Google Pixel 8a får 7 år med sikkerhetsoppdateringer og AI-funksjoner, avslører lekkasje

0
13
Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro June Wan/ZDNET

Med Google Pixel 8a-settet som skal introduseres i løpet av den kommende Google I/O-begivenhet, de nå vanlige lekkasjene avslører noe av det som er i vente for denne nye versjonen av Pixel 8 – og det er imponerende.  

Også: Hvorfor Googles billigere Pixel 8 er den virkelige stjernen i Android-telefonutvalget

Som rapportert av Android Headlines vil Pixel 8a motta syv år med sikkerhetsoppdateringer og det Google kaller “AI-mazing Camera.” For de som ikke har opplevd kameraappen på Pixel 8 eller Pixel 8 Pro, er den stappfull av AI-godhet som driver Best Take-funksjonen (som sjelden mislykkes i å produsere det beste bildet fra kameraet).

En annen AI-sentrisk funksjon som finner veien til Pixel 8a er Audio Magic Erasure, som gjør en enestående jobb med å eliminere bakgrunnsstøy fra videoer du tar med kameraet. Den innebygde AI-en analyserer lyden fra opptakene dine, deler hver lyd i lag (som biler, fugler, hunder og vind), og lar deg justere nivået på hvert lag. Det betyr at hvis du vil ha mindre lyd fra en bjeffende hund, kan du senke den. Hvis du vil øke lyden av en pludrebekk, kan du gjøre det også.

Pixel 8a vil også motta Call Assist (for samtalescreening), Circle to Search og mer.

Når det gjelder spesifikasjonene, vil Pixel 8a inkludere Google Tensor G3 CPU, IP67-sertifisering for både vann- og støvmotstand, hurtiglading og "VPN fra Google One." VPN-omtalen er nysgjerrig, siden Google nylig kunngjorde at Google One VPN ville bli avviklet i juni.

Også: Google Pixel 9-lekkasje avslører tre flaggskiptelefoner, inkludert en mindre modell

Utgivelsen av Pixel 8a er satt til 16. mai og vil bli tilbudt i Obsidian, Porcelain, Bay og Mint-farger. Når det gjelder prisen, forvent at håndsettet kommer inn på rundt $500.