De beste eksterne harddiskene i 2024

0
14

Det skjer: Datamaskinene våre krasjer noen ganger, og vi mister filene våre, eller vi går tom for lagringsplass på den bærbare datamaskinen eller en annen enhet. 

Mens du lagrer på enheten din direkte eller et skytilbud er god praksis for begge disse situasjonene, en ekstern stasjon lover innholdsbeskyttelse bortsett fra datamaskinens integrerte system eller det ukjente i skyen, og begrenser risikoen for tapte filer ytterligere. Eksterne stasjoner er også et flott sted å oppbevare bilder og videoer du kanskje ikke trenger på din daglige enhet. 

Også: De beste skylagringstjenestene til 2024

ZDNET avrundet de beste eksterne harddiskene basert på type, lagringskapasitet, porter og pris for å finne hvilken ekstern harddisk som er best for dine lagringsbehov. Vårt beste valg for den beste eksterne harddisken totalt sett er Seagate Backup Plus for dens omfattende ytelse, lagringskapasitet og elegante design. 

De beste eksterne harddiskene i 2024

Seagate Backup Plus

Beste eksterne harddisk totalt sett

seagate-backup-plus Seagate/ZDNET< /figur>Fordeler & Ulemper Pros Inkludert garanti Stor lagringskapasitet Programvare for sikkerhetskopiering Imper Ikke mye sikkerhet Kan være raskere Flere detaljer

Seagate Backup Plus tech spesifikasjoner : Kapasitet: 1 TB, 2 TB, 4 TB, 5 TB | Tilkobling: USB | Type: Bærbar HDD |Harddiskformfaktor: 3,5 tommer

Takket være dens omfattende ytelse, lagringskapasitet og elegante design vinner Seagate Backup Plus vårt valg for den beste eksterne harddisken totalt sett. Enheten er ultraportabel for enkel bæring og tilbyr en enkel design som fungerer med både Windows og Mac. 

USB 3.0-stasjonen gir enkel tilgang til filene dine, og du har også muligheten til å sett opp automatiske sikkerhetskopier, enten det er daglig, ukentlig, månedlig eller på forespørsel. 

Den minimalistiske designen gjør den perfekt for trange steder, og metallkabinettet sikrer at den er holdbar nok til å overleve noen dråper her og der. 

Se nå på AmazonSe nå på Walmart flere kjøpsvalg

LaCie Rugged Thunderbolt

Beste robuste eksterne harddisk

Produktbilde av en LaCie Rugged Thunderbolt LaCie/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Holdbar Svært rask USB-støtte Ulemper Dyrt tungvint oppsett Flere detaljer

LaCie Rugged Thunderbolt tech-spesifikasjoner: Kapasitet: 2TB, 4TB, 5TB, 8TB | Tilkobling: Thunderbolt, USB-C | Type: Bærbar HDD | Harddiskformfaktor: 2,5 tommer

Som navnet antyder, er LaCie Rugged Thunderbolt den best robuste ekstern harddisk for sin tøffe design – men den er rask også. Den integrerte Rugged Thunderbolt USB-C tilbyr lynraske hastigheter på opptil 130 Mbps, noe som gir deg høyhastighets filoverføringer. 

Det beste med denne eksterne harddisken er selvfølgelig holdbarheten. Det gripende, polstrede dekselet som vikler seg rundt stasjonens omkrets gjør Thunderbolt fall-, vann- og støvbestandig og gir den den ettertraktede tøffe, robuste designen ideell for reiser. 

Også : De beste robuste bærbare datamaskinene

Se nå på Amazon

WD My Passport

Beste budsjett eksterne harddisk

wd-my-passport WD/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Kompakt design 3 års garanti AES-256 maskinvarekryptering Ideles Ustabil Må kjøpe største versjon for høyeste hastigheter Flere detaljer

WD My Passport& #xA0;Tekniske spesifikasjoner: Kapasitet: 1TB, 2TB, 4TB, 5TB | Tilkobling: USB | Type: Bærbar HDD | Harddiskformfaktor: 2,5 tommer

Hvis du leter etter en mer budsjettbevisst harddisk, er WD My Passport en back to basic-modell som ikke går på akkord med pålitelige harddiskfunksjoner. Den er kompatibel med stasjonære datamaskiner og spillkonsoller, noe som gjør den til et allsidig valg. Det største designet kan lagre maksimalt 5 TB, som er mer enn nok lagringsplass for grunnleggende dokumenter og filer.

Harddiskens formfaktor er også mindre, og måler 2,5 tommer sammenlignet med WD My Book Duo'ene 3,5 tommer. I tillegg til å ha en mer bærbar størrelse, gir My Passport Drive deg tilgang til automatiske sikkerhetskopieringsalternativer ved å bruke WD Discovery for å koble til Google Drive eller Dropbox. 

Filene dine vil også være beskyttet av My Passport innebygd 256-bit AES maskinvarekryptering. 

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

WD Black P10 Game Drive

Beste eksterne harddisk for spill

wd-black-p10-game-drive WD/ZDNET

Pros & Ulemper ProsSlitesterk Superrask Enkel å gripe Nedeler Datert tilkobling Ingen SSD Flere detaljer

WD Black P10 Game Drive tech spesifikasjoner: Kapasitet: 1 TB, 2 TB, 3 TB, 4 TB, 5 TB | Tilkobling: USB 3.0 | Type: Bærbar, stasjonær, spillkonsoll HDD | Harddiskformfaktor: 2,5 tommer

WD Black P10 Game Drive er en solid ekstern harddisk for seriøs spilling. Du får opptil 5 TB lagringsplass, som kan inneholde opptil 125 spill, pluss USB 3.0-tilkobling, om enn med en lavere harddiskformfaktor på 2,5 tommer. 

Den bruker også USB Type- En kompatibilitet, kombinert med en Micro-B-kabel og SuperSpeed-grensesnitt, og den er kompatibel med noen Xbox- og PlayStation-systemer. Kabelen overfører i tillegg data raskt, med hastigheter på opptil 5 Gbps, noe som gjør den perfekt for dine behov for underholdningslagring. 

Også: De beste eksterne PS5-harddiskene

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

SanDisk Extreme Portable

Beste bærbare eksterne harddisk

SanDisk Extreme Portable SanDisk/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Vannbestandig bærbar Rask ytelse til en fornuftig pris Ideles Kortere kabel Åpen USB-C-port Flere detaljer

SanDisk Extreme Portable Tekniske spesifikasjoner:  Kapasitet: 500 GB, 1 TB, 2 TB, 4 TB | Tilkobling: Bluetooth | Type: Bærbar SSD | Harddiskformfaktor: 2,5 tommer  

Hvis du vil ha med deg den eksterne harddisken på farten, er SanDisk Extreme Portable det beste alternativet. Den har en design som er både vann- og støvbestandig, med en gigantisk fallbeskyttelse på to meter for større trygghet. Den er ment å fungere med en rekke enheter, inkludert din stasjonære, bærbare, nettbrett og til og med smarttelefon, og gir deg utmerket fleksibilitet. 

NVMe solid state-ytelse betyr opptil 1050 megabyte-per-sekund lesehastigheter og 1000 megabyte-for-sekund skrivehastigheter. Og med Bluetooth-teknologi er det integrert passordbeskyttelse for ekstra sikkerhet. 

Også: De beste reisedingsene, ifølge teknologi- og reiseeksperter< /strong>

Se nå på AmazonView nå på Best BuySe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Hva er den beste eksterne harddisken?

Med så mange alternativer på markedet kan det være en stor oppgave å velge en harddisk. Se hvordan vårt toppvalg, Seagate Backup Plus, holder seg til våre andre beste utvalg, og sammenlign nøkkelkomponenter før du finner den riktige harddisken for deg. 

< td>Beste eksterne harddisk

< td>2.5"

< td>500GB, 1TB, 2TB, 4TB

Startkostnad Kapasitet Type Harddiskformfaktor
Seagate Backup Plus $95 1TB, 2TB, 4TB, 5TB Bærbar HDD 3.5"
LaCie Rugged Thunderbolt $173 2TB, 4TB, 5TB, 8TB Bærbar HDD 3.5"
WD My Passport $65 1TB, 2TB, 4TB, 5TB Bærbar HDD
WD Black P10 Game Drive $85 1TB, 2TB, 3TB, 4TB, 5TB Skrivebord/spillkonsoll HDD 2.5"
SanDisk Extreme Portable $100 Bærbar SSD 2.5"

 *Laveste ikke-rabatterte pris for det laveste lagringstilbudet i skrivende stund. Vær oppmerksom på at prisene kan variere basert på forhandler og tilgjengelige kampanjer, salg eller rabatter.

Hvilken eksterne harddisk er riktig for deg?

Seagate Backup Plus kombinerer rimelighet med en bærbar design og høy harddiskformfaktor. Dette diagrammet kan hjelpe deg med å se hvordan det er sammenlignet med de andre beste eksterne harddiskene.

Velg denne beste eksterne harddisken… Hvis du…
Seagate Backup Plus Vil ha den beste eksterne harddisken du kan kjøpe. Den er ultraportabel med en slank design, fungerer med både Windows- og Mac-datamaskiner, og med USB 3.0 får du enkel tilgang til filer på forespørsel.
LaCie Rugged Thunderbolt Denne best robuste eksterne harddisken er ment for deg å reise med, selv blant livets støt og blåmerker. Den er fallbestandig, støv- og vanntett, og klar til å tåle og lagre alle dine eventyr.
WD My Passport Ønsker lagring uten bryte banken. Med bare 2,5 tommer har den en mer bærbar design, men likevel pakker den inn i en 256-bit AES maskinvarekryptering.
WD Black P10 Game Drive Trenger noe som kan dekke spillene dine. Denne beste eksterne gamingharddisken ble designet for å holde tritt med Xbox og PS4, siden den kan inneholde opptil 125 spill.
SanDisk Extreme Portable Vil ha en lett, bærbar ekstern harddisk som ikke vil tynge deg ned. Den er også vann- og støvbestandig og har en lesehastighet på opptil 1050 megabyte per sekund.

Hvordan valgte vi disse beste eksterne harddiskene ?

For å finne de beste eksterne harddiskene, vurderte vi type, lagringsmuligheter, porter og pris. 

Type:Det er to hovedtyper ekstern lagring: solid state-stasjoner (SSDer) og harddisker (HDDer). Eksterne harddisker, som er sammensatt av flash-minne, har en tendens til å kjøre tregere enn SSD-er, men de er også de rimeligere av de to alternativene.  

Lagring: En svært forskjellig mengde lagring er tilgjengelig fra en ekstern harddisk til den neste. Før du kjøper, bør du vurdere hvor mye lagringsplass du trenger for filene dine. En eller to terabyte er generelt standarden for de fleste, men det er mange alternativer å velge mellom. For eksempel er de beste eksterne harddiskene tilgjengelige med forskjellige lagringskapasiteter, fra 500 gigabyte til 36 terabyte. 

Porter: De fleste eksterne harddisker tillater USB tilkoblinger, men noen tilbyr USB-C-tilkoblinger for mer moderne enheter. Noen eksterne harddisker tillater Bluetooth-tilkoblinger, for eksempel SanDisk Extreme Portable-harddisken.

Pris:Vi holder alltid prisen i høysetet slik at du kan finne noe som matcher budsjettet ditt. Når du kjøper en ekstern harddisk, kan kostnadene variere fra under $50 til over flere hundre dollar, avhengig av hvilken ekstern harddisk du velger for å oppfylle dine behov. Alle våre toppvalg er under $200, med de fleste til og med under $100. 

Er en SSD bedre enn en intern harddisk?

En solid-state-stasjon (SSD) tilbyr portabilitet i designen, slik at du kan ta den med deg på farten. I tillegg vil du ha rikelig med lagringsmuligheter. De er enkle å bruke, og de fungerer med en rekke populære enheter.  

Mer: SSD vs. HDD: Hva er forskjellen, og hvilken bør du kjøpe? 

En stasjonær Drive lenker deg ikke bare til en bestemt enhet, men gir også en større mengde minne enn SSD-er. I tillegg vil du få raskere overføringshastigheter og raskere oppstart, noe som gjør dem perfekte for større dataoverføringer/lagring. 

Hvor lenge varer eksterne stasjoner?

En SSD varer vanligvis rundt ti år, som er langt mer enn tradisjonelle harddisker, som vanligvis varer mellom tre og fem år. De fleste eksterne harddisker kommer med begrensede garantier fra produsenten. 

Hvis holdbarhet er et problem, anbefaler jeg å søke etter en ekstern harddisk med en slitesterk kropp, spesielt en som er laget av metall. På den måten, hvis du reiser ofte og har en og annen uj, trenger du ikke å bekymre deg for å bytte den ut. 

Hvis du planlegger å reise ofte, bør du også vurdere å ha en sikkerhetskopienhet som kan gå hele veien med deg.

Hvor mye koster en ekstern harddisk?

Mens den nøyaktige kostnaden kan varierer, eksterne harddisker varierer fra omtrent $30 til hundrevis i pris, alt avhengig av lagring, design og funksjoner. Vanligvis, jo mer lagringsplass du trenger, desto mer vil kostnadene øke. 

Det er derfor du ønsker å vurdere formålene dine først før du kjøper en. Hvis du har til hensikt å lagre dokumenter og regneark, kan du slippe unna med en rimelig enhet fordi du sannsynligvis trenger mindre plass. Men hvis du er en ivrig spiller eller fotograf, vil du ha en ekstern harddisk med generøs lagringsplass. 

Finnes det alternative eksterne harddisker verdt å vurdere?

Vi har samlet et mangfoldig utvalg av harddisker basert på lagringskapasitet, pris og formål. Hvis du vurderer noen alternativer, her er andre førsteklasses alternativer:

Se på AmazonView på AmazonView på AmazonView på Amazon