Denne bærbare powerbanken har tjent meg godt i årevis, og den er nesten halvparten av akkurat nå

0
17
Baseus Blade HD

Baseus Blade HD.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Baseus Blade HD bærbar powerbank er tilgjengelig på Amazon for $70 takket være den nesten 38 % rabatten på lightning-tilbudet, pluss en 10 % rabattkupong. Den er tynn, men likevel kraftig, så den passer perfekt i en bærbar PC-veske og har en klar, lettlest skjerm. 
Fordi den er stor og flat, tar den opp en god del plass på skrivebordet.

Jeg får så mye nytt å teste at jeg noen ganger liker å besøke dingser som jeg har brukt konsekvent en stund for å se hvordan de holder seg. Tross alt er nye ting kult, men hvis du bruker de kalde, hardt opptjente pengene dine på noe, vil du at det skal vare.  

Forleden spurte en leser om jeg fortsatt brukte Baseus Blade HD-kraftbanken, et produkt som jeg først anmeldte for nesten et år siden. Det er jeg faktisk. Faktisk bruker jeg ikke bare HD-versjonen av denne kraftbanken, men jeg bruker også fortsatt den originale Blade-modellen, som nå er to år gammel, og begge går sterkt. 

Også: Jeg testet verdens raskeste SSD, og ​​resultatene vil få superbrukere til å gråte

Hva står så HD for? Høy tetthet. Enkelt sagt brukte Baseus en annen batteriteknologi for å la den samme ladekapasiteten settes inn på en mindre plass. 

Se på Amazon

Baseus Blade HD-teknologiske spesifikasjoner

Kapasitet

sterkt>: 20 000 mAh silisium-karbon litiumpolymerbatteriPorter: 2 x USB-C, 2 x USB-AUSB-C-utgang: 5V/3A | 9V/3A | 12V/3A | 15V/3A | 20V/5A (maks. 100W)USB-C-inngang: 5V/3,0A | 9V/3,0A | 12V/3,0A | 15V/3,0A | 20V/3,0A (maks. 60W)USB-A-utgang: 4,5V/5A | 5V/4,5A | 5V/3A | 9V/3A | 12V/2,5A (30W)Støttede ladeprotokoller: PD 3.0, QC 4+, QC 3.0, SCP, FCP, Samsung AFCStørrelse: 5,27 x 5,27 x 0,7 tommer< strong>Vekt: 0,98 pund 

For det første liker jeg formen. Den flate firkantede designen med avrundede hjørner, teksturert mykt belegg og myke silikonføtter er perfekt for å kaste i en bærbar bag. 

Også: Dette underutnyttede bærbare tilbehøret ga enheten min den ultimate superkraften

Hvis du vil sørge for at den bærbare datamaskinen er beskyttet, kommer Blade HD med en myk oppbevaringspose.

Avrundede hjørner betyr at det ikke er noen punkter å knuse inn i den bærbare datamaskinen

Avrundede hjørner betyr at det ikke er noen punkter å knuse inn i den bærbare datamaskinen.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

På fronten er et lettlest display som viser enhetens kjøretid, sammen med strøminngang/-utgang og hvor lang tid det går til enheten er ladet eller utladet. Jeg setter pris på at skjermen er subtil, slik at jeg ikke blir blendet når jeg bruker enheten under dårlige lysforhold eller om natten.

Subtil, men likevel lettlest skjerm

Subtil, men likevel lettlest skjerm.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

På fronten er det en av/på-knapp og fire porter — to USB- A og to USB-C. Enkelt.

Fire porter -- 2 x USB-A og 2 x USB-C -- og en av/på-knapp

Fire porter — 2 x USB-A og 2 x USB-C — og en av/på-knapp

Adrian Kingsley- Hughes/ZDNET

Baseus Blade HD bruker silisium-karbon litiumpolymer batteriteknologi, noe som gjør den 18 % lettere og 20 % mindre enn den forrige versjonen. Kapasiteten forblir den samme på 20 000 mAh, men jeg er OK med dette siden den tilbyr rikelig med strøm til å lade enheter. 

Også: Jeg testet en av de billigste bærbare kraftstasjonene og den gjorde roadtripping til en lek

Faktisk er jeg glad Baseus fokuserte på å gjøre enheten mindre og ikke pakke mer kraft inn i den.

Her er Blade HD (som nå er ett år gammel), ved siden av den originale Blade (som er to år gammel og fikk noen kosmetiske skader da jeg ved et uhell dryppet noe ekkelt løsemiddel på den), og begge er sterke og som nye.< /p>

Baseus Blade HD (venstre) ved siden av originalbladet.

Gamle og nye. Til venstre er Blade HD etter ett års bruk, til høyre er det to år gamle Blade. Begge fungerer like bra som den dagen jeg tok dem ut av esken!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

USB-portene kan brukes i enkle, doble, trippel eller firedoble konfigurasjoner. Når den brukes enkeltvis, kan en USB-A-port gi ut opptil 30W, mens en USB-C-port kan presse ut 100W.

Ladetider er også svært akseptable, på 1,2 timer når du bruker den medfølgende USB-C til-C-kabelen og en 65W USB-C PD-vegglader (tilgjengelig for $30, som er en tyveri). 

< p>Også: Jeg fant den sikreste måten å bære data på nøkkelringen din

En ting som ikke har endret seg fra forrige inkarnasjon er at hver overflate av Blade HD, akkurat som bladet før det, er en støvmagnet, og vil plukke opp og vise hver eneste smuss som kommer på den. Men den strukturerte finishen er fin ved at powerbanken ikke er glatt som mange av dem er, så det er mindre sannsynlig at den faller på gulvet eller inn i den bærbare datamaskinens tastatur!

ZDNETs kjøpsråd

Foruten det er Baseus Blade HD en fantastisk powerbank for bærbare brukere, og selv om formfaktoren gjør at denne aldri kommer til å få plass i lommen, er den perfekt for å skli ned i en bærbar bag. Og akkurat nå kan du hente den for $70 (husk å klikke på 10 % rabattkupongen). Hvis du vil ha den originale Baseus Blade, er den også tilgjengelig for bare $70 (klikk på 30 % rabattkupongen for å få denne avtalen).