Få 20 % rabatt på Samsung Galaxy Buds 2 Pro under Amazons store vårsalg

0
12
galaxy-buds-2-pro -4 Jason Cipriani/ZDNet

Enten du har kjøpt Samsungs nye Galaxy S24, den sammenleggbare Z Fold 5 eller den flippbare Z Flip 5, har vi en anbefaling av telefontilbehør for deg. Det er Samsung Galaxy Buds 2 Pro-øreplugger. De er behagelige å ha på seg med aktiv støydemping som fungerer bra, og de er tilfeldigvis på salg gjennom Amazons store vårsalg. Buds 2 Pro er $40 av listeprisen på $230, så du kan snappe dem for mindre enn $200 i en begrenset periode. 

galaxy-buds-2-pro-2

Samsung Galaxy Buds 2 Pro for $190 ( spar $40)

Se nå på Amazon

Også: Amazons store vårsalg er her. Her er det du trenger å vite 

Buds 2 Pro er et ideelt par ørepropper for folk som allerede er innenfor Samsungs økosystem, skriver Jason Cipriani i sin anmeldelse. Buds 2 Pro kommer i tre farger (svart, hvit og lilla), tilbyr ANC- og transparensmoduser og rask sammenkobling. De nevnte funksjonene, ifølge Cipriani, konkurrerer med AirPods Pro eller Pixel Buds Pro. Ørepluggene kommer også med 360-graders lyd2, som er Samsungs versjon av romlig lyd, og 360-graders lyd3 for forbedret lydopptak. Knoppene kan også skryte av stemmegjenkjenning, en hendig funksjon som setter musikken din på pause når du starter en samtale og gjenopptar den når den er avsluttet. 

Gjennomgang: Galaxy Buds 2 Pro 

Det er en spesielt spennende tid for Buds 2 Pro, fordi Samsung har noen nyttige nye AI-funksjoner som kommer til denne modellens programvare. Galaxy AI-funksjoner, som Live Translation, kommer til Buds 2 Pro. Du kan ringe med en venn som snakker et annet språk og få en sanntidsoversettelse gjennom denne nye funksjonen på øretelefonene. 

Mer: Galaxy AI-funksjoner, som Live Translation, er på vei til Galaxy Buds 

Cipriani nevnte i sin anmeldelse at de er den ideelle reisefølget. Cipriani tok to langrennsflyvninger mens han brukte Buds 2 Pro, og han sa at de er “de mest komfortable trådløse øreproppene” han er slitt ennå.  "Jeg har kunnet bruke dem i flere timer uten stans uten å måtte ta en pause fordi ørene mine er såre eller føles ukomfortable," skriver Cipriani. Han fremhever også den “fantastiske” lyden av ørepluggene og hvor effektiv ANC er. 

Merk at den påståtte 5-timers batterilevetiden (med ANC på, 8-timer med ANC av) ikke er like konkurransedyktig som andre ørepropper. Når Cipriani hadde dem på seg hjemme og kunne lade dem hele dagen, presterte batterilevetiden svømmende. Men uten lader på en av flyene hans, kom han bare tre timer ut av knoppene med ANC på før de døde på ham. 

Også: De beste øreproppene du kan kjøpe

“Samsungs Galaxy Buds 2 Pro er uten tvil de mest komfortable trådløse øreproppene jeg noen gang har brukt. Jeg kan, og gjorde, bruke dem i flere timer uten noen gang å føle noe ubehag eller som om de skulle falle ut når som helst," skriver Cipriani. Hvis du er en nylig konvertert Samsung-telefonbruker, eller er en veteran som leter etter et par nye Samsung-ørepropper, er Galaxy Buds 2 Pro øreproppene du bør kjøpe. Og det hjelper alltid når de får rabatt, som disse er, til $190 gjennom Amazons vårsalg. 

Når utløper denne avtalen?

Amazons 2024-vårsalg går fra 20. til 25. mars på detaljhandelsgigantens nettsted. 

Tilbud kan bli utsolgt eller utløpe når som helst , selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.