Skaff deg en Apple Watch SE for $60 rabatt hos Amazon

0
10

Apple Watch SE (2. generasjon) koster $189 hos noen forhandlere. 

Kayla Solino/ZDNET

Apples populære klokkeklær har skapt overskrifter flere ganger i løpet av de siste månedene, etter en tvist mellom medisinsk teknologiselskapet Massimo og den Cupertino-baserte teknologigiganten. Heldig for oss er merkets ikoniske klokker fortsatt på markedet – med noen justeringer – inkludert basismodellen Watch SE. 

Mer: Dommer forbyr Apple Watches med blodoksygensensor

sterk>

Apples Watch Series 9 så flere prisfall i løpet av julehandelsesongen, i likhet med andre modeller som Ultra, Ultra 2 og Series 8. Og akkurat nå kan du hente Apples mest oppdaterte basismodell, Apple Se SE (2. generasjon), for $50 eller $60 av ordinær pris, avhengig av hvor du handler. 

Apple Watch SE (2nd Gen) 40 mm for $189 (spar $60 på Amazon)

Apple Watch SE (2. generasjon) 40 mm for $189 (spar $60 hos Amazon)

$189 hos Amazon

Apple Watch SE falt til $189 hos flere store forhandlere, inkludert Amazon og Walmart (selv om Walmart nå er utsolgt) – og tilbyr shoppere en besparelse på $60 av wearables ordinære pris på $249, og for bare $10 mer enn den rabatterte pris vi så tilbys under Black Friday og Cyber ​​Monday. Du kan også få en lignende avtale for Watch SE for $199 på Best Buy. 

Apple Watch SE (2. generasjon) 40 mm for $199 (spar $50 ved Best Buy)

Apple Watch SE (2. generasjon) 40 mm for $199 (spar $50 på Best Buy)

$199 på Beste kjøp

Hvis du ikke leter etter avanserte funksjoner som tilbys i de nyere Series 8, 9 eller Ultra og Ultra 2-modellene, er klokken SE et flott kjøp med alt det viktigste, og du vil bli overrasket over hvor godt denne modellen holder seg til Apples andre konkurrenter.

SE tilbyr brukere opptil 18 timers batterilevetid og 32 GB intern lagring. 

Apple Watch SE (2. generasjon) tilbyr noen av samme helse- og sikkerhetsfunksjoner som Series 8 og Ultra, selv om den ikke sporer oksygen i blodet, gjør EKG-hjertesjekker eller kontrollerer temperaturen din.

Også: Apple Watch SE (2023) vs. Apple Watch SE (2020)

Jeg oppgraderte fra Series 3 Apple Watch til 40 mm SE-modellen under Black Friday-salg, og jeg har aldri vært mer fornøyd med et teknologikjøp. SE har alle nødvendige funksjoner uten de kompliserte klokkene og plystrene jeg ikke ønsket (eller trengte) – men tilbyr likevel en skarp skjerm, rask responsrate og sømløs bruk. 

Ta tak i Apple Watch SE (2nd Gen) nå før den går tilbake til ordinær pris – eller blir utsolgt. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler kan selges -ut eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.