Apple Pencil Pro vs. Apple Pencil 2: Hvilken modell fungerer best for din iPad?

0
12
priorityscreenshot= Radhika Rajkumar/ZDNet

I dag på Apples "Let Loose" begivenhet, som administrerende direktør Tim Cook kalte den største dagen for iPads siden introduksjonen i 2010, avduket selskapet sitt nyeste utvalg av iPads — inkludert en M4 iPad Pro og en 13-tommers iPad Air, samt neste generasjon av Apple' s hendige pekepenn: Apple Pencil Pro. 

Også: Alt Apple annonserte på sitt iPad-arrangement: iPad Pro, Air og mer

Apple debuterte den første Apple Pencil i 2015, Apple Pencil 2nd Gen i 2018, og  USB-C Apple Pencil i november 2023. iPadOS 17.5 hintet til en ny "klem" gest for selskapets tredje blyant-iterasjon som ville tillate brukere å utføre flere oppgaver raskere. I dag ble disse ryktene bekreftet. 

Den nye Apple Pencil Pro tilbyr flere oppgraderte funksjoner designet i takt med de nylig annonserte iPad Pro-modellene, inkludert en klemfunksjon for å bytte mellom verktøy, farger og linjevekter; en gyroskop-tønnerull for presis børste- og pennkontroll; og tilpasset haptisk tilbakemelding som du kan føle via en puls. 

Pluss, hvis du alltid feilplasserer pennen, har Apple Pencil Pro Apples opprinnelige Find My-teknologi.&#xA0 ;

Også: Slik forhåndsbestiller du den nye iPad Air, iPad Pro, Magic Keyboard og Apple Pencil Pro

Apple Pencil Pro er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra og med i dag og kommer i salg 15. mai. Spørsmålet er : Bør du bruke Apples nye pekepenn?  La oss se hvordan Apple Pencil Pro og forrige generasjon Apple Pencil sammenlignes og gå gjennom kjøpsrådene våre. 

Spesifikasjoner

< tr>

< /tr>

Apple Pencil Pro Apple Pencil (2nd Gen)
Lengde 6,53 tommer 6,53 tommer
Diameter 0,35 tommer 0,35 tommer
Vekt 0,68 unse 0,73 unse
Tilkoblinger Bluetooth Bluetooth
Nøkkelfunksjoner Finn min teknologi, Klembevegelse, Tønnerull, Dobbelttrykk og Apple Pencil-sveving. Festes magnetisk til iPad, automatisk sammenkobling, lading Dobbelttrykk, Apple Pencil-hover (når brukt med iPad Pro 12,9-tommers 6. generasjon og iPad Pro 11-tommers 4. generasjon), lav ventetid, magnetisk festes til iPad, automatisk sammenkobling, lading
Kompatibilitet iPad Pro 13-tommer (M4)
iPad Pro 11-tommer (M4)
iPad Air 13-tommer (M2)
iPad Air 11-tommer ( M2)
iPad Pro 12,9-tommers (3., 4., 5., 6. generasjon)
iPad Pro 11-tommers (1., 2., 3., 4. generasjon)
iPad Air (4., 5. generasjon)
iPad mini (6. generasjon)
Pris $129 Starter vanligvis på $129 (på salg for $79)

Du bør kjøpe Apple Pencil Pro hvis…

skjermbilde-2024-05-07-at-10-35-55am.png Apple

1. Du trenger den forbedrede funksjonaliteten 

Er du en skaper eller utvikler som bruker iPad-en din til avansert fotografering, videografi, grafisk design og redigering? Apple Pencil Pro er fullpakket med nye oppgraderinger designet for å forbedre og funksjonelt oppgradere din kreative opplevelse, spesielt når den brukes med den nye iPad Pro. 

Også: Inside iPad Pro's &apos ;uhyrlig kraftig' M4-brikke

Pencil Pro øker den lave ventetiden og pikselperfeksjonen til Apple Pencil (2nd Gen), og utvider spekteret av funksjoner til å inkludere en klembevegelse for raske verktøy-, farge- og andre endringer, et gyroskop for presis kontroll av penner og børsteverktøy med en enkel rotasjon, og tilpasset haptisk tilbakemelding som du kan føle via en puls. I tillegg lar Apple Pencil sveve deg nøyaktig hvor Apple Pencil vil berøre skjermen for større presisjon. 

Pencil Pro øker den lave ventetiden og pikselperfeksjonen til Apple Pencil (2nd Gen) og legger til funksjoner som klemgesten, gyroskopet og tilpasset haptisk tilbakemelding. I tillegg lar Apple Pencil hover deg vite nøyaktig hvor blyanten vil berøre skjermen din for større presisjon. 

Derimot har Apple Pencil 2 en dobbelttrykksbevegelse som lar brukere bytte verktøy, men ingen “klem” geststøtte. Den støtter også Apple Pencil-sveving når den brukes med den nye iPad Pro 12,9-tommer (6. generasjon) og iPad Pro 11-tommer (4. generasjon). Hvis du planlegger å oppgradere iPad-en din for kreativt arbeid, er en oppgradering til den nye Apple Pencil Pro fornuftig. 

2. Du forlegger det tekniske utstyret ditt 

< p>Hvis du ofte forlegger teknologien din og – spesifikt – iPad-tilbehøret ditt, inkluderer Apple Pencil Pro Apples opprinnelige Find My-teknologi, noe som betyr at du enkelt vil kunne spore pekepennen din. 

Pro-en er den eneste pekepennen i Apples utvalg som tilbyr denne funksjonen. For enkeltpersoner som ofte forlegger teknologien sin, er det virkelig en spillskifter. 

3. Du planlegger å kjøpe de nyeste iPadene

Apple Pencil Pro ble designet hånd i hånd med den nyeste iPad Pro og oppgradert programvare. Hvis du tar steget til en ny M3 iPad Air eller M4 iPad Pro, er det fornuftig å kjøpe Apple Pencil Pro, siden dens avanserte funksjoner utnytter brikken og AI-teknologien som er integrert i Apples nye nettbrett. Hvis du ønsker å få mest mulig produktivitet, funksjonalitet og verdi ut av din nye iPad, tror vi det er lurt å investere i et verktøy som er utviklet for å maksimere din nye iPads muligheter. 

Kjøp Apple Pencil Pro

Kjøp Apple Pencil Pro

Se nå hos Apple

Du bør kjøpe Apple Pencil (2nd Gen. ) hvis…

Apple Pencil 2nd Gen Kayla Solino/ZDNET

1. Du vil spare penger 

Apple Pencil (2nd Gen) selges vanligvis for $129, men gjennom salgsperioder som Presidents' Day and Cyber ​​Week, vi har sett den falle til bare $79. Faktisk er den for øyeblikket til salgs for $79 hos flere forhandlere etter dagens kunngjøring av den nye Apple Pencil Pro. 

Også: Den beste iPad-pennen du kan kjøpe: Eksperttestet

Hvis du leter etter et lommebokvennlig valg, tilbyr 2nd-Gen Pencil avanserte funksjoner som lav latens, tilt-følsomhet og håndflateavvisningsteknologi. I tillegg er det sannsynlig at 2nd-Gen vil se hyppigere salg eller brattere rabatter gjennom siste halvdel av dette året, takket være det nye søskenet. 

2. Du vil oppgradere iPad-en din, men ikke pekepennen din

Kanskje du er klar til å oppgradere iPad-en din, men du vil ikke betale ut de ekstra pengene for den nye Apple Pencil Pro — der&apos ;s gode nyheter. Apple kunngjorde at nye iPad-modeller fortsatt vil støtte den eldre Apple Pencil (2nd Gen), og gir brukerne to pekepennalternativer å velge mellom. 

Så hvis du ikke ønsker å oppgradere pekepenntilbehøret ditt også (eller du vil spare noen få dollar og hoppe over den nye modellen) trenger du ikke å kjøpe den nye Apple Pencil Pro — med mindre du ønsker å kjøpe en ny iPad Pro. 

eple-blyant-2nd-gen

Kjøp Apple Pencil (2nd Gen)

$79 på Amazon

Alternativer å vurdere

Se på Amazon. Se på Amazon