Stable Diffusion 3 rulles ut i tidlig forhåndsvisning – her er hvordan du får tilgang til det

0
34

Bilde generert av Stable Diffusion 3 med spørsmål, “studiofotografi nærbilde av en kameleon over en svart bakgrunn.”

Stability AI

Stability AIs 2022-utgivelse av Stable Diffusion påvirket det bildegenererende landskapet betydelig, og ble grunnlaget for mange video- og bildegeneratorer. Nå slipper selskapet en neste generasjons modell som flytter grensene enda lenger.

På torsdag avduket Stability AI Stable Diffusion 3, selskapets mest kapable tekst-til-bilde-modell til dags dato, som kan skryte av mange oppgraderinger fra forgjengeren, inkludert bedre ytelse i flere emner, bildekvalitet og staveevner, ifølge selskapet. . 

Også: De beste AI-bildegeneratorene å prøve akkurat nå

Demobildene av Stable Diffusion 3 viser hvor dyktig bildegeneratoren er, genererer levende bilder med mange detaljer og takler til og med den utfordrende oppgaven med å generere ord som er stavet riktig. 

Stability AI ga ikke ut mange detaljer om arkitekturen som ligger til grunn for modellen, og sa at den snart vil publisere en detaljert teknisk rapport. Selskapet avslørte imidlertid at Stable Diffusion 3 kombinerer en diffusjonstransformasjonsarkitektur og flyttilpasning, som skiller seg fra forgjengerens arkitektur. 

Selskapet delte også at familien av Stable Diffusion 3-modeller varierer fra 800 millioner til åtte milliarder parametere for å dekke ulike brukerbehov. 

Også: Hvordan bruke ChatGPT til å skrive kode

“Denne tilnærmingen tar sikte på å tilpasse seg våre kjerneverdier og demokratiser tilgang, og gir brukerne en rekke alternativer for skalerbarhet og kvalitet for best mulig å møte deres kreative behov,” sa selskapet. 

Stable Diffusion 3 forblir i tidlig forhåndsvisning ettersom selskapet samler inn innsikt for å forbedre ytelse og sikkerhet; derfor er den ennå ikke allment tilgjengelig for publikum. Hvis du er interessert i å bli med på den tidlige forhåndsvisningen, er det en venteliste du kan bli med på. Når du har gitt tilgang vil du motta en e-post med en invitasjon til Discord-serveren.