Glem Pixel 8a: Denne Samsung-telefonen på $399 er en kraft å regne med

0
12
Samsung Galaxy A35 5G home skjerm på en trebenk. Max Buondonno/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Samsungs Galaxy A35 5G er en godt avrundet smarttelefon for $400. Du kommer til å elske to-dagers batterilevetid, fantastisk skjermkvalitet og fire år med programvareoppdateringer. Det største problemet? Ytelse, som har en tendens til å variere fra dag til dag og kan føre til overoppheting.

Jeg er faktisk overrasket over hvor mye jeg liker å bruke Samsung Galaxy A35 5G. Den nyeste $400-telefonen i Samsungs utvalg er ikke nødvendigvis noe spesielt – den ser ut som alle andre Galaxy-telefoner fra de siste årene, og det er ingen prangende funksjoner. Men oppdraget til mellomtonetelefoner er ikke å lage bølger, det er å gi en balanse mellom ytelse, kvalitet og pris, og denne telefonen gjør det bra.

Også: Hvorfor Samsungs $399 Galaxy A35 er mellomklassen å slå i 2024

Dette er kanskje ikke den beste telefonen til $400 på markedet, men det er absolutt en av dem, og skjermen er en av grunnene til det. Galaxy A35 5G inkluderer en av Samsungs signatur Super AMOLED-skjermer, som måler 6,6 tommer diagonalt. Skjermen kommer med en Full HD+-oppløsning, en oppdateringsfrekvens på 120 Hz slik at alt føles jevnt, og 1000 nits lysstyrke som gjør det enkelt å se i direkte sollys. I tillegg er den beskyttet av Corning Gorilla Glass Victus+, som er en fin fordel.

Se på Samsung

En av de beste fordelene med Galaxy A35 er batteriet. Med en hastighet på 5000 mAh kan denne tingen enkelt vare i to dager på full lading. Under testingen koblet jeg bare til telefonen tre ganger, og det var med moderat bruk. Dessverre er det ingen trådløse lademuligheter, og ladehastigheten er begrenset til 25W, så det kan ta litt tid å komme til 100 %. Men likevel er det alltid hyggelig å ha batterilevetid på flere dager på en hvilken som helst smarttelefon, enn si en som koster $400.

Også: Glem Pixel 8a: $400 OnePlus 12R kan være den mest prisgunstige Android-telefonen i år

En annen ting jeg ikke hadde forventet å si etter å ha brukt litt tid med A35: kameraene er ikke så ille. Faktisk vil jeg gå så langt å si at minst to av dem er gode, noe som er nesten umulig å si for de fleste Android-telefoner under $500.

Samsung Galaxy A35 5G 50MP kameraeksempel Max Buondonno/ZDNET

Hovedkameraet på 50 MP er perfekt i stand til å ta noen fine bilder. Farger er ikke overdrevet så mye som de er på eldre Samsung-telefoner, mens kontrast og eksponering forblir generelt på punkt. Du kan se at A35 er ok med å opprettholde skygger, på godt og vondt, mens bildekvaliteten generelt sett tar en dukkert når lysene blir svake; det er ikke forferdelig på noen måte, men ekstra korn og støy er vanskelig å unngå med mindre det er massevis av eksternt eller naturlig lys i rammen.

Jeg vil også gi litt kreditt til 13 MP selfie-kameraet, som er perfekt egnet for selfies for Snapchat eller Instagram-historien din. De andre kameraene på baksiden av enheten er imidlertid skuffende. 8MP kan være ultrabred takket være dets 123-graders synsfelt, men det er kornete og lav kvalitet i nesten alle lysforhold. I mellomtiden er 5 MP makrokameraet vasket ut, og nesten umulig å fange noe som er brukbart utenfor fullt dagslys.

Du kan ikke kjøpe Galaxy A35 5G som forventer videoer av Spielberg-kvalitet, men du har i det minste muligheten til å ta opp i 4K, om enn med 30 bilder per sekund. I tillegg liker jeg veldig godt Samsungs kameraapp, som er godt optimalisert og enkel å navigere.

Samsung Galaxy A35 5G Om telefonen. Max Buondonno/ZDNET

Noen andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer den raske og pålitelige fingeravtrykkskanneren på skjermen, IP67-sertifiseringen for vann- og støvmotstand, Gorilla Glass Victus+ på baksiden og microSD-kortsporet slik at du kan utvide lagringsplassen når du vil.

Der A35 snubler, er imidlertid i ytelsen. Telefonen er ikke spesielt treg, men den er ikke alltid rask heller. Den er utstyrt med en Exynos 1380 octa-core prosessor som er rask nok for daglig bruk, men under testingen min ville telefonen noen ganger bremse så mye at det ville ta noen sekunder å åpne en app eller hoppe inn i multitasking . 

Samsung Galaxy A35 5G bakglass. Max Buondonno/ZDNET

Det ville også noen ganger bli uforklarlig varmt under vanlig bruk; For eksempel, i en instans rullet jeg bare gjennom en artikkel med Spotify i bakgrunnen, og A35 ble varm nok til at jeg kunne legge fra meg. 

Også: Snap vil ha for å hjelpe deg med å identifisere Snapchats AI-genererte bilder ved hjelp av vannmerker

Det er helt klart et problem med Samsungs Exynos-brikke, som historisk sett har falt bak Qualcomms Snapdragon-prosessorer når det kommer til ytelse og effektivitet. Heldigvis kan du rigge A35 med 6 GB, 8 GB eller 12 GB RAM slik at du ikke går tom for minne under bruk – du kan bare ikke presse telefonen så hardt at den sliter med å følge med.

ZDNETs kjøpsråd

Det er vanskelig å finne en mellomtoneenhet som balanserer smarttelefonopplevelsen godt, men Samsung Galaxy A35 5G gjør en ganske god jobb med det. Mens ytelse og kamerakvalitet faller bak på noen områder, er resten av telefonen veldig bra for prisen, spesielt den nydelige skjermen.

Selvfølgelig, hvis du skal kjøpe denne telefonen, må du' jeg ser sannsynligvis også på telefoner som Pixel 7A eller den utmerkede OnePlus 12R, som svinger rundt samme pris. Skjermkvaliteten på disse telefonene er definitivt ikke like bra som A35, og du vil ikke få to-dagers batterilevetid med noen av disse telefonene. Men kameraene er sammenlignbare (foruten Pixel 7A, som slår sokkene av A35 og 12R). Alt i alt synes jeg A35 er en god pickup. Det er ikke perfekt, men hvis du kan leve med dets særheter, tror jeg du vil grave det.