OpenAI avduker nye ChatGPT-funksjoner mandag – søkemotor er ikke inkludert

0
17
ChatGPT Sabrina Ortiz/ZDNET

Siden den første suksessen med lanseringen av ChatGPT, har OpenAI jobbet for å opprettholde momentumet ved å gi ut en rekke nye AI-modeller, funksjoner, rammer og mer. Neste uke vil selskapet gi publikum en titt på sine siste prosjekter.

Med rykter om en lanseringsbegivenhet som sirkulerer hele uken, bekreftet OpenAI i dag via et X-innlegg at det vil holde en "Våroppdateringer" arrangement mandag 13. mai kl. 10.00 PT, som publikum er invitert til å delta på via en direktesending på selskapets nettside. 

Også: Hvordan bruke ChatGPT til å skriv kode: Hva den kan og ikke kan gjøre for deg

Selskapet holdt hendelsesbeskrivelsen vag, og oppmuntret brukere til å stille inn live for å “demo noen ChatGPT og GPT-4” oppdateringer. Hvis du ventet på kunngjøringer om en GPT-5 eller en AI-drevet søkemotor, vil du bli skuffet over å høre at OpenAI-sjef Sam Altman stengte denne muligheten.

Kort tid etter at OpenAI-arrangementet ble bekreftet, tok Altman til X for å klargjøre at begivenhetens kunngjøringer ikke ville inkludere GPT-5 eller en søkemotor. Han la imidlertid til at han forventer at folk vil "elske" de "nye tingene" selskapet har jobbet med.

Hva kan disse andre oppdateringene være? Hvis du har brukt ChatGPT siden den første gang ble lansert, vil du vite at –  når det gjelder brukeropplevelse — gratisversjonen av chatboten forblir relativt uendret. 

Dette gir betydelig rom for potensielle oppgraderinger til gratisversjonen, inkludert en oppgradering til GPT-4 og tillegget av DALL-E, multimodale spørsmål, fotnoter og mer. Alle disse funksjonene finnes allerede i gratisversjonen av Microsoft Copilot.