De beste AT&T-telefontilbudene

0
12

Når du oppgraderer smarttelefonen din, kan du være interessert i en kraftigere prosessor, større lagringsplass eller et oppgradert kamerasystem. Men med splitter nye smarttelefoner som krever tusenvis av dollar, vil du være på utkikk etter avtaler. Som en topp amerikansk transportør understreker AT&T at både nåværende og potensielle kunder kan kvalifisere seg for en kvalitetsavtale til enhver tid gjennom året. 

Også: < /strong>De beste Verizon-tilbudene

Hva er den beste AT&T-avtalen akkurat nå?

En av de beste tilbudene hos AT&T er for Samsung Galaxy 24+. Selv om den vanligvis er priset til $1000 (eller $27,78/måned), kan du hente denne enheten gratis ved å handle i en kvalifisert enhet. Når du godtar å registrere deg for en kvalifiserende ubegrenset plan, vil AT&T også gi deg en gratis Samsung Galaxy Watch 6.

For å sikre at du vet hva de beste tilbudene er denne måneden, har vi samlet de beste tilbudene AT&T-kampanjer som gjelder både gamle og nye kunder.

De beste AT&T-tilbudene

Samsung Galaxy S24+

Gratis med innbytte

Samsung Galaxy S24 Ultra-skjerm Jason Hiner/ZDNET

Samsungs Galaxy S24-serie, den siste i teknologigigantens produktlinje, inkluderer base Galaxy 24 modell, Galaxy 24+ og premium Galaxy 24 Ultra.

En av de beste tilbudene hos AT&T er for mellomklassen, Samsung Galaxy 24+. Selv om den fulle utsalgsprisen på $1000 tilsvarer $27,78 per måned, kan du hente denne enheten gratis med passende innbytte av en eldre enhet. Du må godta å registrere deg for en kvalifiserende ubegrenset plan, men for å blidgjøre potten, vil AT&T kaste inn en gratis Samsung Galaxy Watch6.

Se nå på AT&T

Samsung Galaxy S24 Ultra

Opptil $1000 i rabatt med innbytte

Samsung Galaxy S24 UltraAT&T

Hvis du vil ha en Android-enhet på toppnivå, vil Samsungs Galaxy S24 Ultra-smarttelefon sannsynligvis interessere deg.

AT&T vil gi deg opptil $1000 i rabatt på typisk utsalgspris på $1300 med innbytte av en passende, eldre enhet. Du må også godta å registrere deg for en kvalifisert plan. Totalt sett kan dette redusere prisen fra $36,12/måned til $8,34/måned.

I tillegg vil selskapet gi deg en gratis Samsung Galaxy Watch6. Du kan hente Samsung Galaxy S24 Ultra i fire titanutførelser: fiolett, svart, grå eller gul.

Se nå på AT&T

Apple iPhone 15 Pro

Gratis med innbytte

iPhone 15 Pro i Titanium June Wan/ZDNET

Hvis du vil ha en betydelig oppgradering til din eksisterende iPhone, kan du spare opptil $1000 når du kjøper Apple iPhone 15 Pro – med andre ord betaler du ingenting utover de typiske brukskostnadene hver måned.

Forhandler for $999 på inngangslagringsnivå (128 GB), kan du hente enheten gratis når du bytter inn en passende enhet. Rabatten brukes i regningskreditter over 36 måneder. iPhone 15 Pro er tilgjengelig i svart, naturlig, blått eller hvit titan.

Se nå på AT&T

Samsung Galaxy Z Flip 5

Gratis med innbytte, gratis Watch6

Samsung Galaxy Z Flip 5 foldet Samsung/ZDNET

Samsung Galaxy Z Flip 5 har et 3,4-tommers "Flex Window" panel, Qualcomm Snapdragon 8-brikke og opptil 512 GB lagringsplass. Fire farger er tilgjengelige: mintgrønn, lavendel, krem ​​eller grafitt.

AT&T har et tilbud på tilbud hvis du bestiller enheten. Du kan hente telefonen gratis hvis du bytter inn en kvalifisert enhet (opptil $1000 i regningskreditt) og registrerer deg for eller opprettholder en passende linje. 

I tillegg vil selskapet gi deg en gratis Samsung Watch6 med et kvalifiserende ubegrenset abonnement.

Se nå på AT&T

Apple iPhone 15

Kun $3,62/måned< /h3> iPhone 15 blå i hånden June Wan/ZDNET

AT&T tilbyr rabatt på iPhone 15 med innbytte (opptil $700 rabatt) til ny og eksisterende kunder. 

Ettersom telefonen i sin inngangsvariant (128 GB) selges for USD 830, kan dette redusere betalingene dine til et nivå som du bare vil skille deg av med USD 3,62 per måned for flaggskip enhet. iPhone 15 er tilgjengelig i fem farger (rosa, gul, grønn, blå og svart) og har opptil 512 GB lagringsplass. 

Se nå på AT&T

Samsung Galaxy Z Fold 5

Opptil $1000 i rabatt med innbytte

Samsung Galaxy Z Fold 5 Samsung/ZDNET

Samsungs Galaxy Z Fold 5 har ytre 6,2-tommers og indre 7,6-tommers skjermer, en Qualcomm Snapdragon 8 mobilprosessor og opptil 512 GB lagringsplass . 

Hos AT&T kan kunder dra nytte av en rabatt på opptil $1 000 ved å bytte inn en gammel, kvalifisert enhet, og gi deg enheten gratis. I tillegg, med den riktige planen, er en Samsung Watch6 din gratis.

Se nå på AT&T

Motorola Razr+

$5,99/måned< /h3> Motorola Razr Plus (2023) i hand juni WanZDNET

Motorola Razr+ er en elegant, sammenleggbar smarttelefon og et flott alternativ til en Apple-, Samsung- eller Google-enhet.

Hvis du bestiller dette produktet via AT&T med et passende abonnement, vil du motta denne mobile enheten for bare $5,99 per måned, med besparelser i regningskreditter. Ingen innbytte er nødvendig. Motorola Razr+ kommer med 256 GB lagringsplass.

Se nå på AT&T

Flere AT&T-tilbud

Apple iPhone 15 Pro Max, $5,56/måned med innbytte

Apple iPhone 15 Pro Max, $5,56/måned med innbytte

Se nå på AT&T Samsung Galaxy S24 Ultra: Opptil $1000 i rabatt ($8,34/måned) med innbytte

Samsung Galaxy S24 Ultra: Opptil $1000 i rabatt ($8,34/måned) med innbytte

Se nå på AT& T Samsung Galaxy S23 FE, $5,99/mnd, no trade- in required

Samsung Galaxy S23 FE, $5,99/måned, ingen innbytte nødvendig

Se nå på AT&T Apple iPhone SE 3rd Gen (2022) ), $1,99/mnd, ingen innbytte nødvendig

Apple iPhone SE 3rd Gen (2022), $1,99/måned, ingen innbytte nødvendig

Se nå på AT&T Apple iPhone 13, $1,99/måned , ingen innbytte kreves

Apple iPhone 13, $1,99/måned, ingen innbytte nødvendig

Se nå på AT&T Apple iPhone 14, $5,99/måned, ingen innbytte nødvendig

Apple iPhone 14, $5,99/måned, ingen innbytte nødvendig

Se nå på AT&T Google Pixel 8 Pro, gratis med innbytte

Google Pixel 8 Pro, gratis med innbytte

Se nå på AT&T Motorola moto g stylus, $2.99/måned, ingen innbytte nødvendig

Motorola moto g stylus, $2,99/måned, ingen innbytte nødvendig

Se nå på AT&T Google Pixel Buds A-Series trådløse ørepropper: Spar 50 % når du kjøper en Pixel-enhet

Google Pixel Buds A-Series trådløse ørepropper: Spar 50 % når du kjøper en Pixel-enhet

Se nå på AT& T Beats Fit Pro trådløse ørepropper: Spar 20 % ved kjøp av iPhone

Beats Fit Pro trådløse ørepropper: Spar 20 % ved kjøp av iPhone

Se nå på AT&T Motta et gavekort på $150 når du registrer deg for AT&T Fiber

Motta et gavekort på $150 når du registrerer deg for AT&T Fiber

Se nå på AT&T

Hva er den beste AT&T-avtalen?

En av de beste tilbudene hos AT&T er for Samsung Galaxy 24+. Selv om den fulle utsalgsprisen på $1000 tilsvarer $27,78 per måned, kan du hente denne enheten gratis med passende innbytte av en eldre enhet. Du må godta å registrere deg for en kvalifiserende ubegrenset plan, men for å blidgjøre potten, vil AT&T kaste inn en gratis Samsung Galaxy Watch6.

Hvordan valgte vi disse AT&T-telefontilbudene?

Da vi valgte de beste AT&T-avtalene, ønsket vi å inkludere alternativer basert på følgende kriterier: 

Verdi: Avtalen måtte gi god valuta for pengene, spesielt når det gjelder innbyttetilbud eller rabatter på nye telefoner, nettbrett eller underholdningsprodukter. Rimelig pris: Økonomien går en usikker tid i møte, og når vi opplever denne typen forstyrrelser, er det noen ganger viktig å redusere utgiftene våre så mye som mulig. Med dette i tankene har vi inkludert produkter som passer for ulike budsjetter. Utvalg: Vi krever at et mangfoldig utvalg av produkter er tilgjengelig, tilpasset ulike brukere og deres behov. Gratis produkter: Enheter faller i verdi over tid, og for å laste ned overflødig lager, vil noen operatører lansere tid -sensitive avtaler som gir abonnenter gratis produkter i bytte mot å registrere seg for en ny kontrakt. Arrangementer: Det er alltid verdt å sjekke forhandlere etter en stor begivenhet, for eksempel Samsung Unpacked. Du vil ofte oppdage at avtaler vil bli lansert like etter, noe som lokker kunder til å gå med på å forhåndsbestille sitt nye håndsett i retur for rabatter og gratis lagringsoppgraderinger.

Tilbyr AT&T tilbud for eksisterende kunder?

Det er sant at operatører er de mest aggressive med tilbudene sine når det er slutten av året og nye kunder leter etter tjenester å bytte til. Likevel har AT&T gjort en ganske balansert jobb med å presse frem kampanjer for nye og eksisterende kunder, inkludert alle tilbudene vi har listet opp ovenfor. Hvis du har vært en lojal kunde, vil vi til og med anbefale at du tar kontakt med din lokale AT&T-leverandør for å se om det finnes noen eksklusive tilbud for deg.

Er det billigere å kjøpe en telefon på nettet eller i butikk?

Generelt sett er det ingen forskjell på hvor mye penger du sparer enten du handler på nett eller i butikk. I stedet koker det å velge mellom de to virkelig ned til din preferanse for transaksjoner. Med hvor kompliserte operatørtelefonavtaler kan være, kan det være bedre å gå ned til den lokale AT&T-butikken og rådføre deg med en produktekspert for å hjelpe deg med å navigere i det som står med liten skrift. Ellers kan det gå raskere og mer praktisk å handle på nettet.

Hva er de beste tilbudene akkurat nå?

ZDNET-eksperter deler ut de siste og beste tilbudene for deg nedenfor.

Beste tilbud etter forhandler

De beste AT&T-tilbudene
De beste Verizon-tilbudene

Beste tilbud etter kategori

De beste hodetelefontilbudeneDe beste tilbudene for bærbare datamaskinerDe beste robotstøvsugertilbudeneDe beste telefontilbudeneDe beste iPhone-tilbudene
De beste nettbretttilbudene