Spar $70 på Apple Watch Series 9

0
11
Apple Watch Series 9 lyssterk skjerm

Spar på den nyeste Apple Watch Series 9 akkurat nå.&nbsp ;

Jason Hiner/ZDNET

Apple Watch Series 9, utgitt i september 2023 og høyt rangert av ZDNET, er tilgjengelig for kun $329, som er $70 av ordinær pris på $399, og en pris som kan sammenlignes med Cyber ​​Week 2023. 

Hos Walmart kan du få den større Series 9 45 mm i alternativet Midnight, Starlight eller Red Sport Band for $359 (spar $70) og 41mm-modellen i Pink, Midnight, Starlight , Red eller Storm Blue Sport Band alternativ for $329.

Apple Watch Series 9 for $329 (spar $70 på utvalgte modeller hos Walmart )

Apple Se Series 9 for $329 (spar $70 på utvalgte modeller hos Walmart)

$329 hos Walmart

Også: De beste Apple Watches og hvordan du velger den beste modellen for deg< /strong>

Andre forhandlere som Amazon tilbyr også rabatter for å konkurrere. Hos Amazon kan du finne den samme rabatten på 90 USD på 41 mm i flere alternativer. 

Apple Watch Series 9 for $309 (spar $90 på utvalgte modeller hos Amazon) < h4 class="g-text-small-bold g-outer-spacing-bottom-small">Apple Watch Series 9 for $309 (spar $90 på utvalgte modeller hos Amazon)

$329 hos Amazon

Dessuten: Dommer forbyr Apple Watches med blodoksygensensorer

Series 9 tilbyr alle de nyeste funksjonene og er ett steg opp fra basismodellen SE. Apple Watch Series 9 kan spore aktivitet, skritt, hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens, blodoksygen (lungefunksjon), håndleddstemperatur, søvn og miljølydnivåer (for å beskytte hørselen). Og den bruker algoritmer og maskinlæring — aka, AI — for å oppdage farlige mønstre og varsle deg om å søke legehjelp. 

Les anmeldelsen: Apple Se serie 9: Ikke nøy deg med rimeligere modeller, her er grunnen

ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner anbefalte å kjøpe den fremfor billigere modeller etter å ha gjennomgått serie 9 i 2023. 

“Inne i Apple Watch Series 9 er S9-brikken som gjør den populære smartklokken raskere, smartere og bedre til å lese kroppssignalene dine – basert på mine virkelige tester ved siden av siste generasjonsmodell. Det gjør årets Apple Se Series 9 et generasjonstrinn opp. Så hvis du er på markedet for en Apple Watch akkurat nå, vil jeg spesifikt anbefale å kjøpe Series 9 (eller Apple Watch Ultra 2) fordi helsesporingen er en slik forbedring fra tidligere modeller,” sa Hiner om klokkemodellen i sin anmeldelse. 

Hvis du er klar til å hente Apples nyeste Watch Series 9 før denne avtalen utløper, kan du snart gå til Amazon eller Walmart. Og sjekk ut flere Apple Watch-tilbud her hvis du fortsatt er på jakt. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe kl. når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.