Logitech-brukere av mus og tastatur får en gratis AI-oppgradering

0
21
logi-ai- -builder-mx-setup Logitech

Generative AI-assistenter har blitt så mye brukt at snarveier for å få tilgang til disse verktøyene har blitt fysisk integrert i mange nye bærbare tastaturer. Logitech har tatt en annen tilnærming, og plassert en snarvei for å få tilgang til ChatGPT på tastaturer og mus uten å legge til en ny fysisk nøkkel. 

På onsdag avduket Logitech sin nye Logi AI Prompt Builder, et programvarevindu som hjelper brukere med å få tilgang til chatbotens assistanse uten å avbryte arbeidsflyten deres. 

Også: Limitless' $99 AI wearable lover å huske møtene dine og alt annet

I Logi + Option-appen kan brukere få tilgang til Low AI Prompt Builder gratis og lage en hurtigtast på musen eller tastaturet som åpner automatisk Logi AI Prompt Builder-programvarevinduet når ChatGPT-hjelp er nødvendig. 

Når vinduet åpnes, vil det tilby brukere foreslåtte spørringer basert på teksten de valgte å jobbe med i henhold til forhåndsdefinerte oppskrifter for vanlige spørringer, for eksempel omformulere eller oppsummere, sier Logitech. Brukere kan også tilpasse spørringer for best mulig å nå deres sluttmål, med alternativer for å endre tone, lengde, stil og mer, som vist nedenfor.  

Logitech

I tillegg til å hjelpe brukere med å få enklere tilgang til ChatGPT ved å omgå kravet om å kopiere og lime inn tekst i en nettleser manuelt, gjør Low AI Prompt Builder også rask skriving enklere med sine forhåndsbestemte "oppskrifter"e; og tilpassede rullegardiner. 

Også: Amazon Music gjengir Spotify med en egen AI-spillelistegenerator

“Ny Logi AI Prompt Builder er en snarvei til AI-flyt for alle som har en Logitech-mus eller et tastatur som er kompatibelt med Logi Options+-programvare, og som enkelt ønsker å få tilgang til AIs ubegrensede potensial”," sa Delphine Donné, daglig leder for personlige arbeidsromløsninger hos Logitech.

Brukere kan få tilgang til Logi AI Prompt Builder i dag gratis, så lenge de bruker et Logitech-tastatur eller -mus som støttes av den engelske versjonen av Logi + Option-appen, som inkluderer noen av selskapets mest populære linjer, inkludert Logitech MX, Ergo, Signature og Studio Series, ifølge pressemeldingen. 

< strong>Også: 5 måter å forberede seg på virkningen av generativ AI på IT-profesjonen

Kort sagt, gratisprogramvaren konverterer brukerne' tastatur eller mus inn i et verktøy med en snarvei for å få tilgang til ChatGPT uten å oppgradere maskinvaren. Men hvis du ønsker å oppgradere musen, har Logitech også lansert en ny trådløs mus, Logitech Signature AI Edition Mouse. 

Musen har en AI-promptknapp som tilbyr en snarvei til Logi AI Prompt Builder. Logitech sier at musen vil være tilgjengelig “denne måneden” på Logitech-nettstedet i USA for $49,99 og i Storbritannia.