Google lanserer en andre Pixel april 2024-oppdatering for å fikse telefonfeil

0
15
Google Pixel 8-skjerm i lyst rom . Max Buondonno/ZDNET

Eiere av Pixel 7, Pixel Fold og Pixel 8 denne måneden får en ny oppdatering – denne designet for å løse problemer som involverer manglende telefonsamtaler og tekstmeldinger over mobilforbindelser. På en støtteside kunngjorde Verizon at denne oppdateringen, som startet 18. april, gir ytelsesforbedringer for LTE-anrop/data og nettverksproblemer.

Sett i et Reddit-innlegg av  xA0;9to5Google, en e-post sendt til en Pixel-kunde bekrefter at oppdateringen er for Pixel 7 og nyere. E-posten sier at oppdateringen inkluderer nettverksstabilitet og ytelsesforbedringer og vil rulle ut i løpet av de kommende ukene til berørte regioner og operatører rundt om i verden.

Også: Slik bruker du Pixel 8 Pro's Video Boost-funksjon (og hvorfor du bør)

Oppdateringen fikser en manglende telefonsamtale og tekstmeldingsfeil, sa 9to5Google. De siste månedene har noen brukere klaget over at anrop går direkte til telefonsvarer i stedet for å ringe telefonen.

Foreløpig ser det ut til at oppdateringen for Verizon-kunder er tilgjengelig over luften, noe som betyr at du kan fange den ved å trykke på System Update-knappen under Innstillinger. T-Mobile- og AT&T-abonnenter i USA og mobilbrukere i andre land vil tilsynelatende måtte vente på de vage "kommende ukene" tidsramme før den dukker opp på Pixel-telefonene deres.

Hvis du er en Pixel-eier som har støtt på dette problemet, men ikke bruker Verizon, er det et annet alternativ bortsett fra å vente på over-the-den. -luftoppdatering. Du kan sidelaste ett av følgende fabrikkbilder som inkluderer oppdateringen:

Pixel 8 Pro: AP1A.240405.002.B1 — Fabrikkbilde — OTAPixel 8: AP1A.240405.002.B1 — Fabrikkbilde — OTAPixel Fold : AP1A.240405.002.A2 — Fabrikkbilde — OTAPixel 7a: AP1A.240405.002.B1 — Fabrikkbilde — OTAPixel 7 Pro: AP1A.240405.002.B1 — Fabrikkbilde — OTAPixel 7: 2402.1B.5 – Fabrikkbilde — OTA

Hvis du aldri har sidelastet et fabrikkbilde på en Android-telefon, kan prosessen være vanskelig; sørg for å se Googles instruksjoner for sidelasting. Ellers kan du vente til oppdateringen når telefonen din en gang i løpet av de neste ukene.

Dette er den andre oppdateringen denne måneden for Pixel-telefoner. I begynnelsen av april lanserte Google en sikkerhetsoppdatering utviklet for å korrigere visse viktige sårbarheter.