De 45+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene du kan handle nå

0
12

Hvordan annonserer du at vinteren går mot slutten? Du får det på dem – og Amazon gjør nettopp det. Amazon hopper inn i den nye sesongen ved å kutte prisene og tilby tilbud til nesten helligdager på nettbrett, TV-er, hodetelefoner, robotstøvsugere, hjemmevarer og til og med populære Amazon-flaggskipprodukter, takket være detaljhandelsgigantens store vårsalg-arrangement.& #xA0;

Og selv om Amazon Big Spring-salget ikke offisielt starter før 20. mars (og varer til og med 25. mars), kan du allerede oppnå store besparelser på opptil 30 % eller mer på toppprodukter fra merker som Apple, iRobot, Beats, Bissell, Anker, Shark og mer. Nå er det perfekte tidspunktet for å gjøre litt vårrengjøring og shoppe ny teknologi til deg selv eller en du er glad i, plukke opp en ny gadget eller kjøpe noe du har sett på en stund. 

< p>Akkurat nå er noen tilbud til og med nær eller lik rabatter ZDNET så under Black Friday. Så sjekk ut de beste tilbudene allerede i forkant av Amazons vårsalg, og husk å sjekk tilbake når vi går inn i den sesongbaserte sparebegivenheten — vi vil holde denne listen oppdatert med alle de beste tilbudene på teknologiske produkter våre eksperter har testet og vil anbefale. 

De beste Amazon -tilbudene du kan handle før det store vårsalget starter

Dyson V11 Cordless Stick Vacuum: $466 (spar $254)TP-Link Deco Mesh WiFi-system: $122 (spar $68)Arlo Pro 5S 2K Spotlight-kamera: $159 (spar $91)Arlo Essential Spotlight-kamera (2-delt sett): $140 (s. $80)Blink Outdoor 4 (4. generasjon) kamera (4-delt sett): $200 (spar $100) Med PrimeAmazon Fire Max 11-nettbrett: $200 (spar $80)Sony WH-1000XM4-hodetelefoner: $248 (spar $100)Soundcore av Anker Sleep A1 Øreplugger: $90 (spar $80)Amazon Fire TV Stick 4K: $30 (spar $20)Garmin Forerunner 255 GPS-smartklokke: $250 (spar $100)

De beste Amazon-teknologitilbudene 

Dobbelttrykkbevegelse på Apple Watch Series 9 Jason Hiner/ZDNET

Apple iPad 10th Gen og AppleCare+-pakke: $488 (spar $30)Anker USB-C 735-lader: $32 (spar $24)Apple iPad 9th Gen: $249 (spar $80)Renpho Eye Massager: $70 (spar $60)Bose SoundLink Revolve Plus Series II Høyttaler: $229 (spar $100)Anker Nano Power Bank 10 000 mAh bærbar lader: $35 (spar $10)Amazon Eero Mesh WiFi-ruter: $45 (spar $25)Anker Nebula Cosmos 4K-projektor: $1600 (spar $5 for 5 min GPS-klokke)Gar : $150 (spar $50)Seagate bærbar 4TB ekstern harddisk: $100 (spar $25)TP-Link Deco AXE5400 WiFi Mesh System: $230 (spar $120)LG Sound Bar og Subwoofer S40Q: $147 (spar $50) tilbud

Bose QuietComfort Ultra-ørepropper mot gresskledd bakteppe Kayla Solino/ZDNET

Apple AirPods Pro (2nd Gen) USB-C: $190 (spar $60)Samsung Galaxy Buds 2: $100 (spar $50)Sony WH-1000XM5-hodetelefoner: $328 (spar $72)Shokz OpenFit True Wireless Bluetooth-hodetelefoner: $150)Jabra $3 Elite 5 trådløse ørepropper: $90 (spar $60) Jabra Elite 4 aktive trådløse ørepropper: $90 (spar $30)Jabra Elite 10 trådløse ørepropper: $200 (spar $50)JBL Tune 230 støyreduserende ørepropper: $60 (spar $40) h2>Beste Amazon TV-tilbud 

TCL 98-tommers TV i S55-serien på hjemmeskjermen Max Buondonno/ZDNET

Insignia 55-tommers F30 Series LED 4K TV: $260 (spar $90)Insignia 58-tommers F30 Series LED 4k TV: $270 (spar $110)Amazon Fire TV Cube: $115 (spar $25)Amazon Fire TV Stick: $255 (spar $110) Amazon Fire TV Stick Lite: $20 (spar $10)Amazon Fire TV Soundbar 2.0: $100 (spar $20)

Beste Amazon-robotstøvsugertilbud 

Roomba Combo j9+ på nært hold Beth Mauder/ZDNET

iRobot Roomba s9+ støvsuger: $600 (spar $400)iRobot Roomba Combo i5+ robotstøvsuger og mopp: $349 (spar $201)Ecovacs Deebot T20 Omni robotstøvsuger og mopp: $699 (spar $401)Ecovacs Deebot N10 Plus robotstøvsuger og mopp: $400 (spar $250)

Beste Amazon-hjemtilbud 

MistAire luftfukter på bordet Min Shin/ZDNET

Arlo Video Doorbell Trådløs: $68 (spar $132)Eufy Security Wireless Video Doorbell: $90 (spar $35)Blink Outdoor 4 (4. generasjon) Kamera: $65 (spar $35)Eufy Security eufycam 2C: $70 (spar $30)Kasa 2K QHD Sikkerhetspan-tilt-kamera med bevegelsesdeteksjon: $33 (spar $12)Philips nøkkelfri dørlås: $85 (spar $45)Shark HV322 Rocket Deluxe Pro Corded Stick Vacuum: $150 (spar $100)Aquaoasis Cool Mist Luftfukter: $30 (spar $20) -berøringstermometer: $17 (spar $6)Bissell Little Green bærbar tepperenser: $97 (spar $27)Dyson Ball Animal 3 Extra Upright Støvsuger: $399 (spar $101)Instant Vortex 6QT XL Air Fryer: $80 (spar $40)

Apple AirPods Pro (2. generasjon) med USB-C-lading

Spar $60

irpods-pro-2nd-gen Kayla Solino/ZDNET

Nåværende pris: $190Original pris: $250

ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner kalte disse de beste AirPods generelt for 2024, takket være deres skarpe lydkvalitet og oppgraderte USB-C-ladetilkobling. Hiner skrev at AirPods Pro 2 er den lettest å anbefale av de fire nåværende modellene av AirPods. 

"Det er fordi de passer til nesten alle typer øre, de er veldig behagelige å ha på seg , og de inkluderer alle de beste og nyeste funksjonene som Apple har å tilby i hodetelefoner. I tillegg får de et bonussett med nye funksjoner som en del av iOS 17-oppdateringen, som ikke kommer til noen av de andre AirPods." I tillegg er de tilgjengelige for $60 i rabatt foran Amazons vårsalg, som matcher prisene vi så under høytiden 2023. 

Mer: De beste AirPods du kan kjøpe

Se nå på Amazon

iRobot Roomba s9+ Vacuum

Spar $400

Roomba s9+ støvsuger på teppe. Beth Mauder/ZDNET

Nåværende pris: $600Opprinnelig pris: $1000

Roomba s9+ blir hyllet som den beste robotstøvsugeren for kjæledyrhår av ZDNETs vakuumekspert Beth Mauder, og plukker opp mer enn bare hverdagslig skitt og smuss. 

Mauder sier at dette er Roombas mest kraftig robotstøvsuger, ekspertdesignet i en D-form, som lar roboten passe inn i hjørnene av hjemmet ditt. s9+ tilbyr førsteklasses AI på innsiden som kan gjenkjenne sko, sokker, ledninger og mer. 

s9+ kommer med en automatisk tømningsbase som fungerer som en ladestasjon, så når roboten plukker opp alt skitt og rusk, blir den sugd rett inn i en lukket pose slik at den holder seg innestengt. Og fordi dette er en iRobot-enhet, kan Roomba s9+ pares med Braava jet m6 robotmopp for å rengjøre gulvene dine fullstendig. Akkurat nå kan du spare $400 på en av Roombas toppmodeller. 

Også: De beste robotstøvsugere fra 2024: Eksperttestet

Se nå hos Amazon

Fire TV Stick

Spar $15

Fire TV Stick Maria Diaz/ZDNET

Nåværende pris: $25Original pris: $40

Amazon Fire TV Stick er en strømmeenhet som forvandler TV-en din til en smart en ved å gi deg tilgang til favoritt-TV-programmene og -filmene dine fra topptjenester som Netflix, Hulu, HBO Max, Disney+ og Amazon Prime i ett sted på en skarp plattform som er lett å navigere. Og hvis du har lekt med å prøve ut en brannpinne i huset ditt, er dette et flott tidspunkt å sveipe opp denne klassiske modellen mens den fortsatt er 38 % rabatt på den vanlige prisen.

< p>Fire TV Stick lar deg nyte en levende HD-kinoopplevelse i din egen stue, og den er til og med utstyrt med Dolby Atmos-lydfunksjoner på utvalgte titler. Jeg tok denne Fire Stick i fjor under Prime Day-salget i juli, og det er mitt favorittteknologikjøp til dags dato. 

Også: Amazon Fire TV Sticks: Hvordan de sammenlignes med hverandre

Fire TV Stick er kompatibel med HD-TV-er, og selv om de fleste TV-er allerede er utpekt som smarte rett ut av esken, og legger til en strømmeenhet til en hvilken som helst ikke-Fire TV, for eksempel denne Fire Stick, bidrar til å strømlinjeforme og heve seeropplevelsen din. 

Jeg synes å bruke Fire TV Stick gjør det mye enklere å administrere alle strømmetjenestene mine, og Fire OS er brukervennlig, selv for mine eldre familiemedlemmer. Jeg kan også bruke Alexa-stemmefunksjonene til å søke og starte innhold, samt kontrollere de andre smarte hjemmeenhetene mine. Det beste av alt er at Fire TV Stick har strøm- og volumknappen på én fjernkontroll. 

Se nå på Amazon

Amazon Fire Max 11-nettbrett

< h3>Spar $80

fire-max-11-3 Jason Cipriani/ZDNET

Nåværende pris: $200  Opprinnelig pris: $280

Fire Max 11 er Amazons nyeste og beste nettbrett hittil. Den kjører fortsatt Fire OS, noe som betyr at du mister tilgangen til noen av Googles apper og tjenester. Amazons egen App Store har imidlertid mange av de samme appene som vanlige Android-enheter har tilgang til – inkludert Netflix, Facebook og Spotify.

Fire Max 11 har en 11-tommers skjerm, 4 GB minne og 64 GB lagring med støtte for 1 TB microSD-kortlagring, og akkurat nå kan du spare $80 på modellen. 

Anmeldelse:  Amazon Fire Max 11: Enkelt det beste Fire-nettbrettet til nå

ZDNET-bidragsyter, Jason Cipriani, gikk hands-on med Amazon Fire Max 11 og sa at det er “lett” beste Fire Tablet Amazon har laget ennå." 

Fire Max 11-produktivitetspakken gir alt du trenger for å få litt arbeid gjort på det lille og rimelige nettbrettet, så lenge arbeidet ditt kan gjøres i Microsofts pakke med apper og tjenester, eller på nettsteder som fungerer riktig med Amazon. ;s Silk Browser," skrev han.

Mer: De beste nettbrettene i 2024: Eksperttestet

Se nå på Amazon

Sony WH-1000XM4-hodetelefoner

Spar $100

sony-wh-1000xm4-2.jpg Matthew Miller/ZDNET

Nåværende pris: $248Opprinnelig pris : $348

Sony WH-1000XM4 er forgjengeren til en av ZDNETs favoritthodetelefoner vi har skrevet mye om, WH-1000XM5. Vi har plassert  WH-1000XM5  på toppen av så mange beste lister for sin eksepsjonelle støydempende, heldagskomfort, sterke batterilevetid, flotte mikrofoner og, fordi det er Sony, nydelig lyd. Men XM5-hodetelefonene er dyre, og det eldre XM4-paret tilbyr lignende funksjoner for mindre. Akkurat nå kan du kjøpe et par for en ekstra $100 rabatt, og få et førsteklasses hodetelefoner for under $250. 

Mer:  De beste hodetelefonene du kan kjøpe 

"Sony har en vinner her og har levd opp til forventningene," Matt Miller skriver i sin anmeldelse av Sony-hodetelefonene. Sony WH-1000XM4-hodetelefonene deler lignende funksjoner som komfort og lyd, men tilbyr en litt annerledes hodetelefondesign (WH-100XM4 er mer justerbar) og er mye billigere. Så hvis du vil oppleve de fantastiske lydene til Sony, men prøver å strekke lønnsslippen litt lenger, velg WH-1000XM4 fremfor WH-1000XM5. Hodetelefonene tilbyr 30 timers batterilevetid, en driverstørrelse på 40 mm og Bluetooth 5.0. 

Mer: Sony WH-1000XM4 anmeldelse

Se nå på Amazon

Hvordan valgte vi disse tilbudene?

ZDNET skriver bare om tilbud vi ønsker å kjøpe — enheter og produkter vi ønsker, trenger eller vil anbefale. Ekspertene våre så etter avtaler som var minst 20 % rabatt (eller nesten aldri er på salg), ved å bruke etablerte prissammenligningsverktøy og sporere for å finne ut om avtalen faktisk er på salg og hvor ofte den faller. 

Vi har også sett gjennom kundeanmeldelser for å finne ut hva som betyr noe for ekte mennesker som allerede eier og bruker tilbudene vi anbefaler. Våre anbefalinger kan også være basert på vår egen testing – i tillegg til omfattende undersøkelser og sammenligningskjøp. Målet er å gi de mest nøyaktige rådene for å hjelpe deg å handle smartere. 

Når vil disse avtalene utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av en avtale, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com. 

Hvor lenge varer Amazons store vårsalg?

Amazon tilbyr betydelige salg og rabatter under deres Big Spring Sale-arrangement, som varer fra 20.–25. mars 2024, men vi har allerede sett store besparelser dukke opp, selv før vårbegivenheten. 

Hvilke typer tilbud kan jeg finne under Amazon Big Spring-salget?

Amazon sa at kunder i USA kan finne tilbud på sesongbaserte varer som:

Opp til 50 % rabatt på utvalgte skjønnhetsprodukterOpptil 50 % rabatt på utvalgt sports- og friluftsutstyrOpptil 40 % avslag på utvalgte hjemmeprodukterOpptil 40 % avslag på utvalgte vårklær. Vårsalg?

Nei, du trenger ikke å være Prime-medlem for å handle dette salgsarrangementet. Alle kunder kan handle Amazon Big Spring Sale, selv om Prime-medlemmer vil ha spesiell tilgang til utvalgte eksklusive tilbud, som du finner på amazon.com/bigspringsale. 

Hvis du ;Er du ikke et Prime-medlem ennå, kan du bli med nå i forkant av kickoff av det store vårsalget for å begynne å få medlemsfordeler som gratis frakt, underholdning, eksklusive besparelser og mer.