Venmo og PayPal tilbyr nå 'Tap to Pay' på iPhone for bedrifter

0
17
PayPal

Hver dag flere mennesker dropper sine fysiske lommebøker for digitale, med en fersk studie som viser at så mange som 79 % av Gen Zers bruker digitale lommebøker. PayPal ble med på trenden og lanserte endelig en måte for bedrifter som bruker Venmo eller Zettle til å akseptere iPhone kontaktløse betalinger. 

Også: 5 grunner til at jeg byttet til en digital lommebok , og du bør også

På torsdag kunngjorde PayPal at alle Venmo-bedriftsprofiler og PayPal Zettle-brukere nå kan godta kontaktløse kort, Apple Pay og digitale betalinger på sine iPhones uten ekstra maskinvare- eller abonnementskostnader. 

Alt bedrifter trenger å gjøre er å laste ned den gratis Venmo- eller PayPal Zettle-appen på sin iPhone XS eller nyere for å begynne å belaste kunder med Tap for å betale på iPhone. PayPal har tilbudt Tap to Pay på Android via Venmo og Zettle siden juni i fjor, tilgjengelig på telefoner som kjører Android 7.38 og nyere.

Med funksjonen vil selgere også ha muligheten til å legge til skatter, godta tips , utstede refusjoner og kvitteringer og mer ved å bruke Trykk for å betale. Alle midlene fra salget vil gå direkte til bedriftens PayPal Zettle- eller Venmo-konto. 

PayPal bemerket at denne funksjonen vil hjelpe små bedrifter med å øke salget ved å dra nytte av det faktum at flere bruker digitale lommebøker.

"Ettersom forbrukere i økende grad henvender seg til ikke-kontante alternativer for å betale, leter små bedrifter etter rimelige og fleksible måter å tilby kundene sine flere betalingsvalg uten å være bundet til et fast sted," sa Nitin Prabhu, VP for småbedrifter & finansielle tjenester hos PayPal. 

Også: Google Files legger til en skanner – her er hvordan du digitaliserer dokumentene dine

Det er et gebyr for bruk av tjenesten  Ifølge Venmo Tap to Pay-vanlige spørsmål, belaster Venmo bedriftsprofileiere et gebyr på 2,29 %  pluss $0,09 for hver betaling som aksepteres med Tap to Pay. 

Som kunde trenger du ikke en Zettle- eller Venmo-konto for å bruke funksjonen. Alt du trenger å gjøre er å trykke på den digitale lommeboken din på selgerens smarttelefon for å fullføre transaksjonen på samme måte som du ville gjort med en hvilken som helst annen betalingsterminal.