Nye 'AirPods Lite' og AirPods Max ventet senere i år

0
8
airpods-line Jason Hiner/ZDNET

Det har gått nesten halvannet år siden Apple ga ut en ny AirPods-modell, men nye Apple-hodetelefoner kan være på vei snart. Apple øker produksjonen for to nye par AirPods — AirPods Lite og en ny AirPods Max. 

Dette er ifølge industrianalytiker Jeff Pu, som spådde at Apple vil gi ut ” ;lavpris" AirPods Lite og oppdaterte AirPods Max senere i år. 

Også: Hvordan velger du de beste AirPods for deg

< p>Nyheten er i tråd med rapporter fra Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, som har antydet at de rimelige AirPods kan prises til $99, og Bloombergs Mark Gurman, som rapporterte forrige måned om en start-nivå AirPods og en mid AirPods-modellen kommer snart ut. Begge AirPods-modellene vil ha USB-C-lading, et nytt design og en komfortabel, forbedret passform, som rapportert av  ZDNETs Jada Jones.

Mer: < /strong>To nye AirPods-modeller ventes denne høsten: Her er hva vi vet

De to nye modellene bør erstatte Apples andre og tredje generasjons AirPods-modeller. Den avanserte modellen, som vi kan anta er AirPods Max, vil også ha støyreduksjon, ifølge Gurman. 

Apple selger for tiden fem forskjellige AirPods-modeller. Det kan være et mindre tilbud for disse nye AirPods, fordi Apple reduserer AirPods-volumet i år på grunn av “dempet etterspørsel etter eksisterende modeller”," ifølge Pu.