Microsoft avduker Copilot Lab for å hjelpe brukere med å få mest mulig ut av AI-assistenten

0
14
Copilot= Skjermbilde av Sabrina Ortiz/ZDNET

AI chatbots kan hjelpe brukere med alt fra å skrive en e-post til å løse en komplisert matematisk ligning. Det er imidlertid noen ferdigheter for å få maksimal assistanse fra chatboten, og Microsoft avduket Copilot Lab for å dele alle tips og triks. 

Også: Slik skriver du bedre ChatGPT-forespørsel i 5 trinn

Torsdag kunngjorde Microsoft Copilot Lab via X, en enkeltside der selskapet konsoliderte alle sine beste ressurser som treningsvideoer, ferdige meldinger og mer for å hjelpe brukere med å få mest mulig ut av Copilot-opplevelsen. 

Ved å besøke landingssiden, blir brukere møtt med instruksjonsvideoer som forklarer det grunnleggende om Microsofts AI-assistent med titler som «Møt Copilot», «Hva du kan gjøre med Copilot» og «Begynn å bruke Copilot». Disse veiledningene fokuserer mer på hva brukere kan gjøre med Copilot i Microsoft 365 i stedet for Microsofts frittstående chatbot. 

Under det kan brukere finne eksempler på spørsmål som viser rekkevidden av hva Copilot kan hjelpe med gjennom de forskjellige Microsoft 365-appene, inkludert å lage en quiz i OneNote, skrive en e-post i Outlook og legge til et bilde i PowerPoint. Brukere kan deretter klikke på forespørselen for å kopiere og lime inn i hver respektive app. 

Også: De beste AI-bildegeneratorene i 2024: Testet og gjennomgått

< p>Selv om laboratoriet har et spesielt fokus på Copilot for Microsoft for 365, hvis du er en nybegynner med AI-chatbots inkludert Copilot, kan noen aspekter av leksjonene brukes bredt på tvers av alle AI-chatboter. For eksempel er det en “kunst å spørre”-seksjon som har et verktøysett og artikler som forklarer hvordan du får de beste resultatene fra en forespørsel, som vist på bildet nedenfor. 

Forespørsler Microsoft

Microsoft har mange tilbud som faller inn under Copilot-paraplyen, inkludert dens frittstående chatbot, kalt Copilot, Copilot Pro (for hjemmet), Copilot for Microsoft 365 (for jobb), Copilot i Windows 11 og Copilot i Microsoft Edge. Fordi dette kan bli forvirrende å skille, har Copilot Lab en nyttig forklaring av forskjellene og som passer best for forskjellige brukere.