Glem AirPods: Beats har nettopp oppdatert sin mest populære hodetelefonlinje, og de høres bra ut

0
17
Beats Solo 4 i Cloud Pink Jada Jones/ZDNET

ZDNETs viktige ting

Beats Solo 4 hodetelefonene er tilgjengelig nå for $199 i Matte Black, Slate Blue og Cloud Pink.Beats' bestselgende hodetelefoner kommer tilbake med oppdaterte funksjoner, noe som signaliserer at selskapet brukte produktets åtte år lange pause med omhu.
En tett passform og små øreklokker kan gjøre lytteopplevelsen kortere enn du ønsker.

Jeg har brukt mye tid på å teste hodetelefoner, og jeg finner en ny favoritt med hver ferske utgivelse. Men ett par hodetelefoner vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt: Beats Solo 3 on-ear-hodetelefonene.

Også: Beats Studio Pro: Så nær ved å være drømmehodetelefonene mine

Solo 3 vekket lidenskapen min for hodetelefoner; de var det første paret jeg brukte mer enn $50 på. Jeg kjøpte et Rose Gold-par på videregående for pengene fra min første jobb, og de holdt seg med meg gjennom hele college. Jeg har dem fortsatt, men mange års bruk har brent ut lydkomponentene og slitt ned øreputene.

Så da Beats tilbød meg et par av de nye Solo 4-hodetelefonene å teste, var jeg mer enn glad for å se hvordan selskapet brukte de åtte årene siden Solo 3-utgivelsen til å forbedre Solo 4. Solo 3 er jevnlig på salg for litt over $100, men er de nye verdt de ekstra pengene? La oss ta en titt.

Se på Best Buy

Solo 4-designet viser Beats' avvik fra prangende krom-aksenter utsmykket med kraftig merkevarebygging med en overgang til dempet matte overflater med forenklede elementer — jeg tror Apple kan ha vært en innflytelse i disse designvalgene.

Solo 4 dropper mini-USB-porten og har i stedet en USB-C-port for lading og tapsfri lyd. Nå kan du også koble hodetelefonene til en enhet for å lytte og lade dem samtidig.

Også: De beste musikkhodetelefonene: Eksperttestet og anmeldt

Jeg prøvde Solo 4-boksene i Cloud Pink for å trigge nostalgien etter min Rose Gold Solo 3. Cloud Pink Solo 4 er slående og estetisk tiltalende, noe som gjør dem egnet for folk som liker stilige enheter.

Når det gjelder lyd, har Beats gitt Solo 4-hodetelefonene en sårt tiltrengt tune-up. Hvis du tidligere har gått bort fra Beats på grunn av deres utrolig bass-forover-lyd, vil du like Solo 4-lyden mye bedre.

The Beats Solo 3 og Solo 4 side-by-side

Beats Solo 3 (venstre) og Beats Solo 4 (høyre).< /p> Jada Jones/ZDNET

En av Beats' Slagord for Solo 4 er “Fantastisk lyd”. Forenklet", og jeg kunne ikke vært mer enig. I stedet for å tilby en kunstig opppumpet, basstung lydprofil, har hodetelefonene den mest nøytrale lyden jeg noen gang har hørt fra Beats. Det er fortsatt ikke helt nøytralt, men utvilsomt nøytralt for Beats'; standarder.

Jeg lyttet til Kendrick Lamars A.D.H.D og la umiddelbart merke til Solo 4s beskjedne bassrespons. Fordi bassen ikke overmannet mellomtonen, kunne jeg sette pris på mindre detaljer i sangen, som Lamars lagdelte vokal og de psykedeliske synth-lydene i øvre mellomtone. Beats sier at oppgraderte transdusere forbedrer høyfrekvente responser, og passiv tuning bidrar til å opprettholde lydkvaliteten over kablede og trådløse tilkoblinger. Jeg er enig.

Som alle andre par i Solo-serien, er Solo 4 on-ear, så øreklokkene sitter på øret i stedet for å omslutte ørene som over-ear-hodetelefoner. Solo 3's øreklokker er aldri så litt større, men Solo 4's nye UltraPlush ørekopppolstring er mer behagelig på ørene. 

Til tross for den nye polstringen, kunne jeg ikke bruke disse boksene lenge. On-ear-hodetelefoner har aldri vært behagelige for meg fordi jeg har fire øredobber i hvert øre. Etter omtrent 30 minutters bruk la øreklokkene for mye press på øredobbene mine, noe som fikk meg til å ta en pause. Solo 4s on-ear passform bør ikke plage lyttere med briller, men jeg ville unngå dem hvis du har flere ørepiercinger. 

Beats Solo 4 in Cloud Pink Jada Jones/ZDNET

Hodetelefonene har ingen støyreduserende eller gjennomsiktige moduser, men deres passive støyisolering er imponerende. Hvis du synes gjennomsiktighetsmodusen på andre hodetelefoner slipper inn for mye støy og støyreduserende blokkerer for mye støy, er Solo 4s naturlige støyisolering den perfekte mellomtingen.

Solo 4 er den første enheten i Solo-linjen som mottar Personalized Spatial Audio, og jeg har ikke så mye å si om det. Jeg er ikke en fan av romlig lyd, og det tømmer hodetelefonene dine' batteri. Den romlige lydfunksjonen fungerer – og den fungerer bra – men jeg foretrekker vanlig lyd. Når vi snakker om batterilevetid, tilbyr Solo 4-hodetelefonene opptil 50 timers kontinuerlig avspilling, 10 timer mer enn Solo 3.

Også: De beste hodetelefonene: Eksperttestet og anmeldt< /strong>

Som fjorårets Beats Studio Pro, har Solo 4 økt interoperabilitet med iOS- og Android-enheter. For iOS-fans tilbyr hodetelefonene iCloud-paring, full tilgang til Siri, Find My, over-the-air programvareoppdateringer og Handoff. 

Android-brukere kan bruke Google Fast Pair, Bluetooth Multipoint , Google Find My Device og Beats-følgeappen.

ZDNETs kjøpsråd

De nye Beats Solo 4 hodetelefonene leverer stil og funksjonalitet for musikkelskere. Hvis du ikke var en fan av Beats' signaturlyd i fortiden, jeg utfordrer deg til å prøve Solo 4 — de kan ombestemme deg. En merknad om passformen deres: hvis on-ear-hodetelefoner er din foretrukne stil, kan du ikke gå galt med Solo 4. Men hvis du foretrekker over-ear-hodetelefoner, kan det hende du synes Solo 4 er ubehagelig. 

Hvis du er en lojal Beats-fan, men vil ha Beats-hodetelefoner med flere førsteklasses funksjoner, prøv Studio Pro; du kan regelmessig finne dem for $250 eller mindre.

Hvis du vil ha over-ear-hodetelefoner i en lignende prisklasse med like mye fokus på lydkvalitet, bør du vurdere Sennheiser Accentum Plus eller Audio-Technica ATH- M50xBT2.