YouPro lar meg få tilgang til alle populære premium AI chatboter for $20/måned – men det er en hake

0
9
YouPro Sabrina Ortiz/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Du .coms premium abonnementsnivå, YouPro, koster $20 per måned eller $15 per måned hvis de faktureres årlig. Med abonnementet kan brukere dra nytte av de gratis fordelene, som tilgang til internett og fotnoter, og de mest avanserte store språkmodellene (LLM) fra OpenAI, Google og mer. 
Det er ingen måte å sammenligne LLM-ytelse på YouPro med ytelsen til en modell på dens opprinnelige plattform. < p>You.com, tidligere YouChat, tilbyr konkurransedyktige funksjoner som har gitt det en plass på ZDNETs liste over beste AI-chatboter. Jeg prøvde premium-nivået, YouPro, som gjorde meg enda mer imponert enn jeg var med gratisversjonen. 

Også: De beste AI-bildegeneratorene: Testet og anmeldt

Hvis du lister opp de beste funksjonene til alle store AI-chatboter på markedet, inkludert ChatGPT, Anthropic og Copilot, og setter dem sammen, får du YouPro. Det er en dristig påstand, så jeg skal forklare. 

Både gratis og betalte versjoner av You.com gir brukere tilgang til internett, som allerede er en stor seier over ChatGPT eller Claude, som har kunnskapsbegrensninger. I tillegg til internettilgang har You.com-brukere tilgang til fotnoter som lenker til nettkilden til svarene deres – en av de beste funksjonene til Copilot. 

Med YouPro kan brukere få tilgang til den spillendrende funksjonen til AI-moduser, der brukere kan veksle mellom forskjellige moduser i chatboten for å ha forskjellige søkeopplevelser. 

Modusene inkluderer Smart, som også er tilgjengelig for gratisbrukere; Genius, som har avanserte funksjoner, inkludert filopplasting; Forskning, som som navnet tilsier er skreddersydd for dybdeanalyse; Create, som kan generere bilder fra tekster; og til slutt, pièce de résistancen, Custom Model Selector. 

Også: Vil du jobbe med AI? Hvordan dreie karrieren din i 5 trinn

Med Custom Model Selector kan brukere enkelt veksle mellom ledende AI-modeller, inkludert OpenAIs GPT-4 og GPT-4 Turbo; Antropiske Claude Instant, Claude 2, Claude 3 Opus, Clause 3 Sonnet og Claude 3 Haiku; Googles Gemini Pro; og Zephyr (usensurert).  

Mange av disse modellene er vanligvis reservert for hvert selskaps premium-abonnenter. For eksempel er GPT-4 bare tilgjengelig for ChatGPT Plus-abonnenter, Claude 3 Opus er bare tilgjengelig for Claude Pro-abonnenter, og Gemini Pro er kun tilgjengelig for Google One AI Premium Plan abonnenter. 

You.com-skjermbilde Skjermbilde av Sabrina Ortiz/ZDNET

Alle tre av abonnementene ovenfor koster $20 i måneden hver. Imidlertid kan alle disse avanserte AI-modellene bli funnet på YouPro for én betaling på $20 i måneden. 

For å se hvor godt den tilpassede modellvelgeren fungerte, skrev jeg inn den samme forespørselen i tre forskjellige modeller på nettstedet — GPT-4, Gemini Pro og Claude 3 Opus, som vist på bildet nedenfor (utvid for å se hele svaret):

You.com-resultater Skjermbilde av Sabrina Ortiz/ZDNET

Resultatene var betryggende fordi hver modell genererte svar med forskjellige stiler og formater, en indikator på at en annen AI-modell ble brukt til å generere hvert svar. 

Det er ingen måte å si om resultatene generert av hver modell på YouPro er på nivå med resultatene generert på modellens opprinnelige premium-plattform fordi generative AI-modeller gir forskjellige resultater hver gang, selv på samme plattform.

< p>Også: Hva er Suno? 'ChatGPT for musikk' genererer sanger på sekunder

Det er også verdt å merke seg at når du velger en annen modell, vil skjermen lese “Chat med [sett inn navn på modellen du valgte], forbedret med deg .com AI." Den siste delen av uttalelsen antyder at din erfaring med å bruke modellen på YouPro kan avvike fra den opprinnelige plattformen.

ZDNETs råd

Hvis du vil eksperimentere med de nyeste store språkmodellene uten å knekke banken, er YouPro en flott løsning. Med ett abonnement på $20 i måneden kan du få tilgang til de nyeste modellene fra giganter som Anthropic, OpenAI og Microsoft. 

Men hvis du finner ett premium-abonnement du liker og liker å integrere AI inn i arbeidsflyten din, jeg vil holde meg til favoritten din fordi det er ingen garanti for at opplevelsen din vil være den samme på YouPro.