JBLs nyeste hodetelefoner er en jack-of-all-trade med en overraskende funksjon

0
14
JBL Live 770NC på en bok Jada Jones/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

JBL Live 770NC-hodetelefonene er et flott mellomtonealternativ for alle som trenger et par pålitelige daglige hodetelefoner for $199,95En rekke programvarefunksjoner gjør disse hodetelefonene fremtidssikre.
Til tross for den lange listen med funksjoner, er ingen av dem er i endring.

Under CES 2024 kunngjorde forbrukerlydgiganten JBL et nytt utvalg av hodetelefoner, høyttalere og ørepropper i mellomklassen, med mange alternativer for folk som vil ha alle de oppdaterte lydfunksjonene uten å bruke mer enn $250.

Beleilig nok var jeg på utkikk etter et par over-ear-hodetelefoner i mellomklassen til å ha i arbeidsvesken min som et andre par når jeg ikke vil at favoritthodetelefonene mine, Bose QuietComfort Ultra, skal forlate huset. Så da JBL sendte meg de funksjonsrike Live 770NC-hodetelefonene, var jeg ivrig etter å se om disse kunne være min nye rimelige favoritt.

Også: De beste musikkhodetelefonene: Ekspert testet og anmeldt< /strong>

Live 770NC-hodetelefonene kan skilte med nye og forbedrede funksjoner fra forgjengeren, JBL Live 660NC, som romlig lyd og lengre batterilevetid. I tillegg kommer de med en vaskeliste med premium-funksjoner til en mellompris, så jeg var nysgjerrig på om disse hodetelefonene ville føles som om de var verdt mer enn prislappen på $200.

Se på Mm.jbl

På min første lytting fanget jeg ikke noe overveldende unikt med Live 770NCs lyd. Ut av esken er lyden nøytral og velbalansert, men den manglet basspunchen jeg forventet. Heldigvis lar den multibånds parametriske equalizeren i følgeappen deg justere lyden etter eget ønske.

Det er mange forhåndsinnstilte EQ-moduser, og jeg foreslår at du leker med disse først for å finne din foretrukne lyd. Å foreta manuelle justeringer av multibånd-equalizeren kan være forvirrende hvis du ikke er sikker på hva du skal lytte etter.

Også: Hvorfor jeg kjører med disse Bose-ørepluggene i stedet for beinledningshodetelefoner

Da jeg først hørte på Drake's Feel No Ways, manglet den dunk og groove jeg vanligvis hører i sangens hoppende basslinje. I stedet hørtes det hult ut, som om det manglet noe. Jeg slo på den adaptive ANC for å teste den ut, og hørte til slutt de 40 mm dynamiske driverne i øreklokkene. Umiddelbart ble musikken min vekket til live igjen, noe som ga sangen et dypere, fyldigere hjerteslag og fremhevet basslinje.

Så her er en bemerkelsesverdig observasjon: Live 770NCs lydkvalitet endres drastisk avhengig av om hodetelefonene er i gjennomsiktig eller støyreduserende modus. Det er ikke uvanlig at støyreduserende teknologi påvirker lydkvaliteten, men det er ikke ideelt og minimalt i ANC-bokser av høyere kvalitet.

Når det gjelder støyreduksjon, har Live 770NC anstendige støydempende egenskaper. På min lokale kaffebar slet hodetelefonene med høyere skravling, men bidro til å redusere butikkens musikk fra overhead-høyttalerne. ANC tapte kampen med lyden av blendere og hvesende espressomaskiner, men jeg var tilgivende for skarpe, plutselige lyder som disse. På hjemmekontoret mitt hoppet imidlertid naboens gressklipper forbi ANC, noe som var skuffende.

Jeg kunne se når hodetelefonene tilpasset de støydempende nivåene til omgivelsene mine, så støyreduseringen var fungerte bra nok, men jeg vil ikke si at det slo meg vekk. Adaptiv ANC bruker mikrofoner på innsiden og utsiden av øreklokkene for å høre omgivelsenes støynivåer og justerer ANC deretter.

Hvis du opplever det som føles som et flyøre (trangen til å slå i ørene når du opplever en endring i luft- eller vanntrykk) når du bruker støyreduserende hodetelefoner, reduserer adaptiv ANC sannsynligheten for å møte det. Hodetelefoner med mer omfattende, konstant utplassering av aktiv støyreduksjon, som Sony XM5 over-ears eller Bose QC Ultra, kan forårsake oppfattet flyøre.

JBL Live 770NC på en bok Jada Jones/ZDNET

Disse hodetelefonene er fullstendig stablet med programvarefunksjoner, og utvalget av innstillinger gjør dem svært tilpassbare for å skreddersy til dine preferanser. Du kan utføre hørselstester for å tilpasse lytteopplevelsen din, veksle mellom lydmoduser, angi en volumgrense og mer. Live 770NC har også JBL Spatial Sound, selskapets ta på romlig lyd.

JBL Spatial Sound-funksjonen var en flopp for meg, siden den manglet den romslige og flerdimensjonale kvaliteten jeg var ute etter. En ting å merke seg er at den romlige lydteknologien i disse hodetelefonene hørtes nesten identisk ut i deres førsteklasses flaggskip over-ear-hodetelefoner, JBL Tour One M2.

Også: Jeg testet Sennheisers nye mellomtonehodetelefoner, og de er så nær perfekte

Live 770NC har Bluetooth multipoint, som var pålitelig og verdifull da jeg byttet lydutganger mellom min bærbare datamaskin og iPhone. Hodetelefonene har en hovedsakelig plastkonstruksjon, noe som gjør dem lette og komfortable i timevis, mens det stoffkledde hodebåndet gir en førsteklasses designfunksjon.

Du kan få opptil 65 timers spilletid, noe som gjorde batteriet pålitelig nok til å la hodetelefonene ligge i vesken min, vel vitende om at de ikke ville være lavt på batteri neste gang jeg brukte dem. 

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du vil ha et par hodetelefoner som har alle programvarefunksjonene du trenger (og noen du ikke engang vet at du trenger), vil JBL Live 770NC ikke skuffe. Disse hodetelefonene er veldig komfortable og har et maratonbatteri, slik at de kan holde seg med deg hele uken uten feil.

Også: HyperX Cloud Alpha Wireless anmeldelse: Solid, no-nonsense lyd for spill, musikk , og mer

Men hvis du leter etter et par over-ear-hodetelefoner med overlegen støyreduserende teknologi, er det kanskje ikke disse som passer best. Omgivelsesstøy vil bli dempet, men du vil fortsatt være klar over hva som skjer rundt deg, noe som kan være en god ting avhengig av dine behov.

Hvis du har et budsjett, men ønsker sterkere ANC, tenk på Monoprice BT-600ANC eller Sony WH-CH720N. Hvis du vil ha en mer oppslukende eller robust musikalsk opplevelse for en lignende pris, prøv Sennheiser Accentum eller Edifier WH950NB.