Det beste AirTag-alternativet for Samsung-brukere får 30 % rabatt under Amazons store vårsalg

0
10
på-prioritere-hender

Samsung Galaxy SmartTag 2 i hvitt. 

Kerry Wan/ZDNET

Amazon kaller det ikke Prime Day, men det store vårsalgsarrangementet denne uken føles alt som det, med store rabatter på en rekke teknologiske produkter som ZDNET har testet og anbefaler. En av dem er Samsungs nyeste Galaxy SmartTag 2, en etterfølger til selskapets første GPS-tracker på nesten alle måter, fra forbedret posisjonsnøyaktighet til en mer lommevennlig formfaktor. Du kan hente en enkelt pakke eller fire pakker på Amazon akkurat nå med 30 % rabatt – og spesielt for Samsung-brukere anbefaler jeg det på det sterkeste.

Også: De 75+ beste Amazon-tilbudene du kan handle under det store vårsalget

Samsung Galaxy SmartTag 2

Samsung Galaxy SmartTag 2 for $21 (spar $9 på Amazon)

Se nå på Amazon

Til å begynne med er den nye Galaxy SmartTag 2 bygget med en nøkkelring slik at den kan være med tilbehøret ditt til enhver tid. Jeg tok faktisk med meg en på turen min til Barcelona for MWC tidligere i år, og figuren i lommene, IP67 vann- og støvbestandighet, brukervennligheten med Samsung-telefoner gjorde det enkelt å reise.

Som Apples AirTag, SmartTag 2 støtter både Bluetooth og ultrabredbånd (UWB), noe som betyr at du vil kunne spore plasseringen via Samsungs SmartThings-app fra så langt som 120 meter til så nært som bare centimeter. xA0;

Også: De beste Bluetooth-sporerne

Der Samsung-alternativet utkonkurrerer Apple AirTag (og andre konkurrenter som Tile og Chipolo) er batterilevetiden. Selskapet vurderer SmartTag 2s utholdenhet til opptil 700 dager med strømsparingsmodus. Selv med funksjonen slått av, kan du forvente omtrent 500 dager før du trenger å bytte batteri. Det er sammenlignet med AirTag, som varer omtrent ett år før den trenger en erstatning. (Men hvis du er interessert i en AirTag, har Amazon de på salg akkurat nå også.)

Det eneste forbeholdet med Galaxy SmartTag 2 er at det bare fungerer med Galaxy-telefoner, så jeg anbefaler det kun til Samsung-brukere og Samsung-brukere. Til 30 % avslag under Amazons store vårsalg-arrangement kan du kjøpe en enkelt tracker for så lite som $21, eller spare litt mer når du kjøper dem i en fire-pakning for $70 – konvertert til omtrent $17,50 stykket.

Når vil denne avtalen utløpe?

Amazons 2024-vårsalg går fra 20. til 25. mars på detaljhandelsgigantens nettsted. 

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.