Få Microsoft Office 2021 for Windows for $56 akkurat nå

0
21

Last ned en livstidslisens til Microsoft Office med stor rabatt med denne avtalen.

Stack Social

Hvis du trenger tilgang til Microsoft Office, men ikke vil betale den årlige avgiften for å få tilgang til Office 365, er du heldig: Stack Social tilbyr en livstidslisens for Microsoft Office Professional 2021 for Windows eller Mac, fra $56 (reg. . $220) med kode ENJOY20. Betal bare én gang, og få livslang tilgang til Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher og Access, uansett hva slags enhet du bruker.

microsoft-office-stack-social

Microsoft Office Professional 2021

Se nå på StackSocial

Denne avtalen gir deg et engangskjøp som skal installeres på én enhet. Du trenger Windows 10 eller 11, eller MacOS Monterey, Ventura eller Sonoma for å laste ned programvaren.

Et forbehold: Mens Stack Social er en autorisert Microsoft-partner og tilbyr “livstid” tilgang til Office, er det mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men siden har kjørt disse Microsoft-avtalene i årevis, og jeg kan personlig gå god for dem — jeg kjøpte en Office-lisens fra Stack Social for omtrent to år siden, og den fungerer fortsatt på min personlige MacBook i dag. 

Denne avtalen vil heller ikke gi deg fordelene med det nyeste Microsoft Office 365-abonnementet – men du trenger ikke å betale en årlig avgift på USD 70 for å få tilgang til Office-apper heller. Windows-brukere må oppdatere operativsystemet til Windows 10 eller 11, mens Mac-brukere bør ha minst Monterrey versjon 12 eller nyere for å laste ned programvaren. 

Få Microsoft Office Professional for Windows eller Mac med denne avtalen i dag.

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbud for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.