Alt vi vet om Samsung Galaxy Ring: Funksjoner, pris, tilgjengelighet, mer

0
29
fetchprioritySamsung Samsung

Samsungs Unpacked-arrangement leverte et utvalg av nye Galaxy S24-smarttelefoner og mange AI-funksjoner. Men den største kunngjøringen ble lagret for de minste produktene: en splitter ny Samsung Galaxy Ring. 

Også: De beste smartringene du kan kjøpe: Eksperttestet

Vi hadde hørt rykter om selskapets smarte ring i flere måneder, men ingenting var offisielt før det siste Samsung Unpacked-arrangementet. Etter hvert som vi lærer mer om Samsungs første dykk inn i markedet for smartringer, samler vi all informasjon om Galaxy Ring her.

Hva er Samsung Galaxy Ring?

Galaxy Ring er et smart ringsett som skal utgis før slutten av 2024, med en rekke helse- og søvnsporingsfunksjoner, pluss flere funksjoner lagt til langs linjen, ifølge Samsungs digitale helsesjef Hon Pak. Ringen vil være tilgjengelig i en rekke farger og størrelser, og vil ikke være kompatibel med iPhone, som Samsungs Galaxy Watch. 

Også: Samsung Galaxy Watch 5 Pro anmeldelse

I følge et patent innlevert av Samsung tilbake i februar 2023, er Galaxy Ring “ment å dekke kategoriene av bærbare smartenheter i form av en smartring for sporing, måling, overvåking , og laster opp helse-, trenings- og søvnrelatert informasjon.”

Når lanseres Galaxy Ring?

Selv om vi ikke har en offisiell lanseringsdato for den nye Samsung Galaxy Ring, sier de siste rapportene at den skal lanseres i andre halvdel av juli, under selskapets sommer Unpacked-arrangement.

Samsung har ikke annonsert en offisiell dato for sommerens Unpacked, men den holdt sitt 2023-arrangement 26. juli. 

Hva vil Galaxy Ring gjøre?

Det ryktes at Samsung Galaxy Ring støtter EKG-funksjonalitet og blodstrømmåling for å overvåke avlesninger, for eksempel brukerens hjertefrekvens og oksygennivåer i blodet. Det ryktes også at Galaxy Ring er tilgjengelig i åtte størrelser, støtter enhetskontroll via Samsung SmartThings og trådløse betalinger via Samsung Pay.

På dette tidspunktet kan vi bare gjøre gjetninger basert på helsetrekkene som ble presentert under keynote og Paks nylige intervju. Samsung Health-opplevelsen inkluderer muligheten til å overvåke for potensielle søvnapnésymptomer ved å spore søvnmønstre og oksygenforandringer i blodet, og opprettholde hjertefrekvensvarsler under søvn. 

Også: Samsung prøver å slo Apple til disse to helsesporingsfunksjonene

“Ringen representerer det fellesskapet av mennesker som ønsker helsesporing som er mer behagelig og mindre påtrengende,” sa Pak under et nylig intervju. “Det er å møte behovet til en bestemt populasjon av mennesker som ønsker å spore og måle, men på en annen måte.”

Den nye Samsung Health-opplevelsen tilbyr også medisinpåminnelser, med nyttig innsikt om potensielle interaksjoner med mat eller andre medisiner du tar. 

Hva er forventet pris for Samsung Galaxy Ring?

Det er ennå ikke noe offisielt ord om hvor mye Galaxy Ring vil koste og nøyaktig når den vil være tilgjengelig for kjøp. Oura er den nåværende markedslederen for smartringer, ettersom Oura-ringen er den mest populære enheten i kategorien. Hvis Samsung kommer inn på markedet for å konkurrere med andre smarte ringer som Oura Ring, kan man forvente at Galaxy Rings utsalgspris faller mellom $300-$450.

Også: De beste blodtrykksklokkene du kan kjøp

Det som er sikkert er at Samsung snart vil utvide sitt utvalg av bærbare produkter til å inkludere en av de hotteste produktkategoriene innen teknologi i dag.

Når vil jeg kunne kjøpe en Samsung Galaxy Ring?

Mens vi forventer at Galaxy Ring offisielt vil bli avduket under Samsung Unpacked-sommerarrangementet i slutten av juli, indikerer rapporter fra ET News at enheten for øyeblikket er i prototypestadiet, og vil gå i masseproduksjon i andre kvartal.

Også: Apple Watch SE (2022) vs. Apple Watch SE (2020): Bør du oppgradere?

Samsung kan gjøre smartringen sin tilgjengelig for kjøp umiddelbart etter lansering, i tredje kvartal, eller forsinke ordreleveranser til fjerde kvartal 2024.

Når ble Galaxy Ring annonsert?

Galaxy-ringen ble annonsert av Matthew Wiggins, en klinisk forsker ved Samsung Research, etter et segment som demonstrerte en ny Samsung helseopplevelse som er drevet av Galaxy AI. Kunngjøringen var kort og konsistent, etterfulgt av avsluttende uttalelser og slutten på Samsung Unpacked 2024-arrangementet.

Hva brukes smartringer til?

Smartringer er wearables som inneholder sensorer og andre typer teknologi for å spore helsemålinger, som hjertefrekvensvariasjoner og oksygennivåer i blodet. De gir brukerne en enkel måte å måle og spore helse- og søvnrelatert informasjon.