Jeg testet smarte briller, og de har en funksjon som endrer spillet for svømmere

0
8
 -2-smart-googles4 Matthew Miller/ZDNET

ZDNET' s viktige takeaways

Form Smart Swim 2-svømmebrillene med utvidet virkelighet er tilgjengelig for $249. Brillene inkluderer en pulssensor og digitalt kompass, er behagelige å ha på seg og forbedrer svømmeopplevelsen din med personlig innsikt.
De er på den dyre siden og krever et abonnement for forbedrede funksjoner.

Svømming var en del av barndommen min, og jeg brukte utallige timer på å perfeksjonere fristilen min i innsjøene og elvene i nærheten av hjembyen min, selv i kaldt vær. Jeg var alltid stolt av svømmeevnen min, så da jeg hørte at det var en mulighet til å teste ut en ny wearable designet for svømmere, slo jeg sjansen. De nye Form Smart Swim 2-brillene kom i forrige uke, og til tross for det skarpe tidlige vårværet, tok jeg en tur ut til en lokal innsjø for å gi dem en rask test.

Også: Min favoritt beinledningshodetelefoner for svømming har nettopp fått en stor lydoppgradering

Ved første bruk kan jeg si at jeg var imponert over Smart Swim 2-brillene. De integreres godt med andre wearables, gir massevis av verdifull data og kommer med en kraftig smarttelefonapplikasjon. Smart Swim 2-brillene forbedrer også den originale modellen med en integrert pulssensor plassert i nærheten av høyre tinning og et digitalt kompass som gir en retningsbestemt retning for svømming i åpent vann.

Se på skjemaet

I tillegg til den nye teknologien i brillene, er Smart Swim 2 også 15 % mindre med nye proprietære øyeforseglinger som ble utviklet etter å ha analysert et omfattende antall svømmere. Jeg prøvde både standard medium nesebro og stor størrelse da jeg svømte, og valgte til slutt den store passformen. Den passet godt og var behagelig, og etter å ha løsnet litt på stroppen for perfekt passform, holdt brillene seg sikkert på plass.

Form-smarttelefonapplikasjonen brukes til å hjelpe deg med å sette opp og konfigurere brillene for dine behov, inkludert sammenkobling med Garmin- og Apple Watch-enheter, samt utvalgte svømme-spa. Du kan også synkronisere dataene som fanges opp av brillene til Strava, TrainingPeaks, TriDot og FinalSurge.

form-2-smart-googles3 Matthew Miller/ZDNET

I tillegg kommer appen med en stor samling av forhåndsformulerte treningsøkter, men du kan også lage dine egne tilpassede. Treningsøkter fra andre tjenester, som TrainingPeaks, kan også synkroniseres med Smart Swim 2.

Også: De beste Garmin-klokkene du kan kjøpe

Samlinger av treningsøkter er også tilgjengelige i ulike abonnementsbaserte planer for å hjelpe deg med å forbedre svømmeferdighetene dine. Mange av disse forbedrede funksjonene, som HeadCoach digital coaching og guidede treningsøkter, er en del av Form Premium-tjenesten. To måneder med denne tjenesten leveres med ditt kjøp av $249 Smart Swim 2 med abonnementstjenesten priset til $15/måned eller $99 per år etter to måneders gratis prøveperiode.

hjertefrekvens-i-form -smart-swim-2-goggles Skjema

Dashboards som vises i brillene kan tilpasses i Form-appen for bassengsvømming, svømming i åpent vann og svømmespa-trening. Åpent vann-beregninger som er tilgjengelige for visning inkluderer hjertefrekvens, tidtaker, distanse, slagfrekvens og retningsbestemt kurs. Med angitte avstander i bassenger kan du også aktivere svingmålinger, hvile og tempo.

Når det kommer til selve utformingen av brillene er det to fysiske knapper nederst på høyre side og de er plassert godt og store nok til å gjøre menynavigering og valg veldig enkelt å gjennomføre. I tillegg var de livlige gule bokstavene og tallene godt synlige i brillene både i og utenfor vannet. Du kan også bytte skjermen fra høyre øye til venstre øye hvis det er din preferanse.

form-2-smart-googles2 Matthew Miller/ZDNET

Jeg var i stand til å fange opp litt data under min korte svømmetur i det iskalde vannet, inkludert min hjertefrekvens, slagfrekvens og estimerte forbrente kalorier. Jeg koblet til en Garmin-klokke for å spore GPS-sporet mitt, men ser frem til å teste ut SwimStraight-funksjonen som er designet for å holde deg på rett kurs. 

Form hevder at brukere' varians — sammenlignet med å bruke bare øynene og et mål — kan forbedres med 10-15 %. SwimStraight-funksjonen reduserer også angst som kan assosieres med svømming i åpent vann, og gir deg veiledningen du trenger for å holde deg på rett spor.

form-2-smart-googles1 Skjermbilde av Matthew Miller/ZDNET

Form Smart Swim 2-brillene har opptil 12 timers batterilevetid og kommer med avansert antiduggbelegg for å holde det visuelle klart til enhver tid. Brillene inkluderer to års garanti og kommer også med en veldig fin bæreveske, nesestykker og ladekabel.

Mens amatører som meg kan trene med Smart Swim 2-brillene, kan profesjonelle løpe med dem siden de har blitt godkjent av World Triathlon, USA Triathlon, og mer. 

ZDNETs kjøpsråd

Målet med GPS sports wearables er å motivere deg til å gjøre det bedre, og selv om jeg har tatt en uformell tilnærming til svømming som voksen, planlegger jeg å bruke Form Smart Swim 2 for å forbedre formen og integrere planlagte treningsøkter i treningsrutinen min. Å ha muligheten til å se treningsstatistikken min foran meg uten å måtte pause og sjekke en klokke er fantastisk. Den enkle tilgangen til disse figurene vil også bidra til å presse meg til å fullføre runder og oppnå planlagte distansemål, og til slutt gjøre meg til en bedre svømmer.