5 bedrifter som beviser at Apple Vision Pro blåser nytt liv inn i bedriften

0
14
Vision Pro på blå bakgrunn Jason Hiner/ZDNET

Nesten tre måneder etter lanseringen blir det tydeligere at mens Apple Vision Pro kanskje ikke er posisjonert til å dominere forbrukerområdet, fyller headsettet på $3500 et teknologisk tomrom som bedriften har lengtet etter. for. 

“Vi er begeistret for å se de innovative måtene organisasjoner allerede bruker Apple Vision Pro på, fra planlegging av brannberedskapsoperasjoner til å iterere på de mest intrikate detaljene i en motordesign – og dette er bare begynnelsen,”" Susan Prescott, Apples VP for Worldwide Developer Relations and Enterprise Marketing, sa i en pressemelding tirsdag. 

Også: Jeg har testet Vision Pro og topp XR-hodesett, og dette er det de fleste bør kjøpe

Viktige programvareleverandører som Microsoft, Adobe og Cisco har allerede optimalisert plattformene sine for å la Apple Vision Pro-brukere bedre samhandle, samarbeide og dele innhold på tvers av visionOS. Nå utnytter flere Fortune 500-selskaper Vision Pros visuelle troskap og appkontinuitet, sammen med Apples økosystems programvarekjennskap, for å trene, kommunisere og optimere arbeidsflyter gjennom romlig databehandling og virtuelle miljøer.

1. SAP

SAP/Apple

SAP Analytics Cloud, ofte brukt av bedrifter til å samle inn, analysere og presentere data om bedriftsytelse, er blant de første bedriftstjenestene med en Apple Vision Pro-app. Gjennom romlig databehandling visualiserer appen datapaneler og grafer i en mer interaktiv og modulær tilnærming (les: 3D-kart og flytende grafikk) enn det kundene vanligvis ser på skjermen eller telefonskjermen.

 "SAP Analytics Cloud som kjører på Apple Vision Pro vil hjelpe kundene våre med å oppdage helt ny innsikt fra komplekse data med kraftige og intuitive prosesser som forsterker forretningsplanleggingen deres," SAP-sjef AI-offiser Philipp Herzig sa. "I fremtiden ser vi kraften til visionOS kombinert med generativ AI som en kraftmultiplikator for bedrifter."

2. Porsche

Den tyske bilprodusenten Porsche har bygget Race Engineer-appen for Vision Pro, som lar ingeniører og teammedlemmer vurdere biler' ytelsesdata og drivere' livsnødvendigheter. Noen beregninger inkluderer hastighet og bremsing, baneforhold og bilposisjonering, og muligheten til å ha flere vinduer åpne samtidig betyr at ingeniører også kan streame direktesendte videoer av bilens dashbord under løp.

Dessuten: Dette er Vision Pro-appene Apple sier vil forvandle helsevesenet

"Den nye Porsche Taycan Turbo GT er den ultimate helelektriske ytelsesbilen, og passende nok var vi begeistret for å bringe det beste fra tysk ingeniørkunst og Apples inspirerende produktinnovasjon sammen med Race Engineer-appen," Porsche-sjef Oliver Blume sa. "Dette er det perfekte eksempelet på at teamet vårt leverer målet vårt om å gi våre ansatte og kunder den beste brukeropplevelsen."

3. Nvidia

Apple Vision Pro Nvidia Omniverse Nvidia/Apple

Nvidias fortsatte investering i sitt Omniverse-nettverk betyr at flere utviklere, designere og ingeniører kan lage digitale tvillingapplikasjoner og reprodusere komplekse datasimuleringer for testing og deling. Dette spiller på Apple Vision Pros største styrker: høyoppløselige skjermer og øye- og håndsporingssensorer, som ZDNET oppdaget i løpet av vår (pågående) evalueringsperiode.

“Verdens industrier raser for å bygge digitale tvillinger av produkter, fasiliteter og prosesser for bedre å teste og optimalisere design i god tid før de konstrueres i den fysiske verden,”" Rev Lebaredian, Nvidias VP for Omniverse and Simulation Technology, sa.   

4. KLM

I tillegg til å visualisere data, bruker selskaper som KLM Royal Dutch Airlines Vision Pro for å lette opplæringen av flyteknikere. Ved å simulere komplekse oppgaver som ellers ville kreve timer med praktisk arbeid, kan teknikere lære og forbedre reparasjons- og vedlikeholdsferdighetene sine uten å sette selve flyet offline (ute av drift). Å gjøre det ville ellers ha iboende kostnader og potensielt påvirke flyplanleggingen.

Også: 7 skjulte kostnader for Apple Vision Pro for å inkludere XR-budsjettet ditt

"Vi ser på Apple Vision Pro som en enorm verdiøkning som vil forbedre vår flåtetilgjengelighet og operasjoner," Bob Tulleken, KLMs VP of Operations Decision Support, sa. "Å lære opp våre ansatte med romlig databehandling vil føre til færre kostbare feil fordi den mest oppdaterte informasjonen de trenger for å gjøre jobben sin er der foran dem mens de utfører oppgaven."

5. Resolve 

Resolve/Apple

Bygningsingeniører får ofte i oppgave med flere serviceordrer som spenner fra reparasjon av HVAC systemer til rørleggerarbeid til brannsprinklerledninger. Resolve-appen erstatter statiske papirplaner med 3D-modeller og mer interaktive visualiseringer for å hjelpe teknikere bedre å forstå hvilke områder i et rom, en gang eller en bygning som må fikses, hva problemene er og annen nyttig kontekst.