De beste webkameraene for streaming av 2024: Eksperttestet

0
10

Et webkamera kan være en fin måte å legge til høyere produksjonsverdier til forhåndsinnspilt innhold og direktesendinger, samt en utmerket måte å vise frem personligheten din og få kontakt med publikum. De beste webkameraene for streaming vil tilby jevne bildefrekvenser og brede synsfelt for jevnere bevegelser og enklere innramming. 

Også: De beste strømmemikrofonene i 2024 for TikTok, YouTube og Twitch

Mange webkameraer har plug-and-play-kompatibilitet med de fleste Windows-enheter samt MacOS- og Linux-datamaskiner. Men for å dra full nytte av spesialfunksjoner som automatisk lysstyrkeøkning og hvitbalanse, må du kanskje laste ned proprietære skrivebordsapper. 

Hva er det beste webkameraet for strømming akkurat nå?

Jeg testet noen av de beste webkameraene som er tilgjengelige, og valgte HyperX Vision S som det beste webkameraet for strømming totalt sett på grunn av dets 4K-oppløsning, kompatibilitet med Windows og MacOS og kompatibilitet på tvers av et bredt spekter av programmer og applikasjoner. Du kan fortsette å lese nedenfor for å finne ut mer om HyperX Vision S samt våre andre valg for de beste webkameraene for streaming.  

De beste webkameraene for strømming i 2024

HyperX Vision S

Beste webkamera totalt sett

< figur>Nærbilde av et HyperX Vision S webkamera plassert på en datamaskin Observere. Taylor Clemons/HyperX/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Opptil 4K-oppløsning Opptil 60 bilder per sekund ved 1080p Plug-and-play-kompatibilitet med Windows og Mac Magnetisk personverndeksel Undeler Dyrt Kan være for tungt for enkelte bærbare datamaskiner Noen funksjoner krever NGenuity-app Flere detaljer

HyperX Vision S-funksjoner – Oppløsning: Opptil 4K | Synsfelt: 90 grader | Framerate: Opptil 30 fps ved 4K, opptil 60 fps ved 1080p | Tilkobling: USB | Kompatibilitet: Windows, MacOS, ChromeOS 

HyperXs første webkamera, Vision S, er min favoritt for alt fra Zoom-samtaler på jobb, til Discord-filmkvelder med venner, og når jeg får et ledig øyeblikk til å faktisk streame på Twitch. Det brede, 90-graders synsfeltet gir deg rikelig med innrammingsplass for å sette opp interessante bakgrunner som neonskilt eller reaktiv RGB-belysning uten å få deg til å føle deg trang på skjermen. 

Den kan ta opp og live streame i opptil 4K-oppløsning med 30 bilder per sekund, og med opptil 60 bilder per sekund ved 1080p HD. Den kobles til PC-en din via USB, og har plug-and-play-kompatibilitet med Windows-, ChromeOS- og MacOS-enheter. Dette betyr at du ikke trenger å laste ned noen ekstra programvare eller apper for å begynne å bruke Vision S, men for å kunne dra full nytte av funksjoner som hvitbalanse i kameraet, trenger du HyperX NGenuity desktop-appen. Og med et magnetisk personverndeksel kan du raskt dekke til linsen når den ikke er i bruk for å forhindre utilsiktede opptak eller uautorisert visning. 

Også: De beste lysene for strømming på Twitch, YouTube , og TikTok 

Se nå på Amazon

Logitech Brio 100

Beste budsjettwebkamera for strømming

Et Logitech Brio 100 webkamera på en grå bakgrunn Logitech/ZDNET

Pros & Ulemper Pros1080p oppløsning 30 fps bildefrekvens Under $50 Integrert personvernutløser Automatisk lysstyrkebalansering Imper Ingen Linux-støtte Noe smal FOV Bildefrekvens låst til 30 fps Flere detaljer

Logitech Brio 100-funksjoner – Oppløsning: 1080p | Synsfelt: 58,9 grader | Framerate: 30 fps | Tilkobling: USB | Kompatibilitet: Windows, ChromeOS, MacOS 

Hvis du nettopp har startet på YouTube, Twitch eller TikTok, er Logitech Brio 100 et flott og rimelig webkameraalternativ. Den selges under $50, noe som gjør den til en av de billigste på markedet, samtidig som den tilbyr 1080p-oppløsning og en bildefrekvens på 30 fps. Den kobles til datamaskinen din via USB, og har plug-and-play-støtte for bærbare datamaskiner med Windows, Mac og Chromebook.  

En innebygd privat lukker lar deg blokkere linsen når den ikke er i bruk for å forhindre spionering eller uautorisert opptak. Brio 100 bruker også Logitechs RightLight-algoritme for automatisk å øke utgangslysstyrken i svake omgivelser, slik at du ser best ut uten å måtte investere i dyrt lysutstyr. Og med Logi Option+-skrivebordsappen kan du opprette egendefinerte innstillinger for autofokus og mer for raskere oppsett under opptak eller direktesending. 

Også: Vil du lage bedre TikToks og Reels? Du trenger en av disse ringlysene

Se nå på Best BuySe nå på TargetView nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Insta360 Link

Beste 4K-webkamera

 Insta360 Link

Fordeler & Ulemper Pros3-akset gimbal for pan-og-zoom AI-assistert sporing Bevegelseskontroller Overhead- og skrivebordsinnstillinger Undeler Dyrt går varmt Flere detaljer

Insta360 Link-funksjoner – Oppløsning: 4K | Synsfelt: 79,5 grader | Framerate: 30fps | Tilkobling: USB-C | Kompatibilitet: Windows, MacOS 

Insta360 Link er et 4K-webkamera som kan dra dobbelt plikt for jobb og livestreaming. Den har et 3-akset gimbalhode som lar den panorere side til side, opp og ned og diagonalt. Og med en AI-assistert sporingsalgoritme vil du alltid være midtramme. Insta360 Link har til og med posisjoneringsinnstillinger for overhead og skrivebord, som automatisk flytter linsen for å fokusere på bordplaten for kunststrømmer, modellbygging eller miniatyrmaling. 

ZDNETs Kerry Wan fikk gå hands-on med Insta360 Link, og sammenligner videoutgangskvaliteten fra en halv-tommers sensor med den til et DSLR-kamera. Han berømmet også den ultraraske autofokusen så vel som dens konsistens med å oppdage objekter nær kameraet.

Se nå på Amazon

GoPro Hero 12 Black

Beste actionkamera for streaming

GoPro HERO12 Black Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Opptil 5,3K oppløsning Opp til 240 bilder per sekund ved 1080p oppløsning Lang batterilevetid Vanntett opp til 33 fot Minus Dyrt Krever tilbehør for montering på kjøretøy/objekter Flere detaljer

< strong>GoPro Hero 12 Black-funksjoner – Oppløsning: Opptil 5K | Synsfelt: 177 grader | Framerate:Opptil 240 bilder per sekund | Tilkobling: USB-C, Wi-Fi, Bluetooth | Kompatibilitet: Windows, MacOS, Linux 

 GoPro er absolutt toppnavnet innen actionkameraer, og Hero 12 Black er det absolutt beste du kan kjøpe for innholdsskaping. Den kan ta opp video i opptil 5,3K oppløsning med opptil 60 bilder per sekund eller med opptil 240 bilder per sekund ved 1080p. Og med det virkelig ultrabrede 177-graders synsfeltet, vil du kunne ta flere action- eller landskapsbilder. 

Reisevloggere og skapere av sportsinnhold vil elske den lange batterilevetiden: opptil 70 minutter med kontinuerlig opptak ved 5,3K/60fps eller over 2,5 timers opptak ved 1080p/30fps. ZDNETs Adrian Kingsley-Hughes fikk teste ut GoPro Hero 12 Black, og var i stand til å få lignende kjøretider. Selv om han anbefaler å ta med ekstra batterier eller en ekstern strømkilde for langformat videoer som time laps eller heldagsopptak. 

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Målrett flere kjøpsvalg

Logitech PTZ Pro 2

Beste webkamera for ansikts- og kroppssporing

< img src="https://www.zdnet.com/article/1" width="640" height="360" fetchpriority="low" alt="Et Logitech PTZ Pro 2 webkamera og fjernkontrollen på en grå bakgrunn " height="0" width="0" title="De beste webkameraene for strømming i 2024: Eksperttestet" /> Logitech/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Pan-tilt-zoom-funksjoner Fjernkontroll inkludert Windows- og MacOS-kompatibel Imper Veldig dyrt Ingen Linux-støtte Bildehastighet låst ved 30 bilder per sekund Flere detaljer

Logitech PTZ Pro 2-funksjoner – Oppløsning: 1080p | Synsfelt: 90 grader | Framerate: 30fps | Tilkobling: USB | Kompatibilitet:Windows, MacOS 

Hvis du vurderer å bli en VTuber med enten en 2D- eller 3D-modell, trenger du et PTZ-kamera for ansikts- og kroppssporing. Logitech PTZ Pro 2 ble designet for konferansesamtaler, men den motoriserte gimbalen og 90-graders FOV gjør den også flott for VTubers. Den leveres med en fjernkontroll for enklere kamerajusteringer mens du beveger deg rundt i rommet, slik at du kan holde deg sentrert for mer nøyaktig ansikts- og kroppssporing.  

Du kan til og med lage forhåndsinnstilte alternativer for opptak og strømming for å redusere oppsetttiden og strømlinjeforme prosessen. Logitech tilbyr ekstra mikrofonenheter som kan plasseres rundt i rommet ditt for å fange opp stemmen din mens du går rundt eller danser.  

Også: Trenger du en grønn skjerm? Ta videoene dine til neste nivå med våre toppvalg 

Se nå på AmazonSe nå på WalmartView nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Opal rumpetroll

Beste webkamera for bærbare brukere

tadpole4-2 Kyle Kucharski/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Ultraportabelt Plug-and-go-oppsett 30 fps ved 4K-retningsmikrofon Ulemper Fungerer bare på bærbare datamaskiner Én måte å montere uten justering Flere detaljer

Opal rumpetroll-funksjoner – Oppløsning: Opptil 4K | Felt visning: 70 grader | Framerate: Opptil 30 fps ved 4K | Tilkobling:  USB-C | Kompatibilitet: Windows, MacOS

Opal Tadpole tar portabiliteten til neste nivå som et minimalistisk 1,2-tommers kvadratisk webkamera designet for å festes rett på den bærbare datamaskinen. Bortsett fra lett design, rumpetrollen har imponerende bildekvalitet og tar bilder i 4K, og fungerer spesielt godt i miljøer med lav eller inkonsekvent belysning. Dette, sammen med dens retningsbestemte mikrofonen designet for kun å fange opp lyd som kommer fra kameraets synsfelt, gjør den godt egnet for støyende miljøer.

Kameraet er festet til en førsteklasses vevd kabel med en festbar perle som holder seg tett til den bærbare datamaskinen, og eliminerer løse ledninger for maksimal portabilitet. Rumpetrollen er til syvende og sist designet for streameren som har mobilitet i tankene, og som vil ha høykvalitetsvideo hvor som helst de kan ta med den bærbare datamaskinen.

Anmeldelse: Opal Tadpole& #xA0;

Se nå på Amazon

Hva er det beste streaming-webkameraet?

Jeg har valgt HyperX Vision S som mitt valg for det beste webkameraet for streaming. Den er i stand til opptil 4K utgangsoppløsning med opptil 30 fps. Den har et monteringshengsel for å plassere den på en bærbar eller stasjonær skjerm, eller du kan tre den på et stativ for flere plasseringsmuligheter. Den har også en slitesterk aluminiumskropp og magnetisk personverndeksel for holdbarhet og sikkerhet når den ikke er i bruk.  

< td>

1080p

Beste webkamera for strømming

Pris

Oppløsning

Bildehastighet

HyperX Vision S

$200

Opptil 4K

30 fps ved 4K, 60 fps ved 1080p

Logitech Brio 100

$40

30 fps

Insta360 Link

$250

4K

30 fps

< p>GoPro Hero 12 Black

$400

Opptil 5,3K

60 fps ved 5,3K, 120 fps ved 4K, 240 fps ved 1080p

Logitech PTZ Pro 2

$499

1080p

30 fps

Opal rumpetroll

$129

1080p

30 fps

*MSRP i skrivende stund. Vær oppmerksom på at den faktiske utsalgsprisen kan variere fra butikk og med tilgjengelige tilbud og kampanjer.

Hvilket er riktig streaming-webkamera for deg?

Egentlig vil ethvert webkamera være helt greit for både nykommere og erfarne proffer. Men hvis du leter etter detaljer, vil et webkamera som er i stand til minst 30 fps og ta opp i 1080p gi deg den klareste videoen, selv over tregere internettforbindelser. Mer budsjettvennlige modeller topper vanligvis med 720p-oppløsning, noe som er greit for nybegynnere som lærer seg tauene, men kan avskrekke publikummere som foretrekker ansiktskameravideoer av høyere kvalitet.  

HyperX Vision S

En vel- avrundet webkamera. HyperX Vision S gir deg et bredt synsfelt og skarp oppløsning selv i dårlig belysning.

Logitech Brio 100

Et budsjettvennlig webkamera. Logitech Brio 100 selges under $50, noe som gjør det til et av de rimeligste webkameraene for streamere.

Insta360 Link

Et webkamera med 4K-oppløsning. Insta360 Link fungerer med AI-algoritmer for å levere skarp oppløsning, autofokus og bevegelsessporing.

GoPro Hero 12 Black

Et actionkamera for streaming. GoPro Hero 12 Black kan streame i opptil 1080p-oppløsning og ta opp i opptil 5,3K ved 60 fps.

Logitech PTZ Pro 2

Et webkamera for ansikts- og kroppssporing. Logitech PTZ Pro 2 tilbyr 10x zoom og automatisk panorering/vipping for å holde deg sentrert i rammen.

Opal rumpetroll

Et ultrabærbart webkamera som tar opp i 4K for den bærbare datamaskinen du kan bare montere og gå, og trenger ingen pan/tilt-bevegelse. 

Hvordan gjorde vi velge disse streaming-webkameraene?

Mens jeg undersøkte og testet hvert webkamera på denne listen, holdt jeg og andre ZDNET-eksperter disse kriteriene i bakhodet: 

Oppløsning – Mens et 720p webkamera vil gjøre jobben, vil mange skapere (selv absolutte nybegynnere) investere i webkameraer og annet utstyr som vil kunne tilpasse seg etter hvert som behovene deres endrer seg. Jeg har sørget for at hvert webkamera på denne listen er i stand til minst 1080p HD-oppløsning. Pris– Du trenger ikke å bruke en formue på et fancy, avansert webkamera for å få kvalitetsvideoutgang for livestream eller innspilt video. Jeg har sørget for å inkludere budsjettvennlige og mellomstore alternativer for nybegynnere og mindre skapere med mer beskjedne produksjonsbudsjetter. Kompatibilitet – Ingen to skapere vil ha nøyaktig samme oppsett. Noen foretrekker Windows eller Linux mens andre velger MacOS. Hvert webkamera på denne listen har blitt sjekket for kompatibilitet med en rekke operativsystemer og programvarepakker for streaming/opptak. 

Avhenger strømkvaliteten min av webkameraoppløsning?

Utgangsoppløsningen til webkameraet ditt har en effekt på strømkvaliteten din, men den har ikke like stor effekt som bithastigheten og opplastingshastighetene til Internett. Selv om det å ha et 4K-webkamera vil gjøre underverker for produksjonsverdiene dine, kan det faktisk være en ulempe for strømmene dine hvis internett ditt ikke er i stand til å holde tritt med så høy kvalitet.  

Videoutgangskvaliteten avhenger også av hvor godt opplyst opptaks- eller streamingplassen din er. Hvis du har problemer med å lage kvalitetsstrømmer, selv med et 720p eller 1080p HD-webkamera, må du kanskje prøve ut forskjellige lysoppsett for å fange ren, skarp video og stillbilder.  

Hva er en VTuber?

Vtuber er en portmanteau/forkortelse for "virtuell youtuber," og refererer til innholdsskapere som bruker en animert avatar som "ansiktet" av deres kanal eller side i stedet for deres IRL-selv. Noen skapere velger å bli en VTuber for å skape en morsom karakter og lore for kanalen og publikumsengasjementet deres, mens andre bruker en avatar og karakter for å legge til et ekstra lag med sikkerhet og anonymitet for å beskytte deres virkelige identiteter fra aktører i ond tro. fellesskap.  

Mens VTubers er mest populære i Japan, har engelsktalende skapere som Nyanners og IronMouse bidratt til å popularisere ideen i USA. 

Hva er en PTZ kamera? Trenger jeg en for å være VTuber?

PTZ står for “pan, tilt, zoom”, " og et PTZ-kamera kan være en fordel for en VTubers strømmeoppsett, men det er ikke nødvendig. Et PTZ-kamera gjør det lettere å sentrere ansiktet og/eller kroppen i rammen, noe som er avgjørende for VTuber-modellanimasjonsprogrammer som VSeeFace for å skape jevne, mer realistiske bevegelser.  

Hvis du er en VTuber som bruker en bystemodell (fra skuldrene og opp), er ikke et PTZ-kamera nødvendig, siden du enten vil sitte eller stå på et enkelt sted og innrammet godt innenfor ditt nåværende webkameras utgang . Men hvis du bruker en helkroppsmodell for dans eller VRChat, kan det være lurt å investere i et PTZ-kamera for å redusere muligheten for animasjonsfeil når du beveger deg rundt i rommet ditt. 

Kan Jeg bruker telefonen min som webkamera?

Du kan absolutt bruke smarttelefonen din som webkamera for jobb eller livestreaming. Enten du bruker en iOS-enhet, Android eller Windows-telefon, med den riktige skrivebordsappen, kan du dra nytte av enhetens innebygde kameraer foran og bak for video med høyere oppløsning for direktesending. 

Hvis du vil ha en trinn-for-trinn-veiledning, kan du sjekke veiledningene våre for å sette opp en telefon med Windows og MacOS Ventura. 

Finnes det alternative webkameraer for strømming verdt vurderer det?

Det finnes massevis av webkameraer på markedet som er gode valg for streamere som nettopp har startet opp, så vel som etablerte innholdsskapere som ønsker å oppgradere oppsettet sitt. Her er en kort liste over alternative alternativer som jeg syntes var flotte:

Se på AmazonView på AmazonView på AmazonView på Amazon