De beste kraftbankene i 2024: Eksperttestet

0
21

Klokken er 15.00 og du har fortsatt noen timer med kontorarbeid igjen. Du ser ned på smarttelefonen din og ser, til din skrekk og forferdelse, at batteriet er nede på 15 %.

Men alt er ikke tapt! Du husker at du hentet powerbanken den morgenen. Du drar den ut av lommen, kobler den til den syke smarttelefonen din og fortsetter dagen. Å ha en powerbank med deg kan utgjøre hele forskjellen, men det kan være vanskelig å finne en trygg og pålitelig powerbank av anstendig kvalitet i havet av billig søppel. Heldigvis har vi dekket deg. 

Mer: Beste MagSafe-batteripakker

Hva er den beste kraftbanken akkurat nå? 

Jeg har testet bokstavelig talt hundrevis — ja, hundrevis — av kraftbanker de siste årene, så jeg er i en god posisjon til å vite hva som er verdt pengene dine. Mitt valg for den beste kraftbanken generelt går til Anker PowerCore 10 000 mAh Redux for portabiliteten, kvalitetskonstruksjonen og det faktum at den har USB-C- og USB-A-porter, noe som betyr at den passer til både gamle og nye enheter. Selv om det er min favoritt, er det mange andre alternativer med forskjellige prispunkter, funksjoner og merker i tankene. Les videre for alle mine valg for de beste kraftbankene du kan kjøpe akkurat nå.

De beste kraftbankene i 2024

Anker PowerCore 10 000 mAh Redux

Beste kraftbank totalt sett

anker-powercore-10000-pd-redux Sean Jackson/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Små, lette og bærbare Robuste USB-C- og USB-A-porter IdelesLader litt sakte Flere detaljer

Anker PowerCore 10 000 mAh Redux tech spesifikasjoner: Kapasitet: 10 000 mAh  | Porter: 1 x USB-C, 1 x USB-A | Maks utgang: 25W  

Selv om jeg elsker de gigantiske kraftbankene mine, vet jeg også – av erfaring – at den beste kraftbanken er kraftbanken du har med deg, og store enorme kraftbanker egner seg ikke til å bli båret rundt på stedet. Denne kraftbanken er liten nok til å puttes i en lomme eller veske, og stor nok til å gi enhetene dine et anstendig løft.  

Ved bruk av USB-C-porten tar ladingen 2,5 timer, og øker til nesten 5 timer hvis du bruker USB-A. Det er også en solid og pålitelig enhet. Jeg har flere av disse i konstant bruk i et par år nå, i jakkelommer, ryggsekker og til og med bak på lastebilen min, og de har blitt brukt, misbrukt og spratt rundt fra søyle til stolpe, og de går fortsatt sterk. 

Selv om jeg ikke vil si at de er til engangsbruk, er de priset slik at jeg også bruker dem til å drive GoPro-er og andre actionkameraer når man gjør tidsforløp (kameraets eget batteri varer ikke lenge nok). Hvis de blir skadet eller tapt (eller, som en gjorde, faller utfor en klippe), er jeg ikke ute så mye penger. 

Se nå på Amazon

Anker PowerCore 24K

Beste kraftbank for strømkapasitet

Anker PowerCore 24K Anker/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Høy strømkapasitet Nok utgangseffekt til å kjøre en bærbar PC Lett å lese OLED-skjerm IdelesChunky Heavy Pricey Flere detaljer

Anker PowerCore 24K tech-spesifikasjoner: Kapasitet strong>: 24 000 mAh | Porter: 2 x USB-C, 1 x USB-A | Maks utgang : 140W 

Stor, tykk og veier nesten halvannet kilo –  dette er ikke en powerbank som du kommer til å skli ned i lommen. Men dette er ingen vanlig strømbank: Dette beistet kan ikke bare toppe smarttelefonen, nettbrettet og ørepluggene, men det kan også drive en USB-C bærbar PC takket være dens 140W-utgang.

En annen funksjon ved denne powerbank som jeg liker er pass-through-lading, som lader powerbanken ved hjelp av en av USB-portene, mens du bruker de andre portene til å fylle opp enheter. Denne hendige "splitteren" funksjonen er flott når du mangler strømuttak. Koble strømbanken til en lader koblet til stikkontakten, og koble deretter enhetene til strømbanken – enkelt!

Men funksjonen som setter denne kraftbanken over resten er OLED-skjermen som gir raskt informasjon om kapasitet og strøminnganger og -utganger. Dette er en veldig fin funksjon som får små blinkende lysdioder til å se veldig gammeldagse ut. Jeg liker til og med hvordan skjermen endrer retning når jeg roterer strømbanken. 

Se nå på DellView nå på Best BuySe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Ugreen 5000mAh Magnetic Power Bank

Beste liten powerbank

Ugreen 5000mAh Magnetic Power Bank Ugreen/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Liten magnetisk trådløs pute for iPhones Vedlikeholdslademodus for enheter med lavt strømforbruk IdelesIkke nok strøm til å lade en stor smarttelefon fullt. Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner: Kapasitet: 5000 mAh | Porter: 1 x USB-C , 1 x trådløs ladepute | Maks effekt: 15W 

Dette er en av de minste kraftbankene du kan kjøpe, men ikke la det lure deg til å tro at den er grunnleggende. Her får du ikke bare 5000 mAh batterikapasitet, men du får også en trådløs ladepute og en USB-C-port som kan brukes både til å lade strømbanken og lade andre enheter.

Dette Bank støtter også MagSafe trådløs lading for et ekstra lag med bekvemmelighet, siden iPhone-eiere ikke trenger å ha med seg en kabel. Til slutt er det en vedlikeholdslading-modus som lar banken lade enheter med lavt strømforbruk som hodetelefoner eller smartklokker uten at strømbanken slår seg av automatisk, slik at du kan fortsette å lytte til låter og lydbøker lenger.

Dette strømforbudet er en flott, stilig og praktisk gave — jeg har sendt dem ut til folk i høytiden, og jeg har også noen få tilgjengelig for å dele ut til folk som ikke har en egen powerbank.  

Se nå på Amazon

Baseus Blade HD

Beste powerbank for utseende

Baseus Blade HDAdrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Høy kapasitet Lett å lese display Silisiumkarbonbatteri Undeler Ikke lommestørrelse Med over et pund er den ikke lett. Flere detaljer

Baseus Blade HD t< /strong>ech-spesifikasjoner: Kapasitet: 20 000 mAh | Porter: 2 x USB-C, 2 x USB-A | Maks effekt: 100W  

Gjør strømbanker trenger å være stor og klumpete? Nei, det gjør de ikke, og Baseus Blade HD beviser det med sin tynne, flate design. Og dette er ikke bare noe designfluff – denne flate designen gjør det mye enklere å bære strømbanken i en bærbar bag og mye mindre sannsynlighet for å skade den bærbare datamaskinen.

Baseus Blade HD benytter seg av silisiumkarbonbatteriteknologi, som betyr at den er 18 prosent lettere og 20 prosent mindre enn forrige versjon. Dette er en 20 000 mAh litiumbatteripakke som er utstyrt med doble USB-C- og USB-A-porter. USB-C-portene er i stand til maksimalt 100W-utgang og 65W-inngang, og USB-A-portene kan ha 30W-utgang. Jeg liker denne blandingen av moderne USB-C og eldre USB-A-porter, for selv om USB-A er på vei ut, leveres mange enheter med lading som fortsatt bruker den.

Den store, lettleste skjermen er en fin touch og gir deg raskt informasjon om kapasiteten, lade-/oppladingstiden og voltene og forsterkerne som sendes ut av strømbanken. Ikke bare holder dette meg oppdatert på hva powerbanken gjør, det får også frem nerden i meg.

Les anmeldelsen: < strong>Baseus Blade HD

Se nå på Amazon

Shargeek Storm 2

Beste strømbank for gamle bærbare datamaskiner og DC-portenheter

Shargeek Storm 2 batteripakke June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Kul, gjennomsiktig design Maksimal tillatt batterikapasitet av FAA for bruk av flyselskap Fullt utstyrt skjerm IdelesStor skjermtekst er på den mindre siden Over $200 Flere detaljer

Shargeek Storm 2 tech-spesifikasjoner: Kapasitet: 25 600 mAh | Porter: 2 x USB-C, 1 x USB-A, 1 x DC inngang/utgang | Maks utgang : 100W 

Jeg må innrømme at jeg er en suger på gjennomsiktige ting – kanskje det fjerner den fristelsen jeg må ta ting fra hverandre – og jeg brukte mye tid på å se på komponentene i denne kraftbanken. Dette er en powerbank som snur hodet hver gang jeg drar den ut på en kaffebar, for det første som slår deg er den gjennomsiktige dekselet. Hvis du liker teknologi, og du liker å se teknologien din, vil du elske å kunne se på hva som får denne kraftbanken til å tikke. 

Så er det den IPS-skjermen som er full av informasjon. Dette er som å ha en USB-strømmåler innebygd i en strømbank, og viser batterilevetid, utgangsfordeling, batteritemperatur og inngangs- og utgangsspenninger og mye mer. 

Dette er også den eneste Powerbank-funksjon som har en DC-utgang, konfigurerbar for mellom 3 og 24V, noe som gjør den flott for eldre bærbare datamaskiner og enheter som trenger en DC-port. Og for reisende som ønsker å ta med seg den største powerbanken, er dette en av de største som er tillatt på et flyselskap av FAA uten å oppgi det.

Se nå på Amazon

Hva er den beste powerbanken?

Hvilken som er den beste kraftbanken avhenger egentlig av hva du ønsker fra en kraftbank — for noen er portabilitet hovedfunksjonen, for andre kan det være å ha maksimalt mulig utgangseffekt. For andre kan det være hvor mange porter den har. 

Dette diagrammet hjelper deg med å velge riktig powerbank for deg.

< td>

Power Bank

< td>

Baseus Blade HD

Pris

Porter

Maksimal utgang

< p>Anker PowerCore 10 000 mAh Redux

$35

1 x USB-C, 1 x USB-A

25W

Anker PowerCore 24K

$149

2 x USB-C, 1 x USB-A

140W

Ugrønn 5000mAh magnetisk kraftbank

$40

1 x USB-C, 1 x trådløs

15W

$80

2 x USB-C, 2 x USB-A

p>

100W

Shargeek Storm 2

$230

2 x USB-C, 1 x USB-A, 1 x DC

100W

Hvilken er den riktige kraftbanken for deg?

Som alltid avhenger det av dine behov og hva du ser etter. Noen mennesker vil ha gigantiske kraftbanker for flerdagers eventyr, andre vil ha noe lite for å få dem ut av en nødsituasjon. Noen vil ha noe stilig og elegant, mens andre vil ha total nerderi og få noe som ligner mer på en ladedatamaskin enn en enkel powerbank.

Velg denne powerbanken

Hvis du vil& #x2026;

Anker PowerCore 10 000 mAh Redux

Den beste kraften banken totalt sett. Den er bærbar, godt bygget og tilbyr både USB-C- og USB-A-porter. 

Anker PowerCore 24K

Den beste strømbanken for sin store batterikapasitet og kraft.

Ugreen 5000mAh Magnetic Power Bank

En liten powerbank som gir mye kraft. 

Baseus Blade HD

< p>En stor powerbank perfekt for skrivebordsbruk.

Shargeek Storm 2

You ønsker en kul gjennomsiktig strømbank med innebygd USB-strømmåler og DC-utgang for eldre datamaskiner og enheter.

Faktorer du bør vurdere når velge en strømbank

En rekke faktorer påvirker kvaliteten og brukervennligheten til kraftbanker. Her er noen ting du bør ta i betraktning før du kjøper en:

Batteristørrelse: Power banker spenner fra å gi deg en enkelt lading til flere ladinger, og kan øke i størrelse og pris tilsvarende.&# xA0;Bærbarhet: Noen mennesker vil ha gigantiske kraftbanker for flerdagers eventyr, mens andre vil ha noe lite de kan ha i lommen for daglig lading eller nødsituasjoner. Design:< /strong>Noen vil ha noe stilig og elegant, mens andre vil ha total nerderi og få noe som ligner mer på en ladedatamaskin enn en enkel powerbank.

Slik tester vi kraftbanker

Jeg tester og anmelder mange kraftbanker, og dette lar meg filtrere gjennom hundrevis av enheter for å finne det beste av det beste. I tillegg bruker jeg strømbanker mye, når jeg reiser eller går utenfor nettet for fotturer og camping. Dette tillater meg å få en praktisk opplevelse av produktet over lengre perioder. Til slutt, hvert produkt jeg bruker, tester eller anmelder er grundig sikkerhetstestet for å sikre at du kjøper et pålitelig og trygt produkt. 

Her er nøkkelfaktorene jeg vurderer når tester kraftbanker: 

Kapasitet: Jeg har sett mange selskaper komme med overdrevne påstander om kraftbankens kapasitet. Jeg lader og utlader hver strømbank flere ganger for å teste den nominelle kapasiteten for å være sikker på at denne samsvarer med kapasiteten som er oppgitt på esken.Strømuttakt: Mange billigere kraftbanker kan kanskje treffe nominell effekt i korte perioder, men dette kan ta et dykk under tung belastning eller når kraftbanken blir varm. Jeg tester hver powerbank under tung belastning for å være sikker på at den kan gi ut den maksimale oppgitte utgangseffekten i lengre perioder.Sikkerhet: Hvis powerbanken overopphetes under bruk eller ved lading, gjør den ikke dette liste. Enkelt og greit. Robusthet: Hvordan tåler strømbanken vanlig bruk? Tåler skallet riper og støt? Er portene av høy kvalitet og holdbare? Hvis den skal komme opp på denne listen, må den være tøff nok til å tåle mye bruk.

Finnes det en grense for størrelsen på kraftbanken jeg kan ta på et flyselskap?

Det finnes, men frykt ikke, for det er faktisk en ganske sjenerøs grense. 

FAA-regler (og denne regelen gjenspeiles av de fleste luftfartsmyndigheter) lar deg ta en kraftbank med en kapasitet på opptil 100Wh eller 27 000 mAh uten å oppgi det. Utover dette må du sjekke med flyselskapet og oppgi strømbanken.

Kan du bruke og lade en strømbank samtidig?

De fleste moderne strømbanker har en funksjon som kalles pass-through lading som lar deg lade den og bruke den til å lade andre enheter samtidig. Dette er en nyttig funksjon hvis du har begrenset antall strømuttak og hva du skal lade flere enheter – for eksempel når du er på reise. 

Hvor lenge varer strømbanker?

< p>Litium-ion-batterier — batteriene som finnes i de fleste strømbanker — er gode for omtrent 800 ladesykluser.  Dette betyr at hvis du brukte en powerbank daglig, og hver dag du kjørte den tom før du lader den til neste dag, vil du få mer enn to år av livet.

I virkeligheten får folk lett 5 år fra en kraftbank, og normalt er det teknologien som beveger seg fremover og gjør kraftbanken utdatert som dreper den, ikke bruken.

Finnes det alternative kraftbanker verdt å vurdere?

Her er et par alternative strømbanker å vurdere — alle fra anerkjente produsenter og alle tilbyr sikker, pålitelig lading.

Anker Prime Power Bank, 27 650 mAh 3-ports 250 W bærbar Lader

Anker Prime Charger Anker/ZDNET

Denne strømbanken kan være dyr, men den har ikke bare et stort batteri, to USB-C-porter, en enkelt USB-A-port, men den kommer også med en app der du kan få tilgang til sanntidsstatistikk, optimere enhetens batterilevetid med smart lading, og utløs lydvarsler for å finne din feilplasserte strømbank.

Se nå på Best BuyView nå på B&H Photo-VideoView nå på Amazon Beste budsjettalternativ flere kjøpsvalg

Belkin BoostCharge Plus 10k

Belkin BoostCharge Pluss 10k Belkin/ZDNET

OK, det superkule med denne kraftbanken er at den leveres komplett med to tilkoblede kabler — Lightning for eldre iPhones, og USB-C for, vel, stort sett alt annet, noe som betyr at du ikke trenger å bære separate kabler.

Se nå på AmazonView nå på WalmartView nå hos B&H Photo-Video Beste budsjettalternativ flere kjøpsvalg