Min favoritt robotstøvsugermopp er $350 rabatt på Amazon akkurat nå

0
20
Roborock7

Roborock S7 Max Ultra er en av ZDNETs favoritt-robotvakuummoppkombinasjoner vi har testet så langt – og den er i salg akkurat nå på Amazon. 

Beth Mauder/ZDNET

Hvis du leter etter en måte å forenkle rengjøringsrutinen din og holde gulvene dine knirkende rene, min favorittrobotstøvsuger og moppkombinasjon, er Roborock S7 Max Ultra på salg nå. Denne maskinen er i stand til omtrent alt, inkludert selvtørking, selvvask, selvtømming, selvpåfylling og selvrens. Og akkurat nå kan du få alt dette for $350 i rabatt, og bringe prisen ned til $950. 

Også: De beste robotstøvsugertilbudene april 2024: iRobot, Roborock og mer

Denne prisen er lavere enn det vi så tilbys under presidentdagen for noen måneder siden, hvor S7 Max Ultra var tilgjengelig for $200 i rabatt.&#xA0 ;

Roborock S7 Max Ultra for $950 (spar $350) )

Roborock S7 Max Ultra for $950 (spar $350)

$950 hos Roborock

Med 5500 Pa sugekraft vil Roborock S7 Max Ultra holde alle gulvflatene dine fri for skitt, rusk og kjæledyrhår . Kombiner det med Roborocks VibraRise Mopping-system og gulvene dine vil enkelt støvsuges og tørkes på én gang. 

Basert på mine praktiske tester, er min favoritt ting med denne robotstøvsugermoppen dokkingstasjonen som gjør alt det skitne arbeidet for deg. Bare fyll rentvannstanken, tøm den skitne vanntanken og send roboten ut med noen få trykk i Roborock-appen, så slipper du å løfte en finger igjen. Auto Mop Lifting-teknologien sikrer at ingen av dine myke gulvoverflater, tepper og tepper blir våte under jobben.

Anmeldelse: Roborock S8 Pro Ultra anmeldelse: Denne 2-i-1 støvsugeren kan gjøre omtrent alt

Roboock S7 Max Ultra er en maskin jeg anbefaler på det sterkeste hvis du ønsker å holde gulvene rene uten å trekke ut den manuelle støvsugeren og moppen. Under testingen fant jeg ut at den var intelligent nok til å kartlegge hjemmet ditt nøyaktig og unngå vanlige husholdningsgjenstander, pålitelig nok til at du kan la maskinen gå mens du er på jobb uten å bekymre deg for at noe blir ødelagt, og totalt sett en toppklasse. utøver slik at du alltid er fornøyd med jobben etter at den er ferdig. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av en avtale, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.