DoorDashs AI-verktøy overvåker meldingene dine til sjåførene – vær hyggelig, ellers

0
15
Doordash nettsted Tiffany Hagler-Geard/Bloomberg via Getty Images

Å bestille mat på DoorDash er en flott løsning når du er sulten, og ikke vil gå gjennom trøbbelet og tiden med å lage mat, rengjøre gryter og panner og finne ut hva du skal spise. Imidlertid, hvis du ventet for lenge med å bestille og du er sulten, vil du kanalisere den grusomheten andre steder – eller ta konsekvensene. 

Tirsdag avduket DoorDash SafeChat+, en ny AI-drevet funksjon som gjennomgår samtaler i appen mellom Dashers og kunder for å oppdage verbalt misbruk og trakassering og hjelpe Dashers å fjerne seg selv fra disse situasjonene. 

Også: Dette gratisverktøyet fra Anthropic hjelper deg med å lage bedre meldinger for AI-chatboten din

Når SafeChat+ oppdager støtende eller upassende kommentarer rettet mot en Dasher fra en kunde, gir den Dasheren umiddelbart muligheten for å kansellere bestillingen uten å påvirke vurderingen. 

Dette er en betydelig endring fordi før denne oppdateringen, hvis en Dasher kansellerte en bestilling etter å ha akseptert den, uansett årsak, ble Dashers fullføringsvurdering negativt påvirket, og i henhold til DoorDash-policyen, en fullføringsgrad på 90 % eller lavere meritter. konto for deaktivering. 

Demoen av funksjonen, vist nedenfor, viser at selv om Dasher velger å kansellere bestillingen på grunn av upassende språkbruk, vil de fortsatt kunne motta proporsjonal lønn , som i det viste eksemplet kom ut til halv lønn. Klippet viste også at Dashers vil ha muligheten til å beholde bestillingen hvis de føler seg trygge. 

DoorDash

Hvis leveringen allerede ble utført da upassende språk fulgte, vil SafeDash+ automatisk avslutte chatten for å forhindre ytterligere eskalering. Skulle en Dasher bruke upassende språk under levering, kan kunden kontakte DoorDash-støtte via chat eller telefon for å få hjelp.

Bedriften deler at SafeChat+ allerede er tilgjengelig i alle DoorDash-chatter i appen, hvor det vil vurdere mer enn 1400 meldinger per minutt på dusinvis av språk, inkludert engelsk, fransk, spansk, portugisisk og mandarin.