3 måter Reddit-appen akkurat ble enklere for deg å bruke på Android og iOS

0
21
Reddit Sabrina Ortiz/ZDNET

Mange bruker Reddit-appen for informasjon, underholdning og samfunnsengasjement. For å forbedre disse brukeropplevelsene på farten, får appen noen nye funksjoner.

Også: Hvordan bli med og bruke Meta's Threads

På onsdag annonserte Reddit oppdateringer til sine Android og iOS -apper som skal fjerne friksjonspunkter på plattformen og optimalisere hvordan brukere får tilgang til informasjon, via raskere lastetider, mer enkel navigering og mer. 

1. Umiddelbar kommentarinnlasting 

For det første vil Reddit-appen nå ha umiddelbar kommentarinnlasting, noe som ifølge selskapet betyr at kommentarer i appen lastes inn raskere enn noen gang før. Dette skal gi deg tilgang til den nyeste informasjonen så snart siden laster inn.

Også: TikTok lanserer en Notes-app for å slå Instagram ved bildedeling

For ytterligere å forbedre interaksjonen med kommentarer når du klikker på kommentarknappen i Reddit-feeden din, vil du bli brakt til toppen av kommentarseksjonen, noe som gjør det lettere å komme til “hjertet av diskusjonen”, som vist i videoen under:

Reddit

2. Ny kontekstlinje 

Reddit gjør det også enklere å lese kommentarer i appen uten å miste konteksten til innholdet. Nå, når du klikker på kommentarknappen på et innlegg i feeden, vil innlegget være tilgjengelig via en ny kontekstlinje øverst på siden.

Også: Snap ønsker å hjelpe deg identifisere Snapchats AI-genererte bilder

For eksempel, i videoen nedenfor, når brukeren klikker på kommentardelen til en video av en kattunge som dukket opp i feeden deres, er videoen fortsatt synlig øverst på siden via den nye kontekstlinjen:

Reddit

3. Bedre samtale-navigering

Til slutt lover Reddit konsekvent samtale-navigasjon på tvers av ulike innleggstyper. Du vil nå se "en enhetlig mediespiller, oppslukende overganger og konsekvente bevegelser" på tvers av forskjellige postformater for en mer sømløs opplevelse i appen, som vist nedenfor:

Reddit

Reddit ruller ut oppdateringene til Android- og iOS-appene i dag. Disse oppdateringene følger forrige måneds tillegg av et nytt annonseformat, der annonser ser ut som innlegg som er delt av brukere.