En funksjon gjør dette til det beste Apple Watch-titanbåndet som er tilgjengelig

0
21
withit-watch-bands4 Matthew Miller/ZDNET

ZDNETs viktige ting

Witit Titanium-båndet er tilgjengelig for større Apple Watch-modeller for bare $145. Det innovative koblingsjusteringssystemet er fantastisk, sommerfugllåsen er sikker, og fargen passer perfekt til Apple Watch Ultra-serien.
Sommerfugllåsen, som de fleste lenkebånd, fanger av og til hud eller hår.

Apple Watch Ultra 2 er den beste smartklokken som er tilgjengelig i dag, og kroppsmaterialet i sølv i titan er slitesterkt og attraktivt. Titanbånd for denne titanklokken er imidlertid dyre. Apples Silver Link-armbånd er $349, og det rimeligere Nomad Titanium-båndet er fortsatt $300.

Også: Favoritt Apple Watch Ultra-tilbehøret er tilbake på lager, og den er ikke laget av Apple

De siste ukene har jeg drevet med Withit Titanium-bandet, som bare koster $145. Ikke bli skremt av dens 50 % lavere pris sammenlignet med konkurrentene, siden dette bandet har en koblingsjusteringsmetode som alle metallklokkebånd burde ha.

Se på WITHit

Andre metallklokkeremmer kommer vanligvis med et verktøy for fjerning av lenker som har noen pinner, en klokkeholder, en skrupinne og kanskje til og med en liten metallhammer. Da jeg åpnet Withit-boksen, ble jeg overrasket over å se ingen koblingsfjerningssett, og selve klokkebåndet hadde alle lenker festet. Denne tilnærmingen gjorde båndet mye større enn til og med de store håndleddene mine, så jeg var resignert for å ta frem noen lesebriller og utføre klokkebåndkirurgi.

withit-watch-bands3 Matthew Miller/ZDNET

Jeg fant ut at Withit har et fantastisk linkjusteringssystem. Du finner lenkene med piler, trekker topplenken direkte ut og vekk fra båndet, roterer lenken 90 grader og skyver deretter ut lenken ved siden av den. 

Også : Mitt søk etter den ultimate Apple Watch Ultra-stroppen er over

Du må utføre denne prosedyren på to lenker for å fjerne en kobling, men det tar sekunder og holder seg sikkert når du roterer lenken tilbake ned på pinnen og skyv den inn i båndet. Jeg fjernet fire hele lenker fra bandet og nyter nå en perfekt passform.

Klasse 2 titan klokkeremsmateriale matcher perfekt Apple Watch Ultra og Ultra 2 og er lettere enn alternativet i rustfritt stål. Bandet er ikke eksklusivt for Apple Watch Ultra-serien og fungerer med 42 mm, 44 mm og 45 mm Apple Watch-modeller. Båndet har også et DLC-beskyttende belegg og ser fortsatt like nytt ut som den dagen det kom for testing.

withit-watch-bands1 Matthew Miller/ZDNET

Witit Titanium-båndet festes rundt håndleddet med en dobbel lås i sommerfuglstil. Bandet har aldri klemt huden min og holder seg på plass.

Også: De beste Apple Watch Ultra-båndene du kan kjøpe: Eksperttestet

< p>Knapper på begge sider må trykkes inn for å frigjøre båndet, så du må være bevisst å frigjøre det, noe som hjelper med sikkerheten. 

Sport- og meshbånd for Garmin

Vanlige lesere vet at jeg har en smartklokke på det ene håndleddet og en GPS-sportsklokke på det andre. Withit sendte med seg det to-pakke Garmin-båndsettet med $30, med et metallnettingsbånd og silikonbånd i svart og svart/grå.

withit-watch-bands9 Matthew Miller/ZDNET

Mesh-klokkebåndet i metall passer godt til håndleddet, men det passer så vidt over hånden min for å få til håndleddet mitt, selv etter betydelig vekttap nylig. Båndet er kanskje ikke stort nok til å passe over store visere, så vær forsiktig med metallnettingsbåndet hvis du har større visere, slik mange 26 mm-klokkeeiere gjør.

withit-watch-bands10 Matthew Miller/ZDNET

Withit tilbyr denne Garmin to-pakken for både 22 mm og 26 mm Garmin klokker. Siden Enduro 2 fortsatt er min favoritt Garmin-klokke, begynte jeg å teste med denne 26 mm-klokken. Hvert bånd festes til Garmin-pinnen via et plaståpnings- og klemsystem hvor du presser båndet over Garmin-pinnen og deretter trekker tilbake på klemmen for å frigjøre båndet. Det ligner på Garmins Quick Fit-system.

withit-watch-bands13 Matthew Miller/ZDNET

Gitt den store 26 mm bredden på disse to båndene, testet jeg også båndene på min Coros Vertix 2 GPS-sportsklokke, og de fungerte perfekt. Denne funksjonen betyr at Withit kan annonsere for kompatibilitet med Coros-klokkeserien, spesielt ettersom båndene er tilgjengelige for både 22 mm og 26 mm klokker.

Sport- og Link Bands for Samsung

Withit lager også bånd for andre klokker og sendes med en to-pakning av Samsung Universal-båndene, inkludert et lenkebånd i rustfritt stål og et silikonbånd designet for enhver klokke med en hurtigutløsende pin-mekanisme og 20 mm bredde. Denne to-pakken med band er foreløpig ikke vist på nettstedet, men tilbudet av mesh og silikon er priset til $35. Withit har også et alternativ på 22 mm for denne to-pakken, men tilbyr foreløpig bare ett fargealternativ: svart lenke og svart silikon.

withit-watch-bands6 Matthew Miller/ZDNET

Du kan enkelt feste og fjerne båndene med hurtigutløserpinnen. Dessverre har ikke lenkebåndet i rustfritt stål det innovative lenkefrigjøringssystemet som er sett på Apple Watch-titanmodellen (over). Withit inkluderer fortsatt verktøyet for fjerning av lenker og instruksjoner for å fjerne lenker manuelt for å passe båndet til håndleddet. Jeg var heldig som fant ut at klokkebåndet passet til håndleddet mitt uten å fjerne noen koblinger, noe som gjorde testingen enklere.

Også: De beste smartklokkene du kan kjøpe: Eksperttestet

Når det først er på håndleddet, holder dobbelknapplukkesystemet båndet på plass. Det rustfrie stålet og spennene har en matt svart finish og ser bra ut.

withit-watch-bands7 Matthew Miller/ZDNET

Det svarte silikonbåndet har åpninger langs det meste av lengden, så det passer omtrent alle håndleddsstørrelse mens åpningene også gir deg plass til å svette det ut under en treningsøkt. Silikonmaterialet er mykt og har en behagelig passform på håndleddet. Lukker i rustfritt stål sikrer også at båndet forblir på plass under all fysisk aktivitet.

ZDNETs kjøpsråd

Jeg elsker å bruke klokker – og når jeg enkelt kan bytte ut bånd for å passe min aktivitet, humør, eller til og med ferien, jeg er enda lykkeligere. Withit tilbyr et av de beste alternativene for titanbånd til en overkommelig pris og et innovativt verktøyfritt koblingsjusteringssystem.

Jeg kan fortsatt ikke tro de lave prisene på to-pakningstilbudene for metallnett og silikonbånd. for Samsung, Garmin og andre klokker med 20 mm, 22 mm og 26 mm bredder. Det er begrensede fargealternativer tilgjengelig, men prisen er riktig, og jeg anbefaler på det sterkeste at du vurderer et Withit-klokkebånd for favorittklokken din.