Denne 8-i-1-adapteren er mer kapabel enn prisen antyder (og den passer i hånden min)

0
18
Satechi-8-i-1 USB C Multiport Adapter V3 med 8K

Satechi 8-i-1 USB-C Multiport Adapter V3 med 8K

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs nøkkelalternativer

Satechi 8-i-1 USB-C Multiport Adapter V3 med 8K er tilgjengelig på Amazon for bare $100. Dette er en kompakt adapter som er fullpakket med porter, som til og med tilbyr Ethernet-støtte, og den kommer i tre forskjellige utførelser som ser bra ut sammen med Apple-produkter.
Der' s ingen microSD-kortspor, ingen USB-A og ingen 3,5 mm hodetelefonkontakt.

Tynne og lette bærbare datamaskiner har gått i spissen for overgangen til USB-C-porter, noe som gjør dem nå standarden på tvers av et bredt spekter av enheter. Disse kompakte kontaktene åpner for et enormt potensial for innovasjon av tilbehør, et faktum som raskt utnyttes av produsenter av huber, adaptere og dokker.

Også: Jeg elsker alt med dette budsjettet Android-nettbrettet ( spesielt prisen)

Premium tilbehørsprodusent Satechi har vært på toppen av listen min over favorittmaskinvareprodusenter, og dette selskapet har nok en gang slått det ut av parken med sin nye 8-i-1 USB-C Multiport Adapter V3, en kompakt adapter som er absolutt fulle av kraftige porter.

Se på Amazon

Satechi 8-i-1 USB-C Multiport Adapter V3 med 8K-funksjoner

1 x USB-C PD-port – Passthrough med opptil 100W inngang og 85W maks utgang (ingen video/data)1 x HDMI-port – opptil 4K 60Hz/120Hz/144Hz eller 8K @ 30Hz med støttet vertsenhet/skjerm3 x USB 3.2 Gen 2-porter – opptil 10Gbps1x USB 3.2 Gen 1-port – opptil 5 Gbps
1 x SD 4.0-kortleser – UHS-II, opptil 312Mb/s, 2TB Max
1 x Gigabit Ethernet – støtter 10/100/1000Mbps
Konnektor – Type-C, Thunderbolt 3/4 og USB4-kompatibel Utførelse – Silver, Space Grey og MidnightMerk at M1/M2 MacBook Pro og M1/M2 MacBook Air bærbare datamaskiner kun støtter én enkelt ekstern skjerm ved 4K/60Hz.

Selv om et par USB-C-porter er alt jeg trenger mesteparten av tiden, er det fint å ha tilgang til flere når du virkelig trenger det. Enten det er en HDMI-port, Ethernet eller en SD-kortleser, denne 8-i-1 USB-C multiportadapteren dekker deg. 

Denne adapteren, som alt annet Satechi lager, oser av en designestetikk i Apple-stil med robust funksjonalitet. Det er en vakkert laget adapter, og ganske bærbar: den er like hjemme på et skrivebord som på veien. Aluminium- og plastkonstruksjonen er ikke bare tøff, men sprer også varmen som genereres av adapteren når den er i bruk.

Og den fungerer bra.

Porter i massevis!

Porter i massevis!

Adrian Kingsley -Hughes/ZDNET

Etter flere uker med solid bruk ser adapteren min fortsatt ut som ny. Og adapteren forblir kjølig å ta på selv når dokken er presset til det ytterste.

Og mens Satechi er best kjent som en produsent av tilbehør for Apple-økosystemet, vil denne adapteren fungere på alle slags enheter, fra MacBooks, iPads og iMacs, til enheter som Lenovo Yoga, Microsoft Surface, Google PixelBook Go og til og med Steam-dekket. Enkelt sagt, disse adapterne er svært allsidige.

Også: Dette ene tilbehøret kan gjøre Mac Mini eller Studio til et 'pro' maskin

Som jeg forventer av et Satechi-produkt, lever denne dokken opp til alt som er oppført på spesifikasjonsarket, med alle portene som leverer den lovede ytelsen. Jeg har fylt den opp med tilkoblinger, kjørt den i en lengre periode, og dokken fungerte feilfritt.

Det er til og med en Ethernet-port.

Det er til og med en Ethernet-port!< /p> Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

En ting å huske på med denne adapteren er at den er et moderne design, og som sådan ikke har det vi nå anså for å være eldre porter som f.eks. USB-A og 3,5 mm hodetelefonkontakt. Hvis du trenger disse, finnes det andre adaptere som passer bedre til dine behov. Men hvis du klarer deg uten disse portene, er dette så nært å være en perfekt adapter som du kan komme.

ZDNETs kjøpsråd

Satechi 8-i-1 USB -C Multiport Adapter V3 med 8K er en logisk oppgradering til Satechis tidligere tilbud. Den legger til høyoppløselig 8K/30Hz-støtte sammen med støtte for den nyeste USB 3.2 Gen 2-standarden, og leverer en lynrask dataoverføringshastighet på opptil 10 Gbps. 

Sett inn UHS- II SD-kortleser, som er i stand til å overføre filer tre ganger raskere enn en UHS-I-kortleser, og du har en kraftpakkeadapter som passer i håndflaten din.