Det beste MacBook-tilbehøret fra 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
14

MacBook og MacBook Pro er blant de beste bærbare datamaskinene jeg har brukt, og de er mine daglige drivere. Jeg har imidlertid forvandlet en flott opplevelse til en fantastisk opplevelse ved å utstyre min med noen få nøkkeltilbehør. Disse tilleggene forbedrer MacBook-en min og lar den gjøre mye mer enn det den tilbyr rett ut av esken.

Også: MacBook Pro vs. MacBook Air: Hvordan bestemme hva som er best for deg

Hva er det beste MacBook-tilbehøret akkurat nå? 

Jeg har brukt en MacBook og vurdert teknisk tilbehør for den i årevis. Mitt valg for det beste MacBook-tilbehøret totalt sett er den iStorage datAshur PRO+C maskinvarekrypterte flash-stasjonen. Denne utrolige enheten gir ikke bare ekstra lagringsplass for min MacBook, men sikrer også sikkerheten til dataene mine uten kompromisser. Hvis datakryptering ikke er en prioritet for deg, er det mye annet fantastisk tilbehør på denne listen for å forbedre MacBook-opplevelsen din.

Det beste MacBook-tilbehøret fra 2024

iStorage dataAshur Pro+C kryptert USB Type-C flash-stasjon

Beste MacBook-tilbehør generelt

iStorage datAshur Pro+C Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper ProsSikker kryptering Bredt spekter av kapasiteter Høyhastighetslagring Undeler Dyrt (premiumprodukt) Oppsett kan være en bit kompleks Flere detaljer

datAshur Pro+C er en flash-stasjon som har et innebygd numerisk tastatur, som gjør at dataene som er lagret på stasjonen kan sikres med maskinvarebasert AES–XTS 256-bits full diskkryptering . Selv om de tekniske spesifikasjonene til denne funksjonen kan høres komplisert ut, er den praktiske bruken enkel: Så lenge du holder din åtte til 15-sifrede PIN-kode sikker, forblir dataene på harddisken din beskyttet. 

Hvis noen prøver å få tilgang til stasjonen ved hjelp av administrator-PIN-koden og taster inn feil kode 10 påfølgende ganger, er konsekvensene alvorlige: PIN-koden, krypteringsnøkkelen og alle data på stasjonen vil bli slettet permanent. < /p>

Spillet er over!

Etter dette går stasjonen tilbake til fabrikkinnstillingene og må formateres før den kan brukes igjen. Denne funksjonen gir et robust lag med sikkerhet, som sikrer at dataene dine forblir beskyttet selv i tilfelle forsøk på uautorisert tilgang.

Gjennomgang: iStorage datAshur Pro +C anmeldelse

Driften er designet for å overleve et fall på opptil fire meter på en betongoverflate, tåler vekten av et kjøretøy på 2,7 tonn, tåler å være nedsenket under 1,5 meter vann i 30 minutter, og vil motstå inntrengning av støv, skitt og sand.

Alt dette gjør denne stasjonen til et utmerket valg for de som trenger å beskytte informasjonen sin effektivt.

iStorage datAshur Pro+C funksjoner: Kapasitet: 32 – 512 GB |&# xA0;Kryptering: AES–XTS 256-bit full diskkryptering | Vann/støvtøft: IP68 |  Grensesnitt: USB Type C med Type-A-adapter inkludert 

Se nå på Amazon

Satechi Thunderbolt 4 Hub Slim Pro

Best MacBook-tilbehør for å legge til flere porter

Satechi Thunderbolt 4 Hub Slim Pro Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Bredt utvalg av porter Slank-og-lett-pakke Ulemper Krever en ekstern AC-adapter Flere detaljer

Thunderbolt 4 Hub Slim Pro, en hub plassert i et kompakt aluminiumsdeksel som ikke er større enn en kortstokk, gir imponerende muligheter. 

Denne fullt funksjonelle Thunderbolt 4-hubben inkluderer en 96W Power Delivery oppstrøms vertsport for lading, en USB-A 3.2 Gen 2-port som støtter dataoverføringshastigheter på opptil 10 Gbps, og tre nedstrøms Thunderbolt 4-porter. Disse portene tilbyr opptil 15 W ladeeffekt, dataoverføringshastigheter på 40 Gbps og kan sende ut video på opptil 8K til eksterne skjermer.

Omtale:  Satechi Thunderbolt 4 Hub Slim Pro

Når jeg er ute og reiser, synes jeg den er liten nok til å legge i vesken min sammen med den bærbare datamaskinen, og den erstatter behovet for å ha med meg en separat lader — 96 W strøm den leverer til MacBook Pro-en min, er god nok til at jeg kan la 140 W MacBook Pro-laderen være hjemme – og jeg kan koble et hvilket som helst antall tilbehør til den bærbare datamaskinen. 

I løpet av de siste ukene har dette navet sikret seg en plass i laptopvesken min fordi den gir funksjoner av profesjonell kvalitet i en form som ikke tidligere var bærbar. Enten hjemme eller på kontoret, driver den uanstrengt to skjermer og kobler til en rekke USB-C-enheter, samtidig som den opprettholder et slankt, stilig utseende. 

Satechi Thunderbolt 4 Hub Slim Pro funksjoner : Porter: Thunderbolt 4 oppstrøms vertsport, 3x Thunderbolt 4 nedstrømsporter | Kompatibilitet: Windows 11/10 og MacBooks som kjører macOS 11 eller nyere med  Thunderbolt 4-port (bakoverkompatibel med USB4)  

Se nå på AmazonSe nå på WalmartView nå på B&H Photo-Video flere kjøpsalternativer

StarTech.com MacBook Pro Privacy Screen

Beste MacBook-tilbehør for personvern

StarTech.com MacBook Pro Privacy Screen Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Høy kvalitet Enkel å passe Antirefleks matt side har en ripe- og fingeravtrykk- motstandsdyktig UndelerBegrenser lysoverføringen, så du må øke lysstyrken litt. Flere detaljer

Jeg bruker ganske mye tid med den bærbare datamaskinen min ute og går, på steder der det er andre mennesker. Og uansett hvor jeg går, kan jeg ikke unngå å legge merke til andre som prøver å ta en titt på skjermen min. Jeg kan nesten ikke klandre dem; vi har tross alt blitt så betinget til å se på skjermer. 

Har ikke skrevet “slutt å se på skjermen min” i en enorm skriftstørrelse er et mindre passivt-aggressivt alternativ å legge til en personvernskjerm, og jeg har endelig funnet en personvernskjerm som jeg er fornøyd med.

Dette settet er enkelt å installere og kommer med alt du trenger. Det er en mikrofiberklut for rengjøring av skjermen, og gjennomsiktige, restfrie limstrimler for å feste filteret til skjermen. Å, og der er filteret i seg selv. 

Anmeldelse: StarTech.com MacBook Pro Privacy Screen anmeldelse< /p>

Installasjonen tok bare noen få minutter, og jeg er fornøyd med hvor enkelt det var og hvor godt det passer. Selv utskjæringen for kameraet og sensorene øverst på skjermen er perfekte.

Mens jeg sitter foran skjermen, legger jeg ikke merke til det. (Jeg har måttet stille inn skjermen litt lysere enn normalt.) Men når jeg skifter til siden går skjermen fra lys til mørk. Selv om du sitter i et sete rett ved siden av den bærbare datamaskinen, er det vanskelig å se hva som vises.

StarTech.com MacBook Pro Privacy Screen funksjoner: Tilpasning: 14- og 16-tommers 2021 og 2023 MacBook Pros | Teknologi: Microlouver-teknologi skjuler sikten utenfor en 60-graders visningsvinkel | Finish: Antirefleks, matt side har et ripe- og fingeravtrykksbestandig belegg 

Se nå på Amazon

Ugreen Nexode Pro 160W 4- port hurtiglader

Beste MacBook-tilbehør for lading

Ugreen Nexode Pro 160W 4-ports hurtiglader Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Kompakt USB-C og USB-A Ulemper Faste strømuttak (slik at du trenger en reiseadapter for utlandet) Flere detaljer

140W enkelt USB-C-portlader som Apple leverer med MacBook Pro er noe gammeldags. Du kan nå få strømadaptere med flere porter som er mindre, kjører kjøligere, og som fortsatt kan gi ut hele 140W som en MacBook Pro trenger for å lade med den raskeste hastigheten. 

Nexode Pro 160W tilbyr det beste fra begge verdener – tre USB-C-porter som kan ha en maksimal effekt på 140W, og en enkelt USB-A-port for eldre enheter som kan 22,5W. 

Denne 4-ports hurtigladeren besto alle mine vanlige tester for utgangseffekt i lengre perioder under tung belastning. Jeg utførte også termiske kontroller under de tyngste belastningene som mulig, og mens jeg registrerte punkttemperaturer på 50,4°C/122,7°F, noe som er helt akseptabelt.

Anmeldelse : Ugreen Nexode Pro 160W 4-ports hurtiglader gjennomgang

Denne laderen er også liten – 21 prosent mindre enn Apples 140W-lader for å være nøyaktig – så det er praktisk å legge i en bag for reise, og de tre USB-C-portene og en USB-A gir stor ladefleksibilitet. Den kompakte størrelsen forbedrer portabiliteten, noe som gjør den til en ideell reisefølge.

Ugreen Nexode Pro 160W funksjoner:Porter: 3 x USB-C, 1 x USB-A | Maks effekt: 160W | Teknologi: GaN (galliumnitrid) 

Se nå på Amazon

Magnetisk løs USB-C-kontakt

Beste MacBook-tilbehør for enkelhets skyld

Magnetisk utbryter USB-C-kontakt Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros $22 for en 2-pakning Stopper skade på USB-C-porten din Sterk magnet holder de to bitene sammen til du trenger dem for å løsne Undeler Delene er lett å forlate med mindre du ta vare på Flere detaljer

Dette kan være et av de beste USB-C-tilbehørene jeg noen gang har kjøpt. Selv om den er enkel og grei, har den beskyttet USB-C-portene mine mot skade flere ganger og forhindret at bærbare datamaskiner blir trukket til gulvet av folk (vanligvis meg) som snubler over ladekabelen.

Det er et magnetisk utbrudd. USB-C-kontakt som ligner på Apples MagSafe-kontakt, kompatibel med alle enhetene dine, fra smarttelefoner og nettbrett til strømbanker, dokker og bærbare datamaskiner, inkludert MacBook-er som mangler MagSafe. Jeg har en god håndfull av disse kontaktene, og jeg bruker dem daglig.

Anmeldelse: Gjennomgang av magnetisk breakaway USB-C-kontakt

En magnetisk breakaway USB-C-kontakt består av to deler: den første delen er USB-C-porten som kobles til enheten du vil beskytte — være en bærbar datamaskin, smarttelefon, lader, strømbank eller annet — og den andre delen som går på enden av kabelen du skal bruke. Disse delene holdes sammen av en supersterk neodymmagnet.

Og det beste av alt er at det ikke bremser dataoverføring eller lading. Kontakten har 24 pinner, så hver kanal på USB-C-kabelen føres gjennom kontakten, noe som resulterer i ingen hastighet.

Magnetisk løs USB-C-kontakt funksjoner : Strømoverføring: Opptil 240W | Dataoverføring: Opptil 40 Gb/s | Videostøtte: Opptil 8K@60Hz | Tilkoblingstype: 24-pinners  

Se nå på Amazon

Hva er det beste MacBook-tilbehøret?

Når det kommer til daglig bruk av MacBook, er det flere topptilbehør som vi anbefaler for kompatibilitet med MacBook. Fra huber, til personvernskjermer, til ladere, vi har alt det beste tilbehøret sammenlignet for din enkelhet. 

Se dette fugleperspektivet av det beste MacBook-tilbehøret fra 2024.  

Beste MacBook-tilbehør

Type produkt

Pris

< tr>

iStorage datAshur Pro+C

Kryptert flash-stasjon

$152

Satechi Thunderbolt 4 Hub Slim Pro

< p>Thunderbolt-hub

$199

StarTech.com MacBook Pro-personvernskjerm

Personvern

$50

Ugreen Nexode Pro 160W 4-porter

USB-lader

$120

Magnetisk løs USB-C-kontakt

USB-tilbehør

$22 for en 2-pakning< /p>

Fordi dette er et mangfoldig sett med tilbehør, kan jeg ikke gi deg spesifikasjoner for å fortelle deg hva som er det beste MacBook-tilbehøret, siden dette virkelig avhenger av hva du trenger. 

For meg er den krypterte datAshur Pro+C et must, da dette øker lagringen jeg har på min MacBook Pro, og lar meg ha sikkerhetskopier av viktige dokumenter uten å gå på bekostning av sikkerheten. Dette er tett fulgt av Ugreen Nexode Pro 160W 4-ports hurtiglader, fordi denne laderen for meg virkelig er den ene laderen som styrer dem alle — stor nok til å drive flere enheter, men ikke så stor eller tung at jeg lar den stå på hjemme!

Kanskje for deg er det som står øverst på prioriteringslisten personvern, eller flere porter, eller ikke ødelegge USB-C-porten din! 

I&apos ;overlater dette til deg å bestemme!

Hvilket er det riktige MacBook-tilbehøret for deg?

Velg dette< /strong> MacBook-tilbehør

Hvis du vil eller er…

datAshur Pro+C flash-stasjon

Du trenger supersikker kryptert lagring som James Bond ville vært stolt av. Denne flash-stasjonen er så sikker som den blir!

Satechi Thunderbolt 4 Hub Slim Pro

Du trenger flere USB-C-porter! Selv på min MacBook Pro, som har tre USB-C-porter, synes jeg noen ganger å ha flere veldig nyttig!

StarTech.com MacBook Pro personvernskjerm

Sett en stopper for skuldersurfing! Denne personvernskjermen gjør skjermen mørkere for de som sitter nær deg, og øker personvernet ditt enormt.

Ugreen Nexode Pro 160W 4-ports hurtiglader

p>

Du vil ha en mye bedre lader enn Apple leverer med MacBook. Og her får du ikke bare tre USB-C-porter, men du får også en enkelt USB-A-port for alle eldre ting.

Magnetisk utbrudd USB-C-kontakt

Du er klønete – eller er rundt klønete mennesker – og det er fare for at noen snubler over en USB-C-kabel og drar MacBook-en din til bakken! Denne enkle utbryterkontakten har reddet huden min mer enn én gang.

Faktorer du bør vurdere når du velger MacBook-tilbehør

Hvis du ønsker å investere i et MacBook-tilbehør, bør du vurdere følgende: 

Trenger du det virkelig?Gadgets er kule, men det er alltid verdt å spørre deg selv om du virkelig trenger noe – tross alt er det alltid noe annet du kan bruke penger på.Bærbarhet: Ting som huber er flotte , men de kan bli en plage hvis du flytter MacBook fra sted til sted.  Pris: MacBook-er er ikke billige, og i forlengelsen kan MacBook-tilbehør kreve en premium pris. Men her har jeg jobbet med å finne ting som representerer verdi for pengene.

Hvordan valgte jeg dette MacBook-tilbehøret?

Enkelt sagt, alt som er oppført her har blitt grundig testet, gjennomgått av meg, og fortsetter å bli brukt nesten daglig. Alle produktene har vært i bruk i mange uker eller måneder og fortsetter å fungere perfekt. 

Alle varene som er oppført her har fått karakteren og funnet veien til denne listen basert på meritter, og hver har virkelig fortjent sin plass.

Kan du bruke en 140W-lader designet for en MacBook Pro på mindre MacBook-maskiner?

Ja, MacBook – eller hvilken enhet laderen er koblet til – kontrollerer hvor mye strøm den trekker, så det er ingen fare ved å bruke en lader med høyere effekt med en enhet som ikke trekker så mye strøm .

Påvirker personvernskjermer fargen og lysstyrken til en skjerm?

Ja. Den reduserer lysstyrken på skjermen, og fjerner også en betydelig mengde blått lys. 

For generell bruk er dette ikke et problem, og knapt merkbart, men hvis du bruker den bærbare datamaskinen til foto- og videoredigering, vær oppmerksom på at personvernskjermen vil påvirke hvordan bildet eller videoen ser ut på en datamaskin uten personvernfilter.& #xA0;

Hva er forskjellen mellom Thunderbolt og USB-C?

Mye av forvirringen stammer fra det faktum at USB-C, eller mer nøyaktig, USB Type-C , refererer til en 24-pinners kontakt. Denne kontakten brukes av ulike grensesnittprotokoller, inkludert USB, Thunderbolt, PCIe, HDMI, DisplayPort, blant andre.

Thunderbolt er en protokoll designet for å koble enheter til datamaskiner, opprinnelig utgitt i 2011. I dag ser vi Thunderbolt 3 og Thunderbolt 4-kompatible porter på maskinvare. Begge disse avanserte protokollene bruker USB-C-kontakten.

Så, USB-C er porten, Thunderbolt er en protokoll som kan bruke USB-C.

Finnes det alternative MacBook tilbehør som er verdt å vurdere?

Med tanke på populariteten til MacBook og MacBook Pro, er dette et veldig sunt og livlig tredjeparts tilbehørsøkosystem for dem. 

Hvis du kan tenke på det, det finnes sannsynligvis!

Se på AmazonView på Amazon