Dette er Vision Pro-appene som Apple sier vil forvandle helsevesenet

0
33
Vision Pro-linser Jason Hiner/ZDNET

Apple viser frem nye apper laget for Vision Pro-headsettet som tilbyr en oppslukende reise inn i medisin, vitenskap og anatomi. Fra kirurgisk planlegging og medisinsk opplæring til mental helsestøtte, interaktive Vision Pro-apper lar brukere utforske menneskekroppen og dykke dypt inn i medisinske prosedyrer, og tilbyr oppslukende opplevelser for både medisinske fagfolk og pasienter. 

Også: Apple Vision Pro-anmeldelse: Fascinerende, mangelfull og må fikse 5 ting

Tenk deg at kirurgen din forbereder seg på hoftetransplantasjonen din ved å øve på en Vision Pro, en sykepleier blir trent på nytt utstyr i et virtuelt miljø levert av hodesettet, eller en medisinstudent som lærer om menneskets anatomi med oppslukende lagvis bildebehandling. 

Disse scenariene er muliggjort av Vision Pro-opplevelsen med blandet virkelighet, som gir brukerne en intuitiv måte å samhandle med detaljerte visninger av menneskekroppen og virtuelle miljøer på.

apple-vision-pro-health-apps-epic-spatial -computing-concept

En titt på Epic Systems' AVP-app for å gi klinikere en romlig databehandlingsvisning av pasientene sine. poster.

Apple

“Hos Apple tror vi at teknologi kan spille en viktig rolle i utviklingen av helsevesenet,” sa Dr. Sumbul Desai, Apples visepresident for helse. “Med muligheten til å transformere en brukers plass, vise 3D-objekter i naturlig størrelse og se alle relevante data i én visning, mulighetene for helseutviklere til å bruke Apple Vision Pro for å forbedre prosedyreplanlegging, utdanning og resultater er grenseløse."

Gjennom hodesettet for blandet virkelighet integrerer disse helseappene digitalt innhold med den virkelige verden for å tilby oppslukende romopplevelser til brukeren. Her er bare noen av helseappene som Apple delte:

MyMako av Stryker forbedrer kirurgisk planlegging.CyranoHealthav Boston Children's Hospital vil trene helsepersonell på nytt utstyr i et virtuelt miljø.Cinematic Reality av Siemens Healthineers utforsker menneskets anatomi for kliniske og pedagogiske formål.Visage Ease VP har blitt brukt av UC San Diego Health for å forbedre primærhelsetjenesten og skape samarbeidsrom i helsevesenet. Appen tilbyr romlige opplevelser for diagnostisk bildebehandling og multimedia. Epic Spatial Computing Concept av Epic Systems vil gjøre det mulig for klinikere å samhandle med helsejournaler. Xaia av Cedars-Sinai tilbyr AI-drevet mental helsestøtte og meditasjon på AVP.TRIPP Vision tilbyr veilede pusteøvelser og søvnhjelpemidler for å forbedre brukerens mentale velvære. 

Også: 10 måter Apple planlegger å revolusjonere helsesporing 

< figure class="c-shortcodeImage u-clearfix c-shortcodeImage-large"> Apple

“Apple Vision Pro's fantastiske skjerm tilbyr en inngangsport til en verden av oppslukende, interaktiv atferdshelsestøtte – et kvantesprang utover tidligere teknologier”," sa Dr. Brennan Spiegel, direktør for Health Services Research ved Cedars-Sinai. 

Cedars-Sinai står bak Xaia, en AI-aktivert digital avatar som tilbyr mental helsestøtte i samtale. Xaia kan hjelpe brukere med å snakke om sinnstilstanden sin, gjøre pusteøvelser eller ta dem med til et avslappende virtuelt miljø for å meditere. 

Også: Inside VisionOS: 18 ting utviklere trenger å vet om koding for Apple Vision Pro

"Med Xaia utnytter vi hver piksel av den bemerkelsesverdige oppløsningen og hele spekteret av levende farger for å lage en form for oppslukende terapi som er engasjerende og dypt personlig. Med denne bemerkelsesverdige enheten var teamet vårt i stand til å tenke fullstendig om hvordan romlig databehandling kan støtte atferdshelse og generell velvære på måter som aldri før var mulig," Dr. Spiegel la til.