Microsofts Surface and Windows AI-arrangement er i morgen. Her er hva du kan forvente

0
10
Microsoft front of building in NY3 Sabrina Ortiz/ZDNET

Det har gått to år siden Microsoft lanserte' #xA0;Surface Pro 9 eller Surface Laptop 5. Endelig ser selskapet ut til å være klar til å lansere etterfølgende modeller ved denne ukens arrangement. 

Microsofts Surface and Windows AI-arrangement vil bli holdt 21. mars kl. 9.00 PDT/12.00. ET. Arrangementets nettside beskriver hendelsen som, “Avansere den nye æraen av arbeid med Copilot”," antyder at arrangementets fokus vil være på bedriftstilbud. Det vil være en digital begivenhet, noe som betyr at det ikke vil være noen personlig komponent med pressen eller offentligheten. 

Også: 3 måter vi prøvde å overliste AI forrige uke: lovgivning, forberedelse, intervensjon

Den eneste ekstra detaljen Microsoft delte på nettsiden er denne korte beskrivelsen: “Søk her for det siste innen skalering av AI i miljøet ditt med Copilot, Windows og Surface.” 

Som tittelen og beskrivelsen antyder, forventer ZDNET et stort fokus på generativ AI på arrangementet, hvor selskapet vil avsløre sine siste AI-oppdateringer til Windows 11 og Copilot, sannsynligvis knyttet til lanseringen av ny Surface-maskinvare.

De virkelige stjernene i showet vil imidlertid være den etterlengtede Surface Pro 10 og Surface Laptop 6. Disse lanseringene vil markere Microsofts første bærbare datamaskiner i AI-PCens tid. De bærbare datamaskinene vil bli markedsført som AI-PC-er fordi de har maskinvare for bedre å støtte nye generative AI-verktøy og funksjoner.

Du kan forvente at Surface Pro 10 og Surface Laptop 6 vil ha neste generasjons prosessorer for mer robust støtte. kjører AI-applikasjoner og omgår behovet for å sende data til skybaserte AI-servere, en viktig funksjon på AI-PC-er. Rapporter viser at de nye bærbare datamaskinene først vil ha de nyeste Intel Core Ultra-prosessorene og deretter Snapdragon X Elite-baserte prosessorer i en andre forsendelsesbølge. Disse oppgraderingene bør gi de bærbare datamaskinene en ytelsesfordel i forhold til forgjengerne.

Også: Mine 4 favorittapper for Android-notat for å holde deg organisert og på rett spor

Siden dette blir et digitalt arrangement, vil publikum kunne stille inn live. Microsoft har ennå ikke delt livestream-lenkene, men det er sikkert å anta at arrangementet vil bli streamet på arrangementets nettside. ZDNET vil dekke arrangementet, så sørg for å se på alle de siste kunngjøringene, oppsummeringene og analysene.