimelig bank for batteriet den fyller på. 

< p>Amazon-anmeldere bemerket også at de likte kvaliteten, utseendet og ladeytelsen til Baseus-kraftbanken. Mange sa at de satte pris på den doble ladefunksjonen og det sterke magnetiske vedlegget for å sikre sikkerhet til iPhone. 

Se nå på BaseusSe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Anker 622 magnetisk batteri

Beste MagSafe-batteripakke med stativ

Støtte på Anker MagSafe Christina Darby/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Innebygd støttestøtte Ikke dyrt sammenlignet med konkurrentene Flere farger 7,5W lading Ideles Ikke kompatibel med iPhone 12 eller 13 mini Mer av en vedlikeholdslading Flere detaljer

Spesifikasjoner for Anker 622 Magnetic Battery: Kapasitet: 5000mAh | Ladeport: USB-C | Strømknapp: Ja 

Hvis du er en som jobber mye med telefonen din, er det å ha en batteripakke som du kan bruke både på farten og ved skrivebordet utrolig viktig. Da den tidligere assisterende redaktøren for ZDNET, Christina Darby, testet ut denne Anker 622 magnetiske batteripakken, ga den henne og hennes iPhone-avhengige arbeidsflyt alt hun trengte i én enkelt pakke.

Anmeldelse: Denne Anker MagSafe-laderen tilbyr noe Apples ikke gjør

Med et enkelt magnetisk klikk kan denne batteripakken oppbevares i lommen, eller støttes opp ved hjelp av den solide magneten for å lage et stativ. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for å lade telefonen og batteripakken separat, siden du kan lade begge deler samtidig når pakken er koblet til en strømkilde. Darby bemerket at batteripakken er lett og priset til under $60 sammenlignet med Apples tilbud.

Nåværende Amazon-brukere bemerket at de likte ytelsen, størrelsen og kvaliteten til Ankers 622 powerbank, og fremhever funksjonaliteten til støttebenet og pakkens enkle portabilitet. Noen bemerket imidlertid også at den varmes opp raskt og overopphetes. 

Se nå på AmazonView nå på WalmartView nå på Anker flere kjøpsvalg

Baseus 20W 6000mAh magnetisk kraftbank< /h2>

Beste budsjett MagSafe batteripakke

Baseus iPhone MagSafe-pakke Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Rimelig Kommer i fire farger Får iPhone-en din til å lade rundt 80 % Cons Tregere å lade Flere detaljer

Baseus 20W 6000mAh magnetiske kraftbankspesifikasjoner: Kapasitet: 6000mAh/3,85v | Ladeport: Trådløs  | Av/på-knapp: Ja 

Denne MagSafe-strømbanken kobles enkelt til din iPhone 12, 13 eller 14. Avhengig av størrelsen og batteristatusen til iPhone-en din, kan strømbanken være nok til å lade iPhone-en helt opp på én gang, ifølge ZDNET-bidragsyter Adrian Kingsley-Hughes, som anmeldte strømbanken i fjor. 

< p>Anmeldelse: Dette er den beste MagSafe-kraftbanken for iPhone-massene, og den er ikke Apples

Det tar rundt to timer å få alle juice fra denne batteripakken, og du kan lade iPhone mens selve strømbanken lades, noe som er ganske praktisk. 

Nåværende brukere på Amazon sier at de liker brukervennligheten, ytelsen og magnetstyrken til kraftbanken. Mange rapporterte at de likte den sterke magneten og bekvemmeligheten, selv om noen av og til opplever overoppheting. 

Se nå på Amazon

myCharge MagLock Magnetic Powerbank

Beste multifunksjonelle MagSafe batteripakke

myCharge MagLock Magnetic Powerbank MyCharge/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Omfattende funksjonalitet USB-C-port Innebygde høyttalersignaler ladenivå og tilkobling Budsjett- vennlig Imper Større størrelse er klumpete Flere detaljer

myCharge MagLock Magnetic Powerbank spesifikasjoner : Kapasitet: 3 000 mAh, 6 000 mAh, 9 000 mAh | Ladeport: USB-C | Av/på-knapp: Ja 

Det siste selskapet som tilbyr en MagSafe-kompatibel batteripakke er myCharge med MagLock-serien. MagLock-serien har tre forskjellige alternativer, alt i kapasitet og pris. Et 3000 mAh-alternativ er $50 og 6000mAh er $60. 

MagLock har en unik hevet design der pakken kobles til telefonen. Ifølge myCharge gjør gapet mellom telefonen og batteripakken at begge enhetene forblir kjøligere enn konkurrentene, noe som fører til bedre effektivitet og raskere ladehastighet. Når du kobler pakken til telefonen, spiller den av en kort lyd for å fortelle deg at pakken er i bruk. En annen lyd spilles av når du fjerner pakken fra iPhone. 

ZDNET-redaktør Nina Raemont har testet myCharge-dekselet, og sier at hun satte pris på at det også fulgte med en strømknapp, selv om hun sa at hun ikke har måttet bruke det ennå. “Jeg bare fester pakken til telefonen min, lar den lades og fjerner den,” sa Raemont. “MagLock lades via en USB-C-tilkobling, og fungerer som en trådløs ladepute hvis du plasserer telefonen på pakken mens den er koblet til.” 

Kunder fra Target sa at de likte at myCharge får jobben gjort, men at den noen ganger overlader enheter eller blir raskt varm, til tross for designet.

Se nå på WalmartView nå på Målrett flere kjøpsvalg

Anker PowerCore Magnetic 5K

h2>

Beste budsjett MagSafe batteripakke

Anker PowerCore Magnetic 5K Anker/ZDNET

Pros & Ulemper ProsStøtter pass-through-lading Ekstra USB-C-ladeport Kompakt Undeler Bulk Maksimal 5W utgang Flere detaljer

Anker PowerCore Magnetic 5K-spesifikasjoner: Kapasitet: 5000mAh/18,5Wh | Ladeport: USB-C | Av/på-knapp: Ja 

Ankers PowerCore Magnetic 5K har en kapasitet på 5000 mAh (18,5 Wh) i et ganske tykt fotavtrykk. På denne listen er det bare Hyper-batteripakken som overgår størrelsen. Du finner LED-indikatorlamper som viser ladenivået, en strømknapp og en USB-C-port på bunnen av pakken. 

Du kan lade batteripakken og iPhone samtidig ved å bruke pass-through-lading, som jeg personlig har testet og verifisert. En bonusfunksjon som Anker tilbyr over konkurrentene, er at den også fungerer som en ekstern batteripakke. Du kan bruke USB-C-porten til å koble pakken til en annen enhet, som iPad, og lade den om nødvendig. 

På Amazon sa brukere av Ankers PowerCore-batteri at de likte pålitelig lading, rimelig prispunkt og design, selv om mange sa at de opplever en liten oppvarming fra pakken. 

Se nå på WalmartView nå på Amazon flere kjøpsalternativer < h2 class="c-shortcodeListicle_hed">Hypermagnetisk trådløs batteripakke

Største MagSafe-batteripakke

Hypermagnetisk trådløs batteripakke Hyper/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Pass-through-lading Ekstra USB-C-port Hurtiglading Enkel design Ideles Største enhet på listen Begrenset til å lade én enhet om gangen Flere detaljer

Hyper Spesifikasjoner for magnetisk trådløs batteripakke: Kapasitet: 5000mAh/18,5Wh | Ladeport: USB-C | Av/på-knapp: Ja 

Hypers magnetiske trådløse batteripakke pakker mye. Med en total kapasitet på 5000 mAh (18Wh), er det også den største pakken i gruppen, til tross for at de fleste pakkene jeg har vurdert har en lignende kapasitet. På forsiden av pakken er det indikatorlamper og en strømknapp. Jeg foretrekker knappeplasseringen på Hyper ganske enkelt fordi det er lettere å finne og trykke på enn på kanten av pakken. 

Du bruker en USB-C-kabel til å lade pakken, som støtter gjennomstrømmingslading og kan fungere som en ekstern batteripakke for å lade via en kablet tilkobling. Hvis størrelsen ikke er en faktor for deg, er Hyper-pakken et rimelig alternativ som garantert får jobben gjort. 

Hyper-kunder sa at de likte den praktiske ladehastigheten og den pålitelige kraftøkningen fra Hyper-batteriet, men la merke til at det passer godt på noen iPhone-modeller, avhengig av telefondekselet ditt, og at det bare er litt klumpete. Likevel kalte en anmelder denne pakken «nesten perfekt» på Hypers nettstedanmeldelser. 

Se nå på Hypershop

Hva er den beste MagSafe-batteripakken?

Mitt valg for det beste MagSafe-batteripakken er Baseus Magnetic Portable Charger 20W på grunn av sin kapasitet på 10 000 mAh, dens evne til å lade to enheter trådløst samtidig, og dens midt-på-veis-pris. 

td>

Beste MagSafebatteri Start pris Kapasitet Lade port
Baseus magnetisk bærbar lader 20W $46 10 000 mAh Trådløs og USB-C
Anker 622 magnetisk batteri $50 5000mAh USB-C
Baseus magnetisk bærbar lader 20W $39 6000mAh Trådløs
myCharge MagLock Magnetic Powerbank $50 3000-6000mAh USB-C
Anker PowerCore Magnetic 5K $35 5000mAh USB-C
Hypermagnetisk trådløs batteripakke $50 5000mAh USB-C

*Laveste pris på tidspunktet for skriving. Vær oppmerksom på at prisene kan variere basert på forhandler og tilgjengelige kampanjer, salg eller rabatter.

Hvilken MagSafe-batteripakke passer for deg?

Det er noen få faktorer som er verdt å vurdere når du ser på denne gruppen av MagSafe-kompatible batterier. Den første, og uten tvil viktigste, er hvor mye du vil bruke. Hvis du ikke vil gå over $50, er det en håndfull alternativer på denne listen som kan fungere for deg. Derfra trenger du bare å ta hensyn til de ulike merkene og den fysiske størrelsen på batteripakken. 

< td>Anker 622 Magnetic Battery
Velg dette MagSafe batteriet pakke… Hvis du vil…
Baseus magnetisk bærbar lader 20W En sterk trådløs lader som forsyner telefonen med opptil to oppladinger og kan lade opp to enheter samtidig.
En batteripakke under $50 som fungerer som støtte for håndfri bruk med et enkelt magnetisk klikk. Pakken driver også telefonen mens selve enheten lades.
Baseus magnetisk bærbar lader 20W Den beste budsjettkraftbanken for iPhone-brukere.
myCharge MagLock Magnetic Powerbank< /td>

Den beste multifunksjonelle MagSafe-batteripakken, komplett med en unik heve-design og strømknapp og unik kjøleteknikk for en raskere og mer effektiv lading. I tillegg får du 3000 mAh for $60.
Anker PowerCore Magnetic 5K En MagSafe-batteripakke for under $40 som støtter gjennomgangslading. Som en ekstra bonus kan du bruke USB-C-porten til å koble pakken til en annen enhet.
Hyper Magnetic Wireless Battery Pack Den tykkeste MagSafe batteripakke som gir ut totalt 5000 mAh. Indikatorlysene og enkel plassering av knapper gjør betjeningen ekstra intuitiv.

Faktorer du bør vurdere når du velger en MagSafe-batteripakke

Hvis du ønsker å kjøpe en MagSafe-batteripakke, her er noen ting du bør huske på:

Lading effektivitet: De fleste kraftbankselskaper hevder at telefonen din skal vare mer enn en dag med 5000 mAh. Derfor er batteripakker innenfor 5 000–2 000 mAh-området sannsynligvis best for de flestes behov.Gjennomladede evner: Sansene er at det ikke bare er telefonen din som kan dra nytte av litt batteri, men en hele enhetens økosystem. Gjennomgangslading lar andre tilkoblede enheter lade samtidig. Portabilitet: En batteripakke hjelper deg ikke hvis du ikke kan ta den med deg på farten. Vurder alternativer som er slanke, kompakte og som ikke tynger deg ned. Bruk: Det vil være lettere å velge et MagSafe-batteri som fungerer for din livsstil hvis du bruker litt tid på å tenke på hvor du skal bruke det og når. På toget til jobb? Mens du går ut og går? Bare hjemme? Bare i nødstilfeller? Å stille deg selv denne typen spørsmål kan hjelpe deg med å begrense hvilke faktorer, som størrelse, ladekapasitet og ladehastighet, som er viktigst for deg. Pris: Telefoner er dyre nok, så batteripakken din trenger ikke en høy prislapp for å matche.  Vurder budsjettvennlige alternativer som tilbyr kvalitetskostnader og funksjoner, og bestem hvor mye du er villig til å bruke for å få opp telefonen mens du er på farten. 

Hvordan valgte vi disse MagSafe-batteripakkene?

ZDNET gikk praktisk med flertallet av MagSafe-batteripakkene på denne listen. Vi bruker tid på å feste disse pakkene til våre egne iPhones under våre daglige aktiviteter og liv for å teste ut ladehastighet, magnetisk styrke, passeringsfunksjoner, komfort og mer — ikke bare for en dag eller to, men i løpet av noen få uker for å virkelig få en følelse av et produkts tilleggsverdi. Det vil si, kan du “legge til” dette produktet i livet ditt og dra nytte av dets tilstedeværelse, eller er det bare enda et kjepphestprodukt som er for godt til å være sant eller samler støv etter at buzzen forsvinner? 

< p>Hvis vi mener et annet produkt er verdt pengene dine, oppdaterer vi denne listen eller skriver en spotlight-anmeldelse som fremhever dets beste kvaliteter og spesifiserer hvem det er for. 

I tillegg leter vi rutinemessig på nettet etter nye produkter som er verdt å teste, og følger nyheter om produktutrullinger og oppgraderinger, og innhenter de beste tilbudene. Vi vet at det å kjøpe hva som helst i den nåværende økonomien ikke bare er for dine innfall, og det er derfor denne listen, så vel som våre andre råd, er skreddersydd til dine behov, ønsker og budsjett, og hvorfor våre valg er eksperttestet og ekspert- kontrollert. 

Hva er en MagSafe-batteripakke?

MagSafe-batteripakken gir mulighet for trådløs lading på farten som er enkel og pålitelig siden den festes på baksiden på iPhone.

Lader MagSafe bedre for batteriet?

MagSafe-lading er flott når du trenger telefonen til å lade mens du er ute og går, noe som gjør det til et bedre alternativ for noen. Bare vær forsiktig med å ta hensyn til telefonens temperatur, siden MagSafe-pakken kan gjøre telefonen varm, noe som ikke er bra for enheten din. 

Hvorfor bør du kjøpe en MagSafe-batteripakke?

En avtakbar batteripakke gjør det enkelt å lade når du trenger det og droppe batteriet når du ikke gjør det. Hvis du stadig ser etter et uttak mens du har med deg en veggadapter og kabel, vil en batteripakke passe godt. 

Hvor lenge varer Apples MagSafe-batteripakke?

< p>Apple hevder MagSafe Battery Pack tilbyr følgende funksjoner:

Opptil 70 % tilleggsavgift med iPhone 12 mini eller iPhone 13 mini og MagSafe Battery PackOpp til 60 % tilleggsavgift med iPhone 12 eller iPhone 13 og MagSafe Battery PackUp til 60 % tilleggsavgift med iPhone 12 Pro eller iPhone 13 Pro og MagSafe Battery PackOpp til 40 % tilleggsavgift med iPhone 12 Pro Max eller iPhone 13 Pro Max og MagSafe Battery Pack

Våre tester har vist at MagSafe-batteripakken lader en fullstendig uttømt iPhone 12 fra 0 til 60 %. Resten av batteripakkene jeg har testet går forbi det.

Hvorfor sluttet Apple med MagSafe-batteripakken?

Apples egen MagSafe-batteripakke ble avviklet etter utgivelsen av den nyeste iPhone 15-serien i 2023. Selv om Apple ofte oppdaterer produktene sine, kommer ikke avviklingen som en overraskelse med tanke på at iPhone 15-modellene alle har USB-C-tilkobling mens den originale MagSafe batteripakken var utstyrt med Apples lynfunksjoner.

Hvorfor bry seg med MagSafe?

MagSafe-funksjoner kan forbedre brukeropplevelsen og iPhone-funksjonaliteten. I tillegg til å skape enklere og mer effektiv trådløs lading, åpner MagSafe-teknologi døren for diverse tilbehør som lommebøker, ventilasjonsklemmer og -fester, treningsfester, strømbanker, håndtak og nøkkelringtilbehør og mer for å utvide iPhone-opplevelsen og gjøre din livet så effektivt som mulig.

Bør jeg få en strømbank eller en MagSafe-batteripakke?

Svaret på dette spørsmålet avhenger til syvende og sist av dine behov. La oss gå gjennom det. En kraftbank kan teknisk sett ha MagSafe-funksjoner, og noen MagSafe-batteripakker tilbyr dobbel lading, men ikke alle tilbudene er like. 

Tradisjonelt refererer en powerbank til produkter uten MagSafe-funksjoner, de som er avhengige av en lyn- eller USB-C-ledning for å lade din iPhone som ikke kan festes til telefonen med magnetisk grep. Dette er gode alternativer for bilturer, nødladingssituasjoner som strømbrudd, eller å oppbevare som en “just-in-case”-vare i bilen, arbeidsvesken eller hjemmet. 

På På den annen side tilbyr MagSafe-batteripakker faktisk MagSafe-lading via magnetisk grep. De fleste av disse batteripakkene kan festes til telefonen din, noe som gjør dem perfekte for flyreiser, pendling og hverdagsaktiviteter. De krever heller ikke en ledning for lading, selv om noen MagSafe-batteripakker kan brukes som en batteripakke med en ledning. 

Hva som er et bedre kjøp for deg vil avhenge av hvor og når du vil fylle opp iPhonen din, så jeg anbefaler å ta en titt på våre “Faktorer å vurdere” FAQ og virkelig tenke på hvordan sikkerhetskopieringsbatteriet ditt må fungere i hverdagen- dagens liv for å være verdt pengene dine. 

Vil en MagSafe-batteripakke passe til iPhone 15?

Hvis du nylig har kjøpt en MagSafe-batteripakke til iPhone, du bør ikke ha noen problemer med passform eller kompatibilitet når du bestemmer deg for å oppgradere til den nye iPhone 15. Men hvis du har et førstegenerasjons MagSafe-tilbehør, kan det hende at det ikke passer perfekt på grunn av designendringer siden teknologien først ble introdusert.  

Finnes det alternative MagSafe-batteripakker å vurdere?

Kort sagt, ja. Selv om vi har gått hands-on med produktene på listen vår, er det tonnevis av andre alternativer tilgjengelig på markedet. Her er noen få alternativer som tilbyr kompakt størrelse, ekstra funksjoner og sterke magnetiske grep. 

Se på Best BuyView på ESRView at Best Buy