Du kan nå kjøpe en Oura Ring hos Target – og få den i størrelse rett i butikken

0
21
ouratargetsizingdisplay Target

Oura-ringen har blitt så populær de siste årene at du nå kan kjøpe den smarte ringen på Mål. Forhandleren kunngjorde et samarbeid med Oura på tirsdag for å øke den bærbare produktenes butikkfotavtrykk i butikk. 

Også: Oura Ring-brukere kan nå teste kommende helsefunksjoner gratis

Når kunder handler for Oura-ringen på et målsted, kan de prøve ut butikkens størrelsesopplevelse i butikken, i stedet for å vente på å motta et størrelsessett per post, bekrefte størrelsen deres og deretter motta en egen ring. noen dager eller uker senere. Men hvis en kunde handler etter Oura-ringen på nettet, vil de motta et gavekort på 10 USD når de kjøper et Oura-størrelsessett, som kan brukes på ethvert fremtidig Target- eller Target.com-kjøp, inkludert en Oura-ring. 

I motsetning til en smartklokke, som kan justeres gjennom armbåndsstropper, er ikke en smartring like fleksibel og krever en perfekt fingerpassform. De fleste smartringmerker sender et størrelsessett til kunden før ringen sendes, noe som forlenger ventetiden kundene tar før de mottar produktet. Denne størrelsesopplevelsen i butikk bør eliminere denne ventetiden totalt. 

“Vi er glade for å jobbe med et likesinnet merke for å gjøre Oura Ring tilgjengelig for flere mennesker, inkludert kvinner, som ofte blir oversett når det kommer til helseprodukter og tjenester. Sammen kan vi bidra til å forbedre livene til våre delte kunder gjennom personlig tilpasset helseinnsikt på tvers av søvn, aktivitet, stress og amp; Resiliens, kvinnehelse og mer," sa Doug Sweeny, Ouras markedssjef. 

Det kan virke som et nisjeprodukt, men markedet for smartringer kan konkurrere med smartklokken med tiden. Markedsstørrelsen forventes å vokse til en industri på 1 milliard dollar innen 2032, ifølge en fersk rapport fra DataHorizon Research. Noen selskaper, som Target og Oura, har tydelig som mål å ligge i forkant av denne veksten: Det som en gang var en ny wearable, er nå et produkt du kan hente sammen med posen med potetgull og Advil. 

Også: De beste smarte ringene du kan kjøpe

Dette er den andre forhandleren hvor du kan kjøpe en Oura Ring i butikk . Best Buy lanserte et internasjonalt samarbeid med merket i fjor. Amazon begynte å selge den smarte ringen på sin e-handelsside i mars.