Google ga nettopp søkeresultater for helsetilstander en AI-ansiktsløftning. Her er hva som er nytt

0
10
Getty Images/pcess609

< p>Google har avduket nye AI-aktiverte funksjoner som gjør søket etter helsetilstander mer produktive.

Tirsdag holdt Google sitt årlige Google Health-arrangement, The Check Up, som fokuserte på effekten av generativ AI på helseindustrien. På arrangementet delte Google AI innen helseinnovasjoner, partnerskap og nye forbrukerverktøy, inkludert et mer visuelt søk. 

Også: Qualcomms Snapdragon 8s Gen 3 gir mer AI verktøy til Android-telefoner. Her er hva som er nytt

Siden Google Søk gir deg millioner av informasjonskilder, er det mange som bruker teknologien for å lære mer om helsen deres. For å bidra til å gjøre resultatene mer informative og nyttige, har Google lagt til bilder og diagrammer fra "høykvalitetskilder på nettet" til søkeresultater.

Som vist på bildet nedenfor, når noen søker etter en helsetilstand på Google, vil resultatene nå inkludere et diagram som hjelper deg med å visualisere og forstå problemet, pluss en oversikt og behandlingsinnsikt.  

pixel-7-vise.png Google

Denne funksjonen i Søk bygger på AI -drevet bildesammenligningsfunksjon, lansert i fjor, som lar brukere laste opp bilder av huden deres, for eksempel utslett, og matche dem med bilder på nettet. 

Google planlegger også å gjøre flere visuelle helsetilstandsresultater tilgjengelige på mobil. Oppdateringen vil bli rullet ut globalt i løpet av de neste månedene. 

Også: YouTube-skapere må nå merke visse AI-genererte videoer ved opplasting

Teknikgiganten utnytter også YouTube for å gi flere mennesker enkel tilgang til helseutdanning. For eksempel vil Mass General Brigham, som bruker YouTubes Aloud-videooversettelsesprosess for å dubbe førstehjelpsvideoer fra engelsk til spansk, nå bruke Aloud til å dubbe videoer om kroniske lidelser på YouTube-kanalen deres og nå et bredere publikum.&#xA0 ;

I tillegg hjelper et nytt kurs i animasjonsstil på YouTube-kanalen Stanford Center for Continuing Medical Education  helsepersonell med å gjenkjenne og adressere implisitt skjevhet i klinisk praksis og vil være tilgjengelig på spansk gratis.& #xA0;

Google annonserte også en stor oppdatering til Fitbit som vil tillate Premium-brukere å dra nytte av en ny personlig helsemodell for stort språk.