Denne twin-turbin robotstøvsuger er en tyveri til $400 med en Memorial Day-avtale

0
16
The Eupetfy Beth Mauder/ZDNET

Hva er greia?& #xA0;

Amazon tilbyr Eufy X8 Pro til 38 % avslag på ordinær pris, og reduserer robotstøvsugeren til $400. 

ZDNETs viktigste takeaways 

Eufy X8 Pro er en to-i-ett robotstøvsuger og mopp i mellomtonemarkedet. Det er bransjens første støvsuger som har doble TurboCyclone Suction-enheter for å rengjøre forskjellige overflatetyper effektivt.
Eufys Pro-Detangle funksjonen var mindre effektiv i huset mitt, som er fullt av hunder og katter.

Rensing av dyrehår er noe jeg sliter med hjemme hos meg. Det er på gulvene mine, sofaene mine, klærne mine og til og med spisebordet mitt. Og den eneste måten jeg har funnet på selv eksternt for å holde tritt med det, er ved å kjøre en robotstøvsuger hver dag, for hvem har tid til å kjøre en håndholdt støvsuger daglig? 

Hvis du gjør det, du har min respekt. Virkelig. Det er å si, da Eufy X8 Pro dukket opp på dørstokken min med løftet om å være eksperten på rengjøring av kjæledyrhår; Jeg satte den i gang umiddelbart.

Også: De beste robotstøvsugere for kjæledyrhår du kan kjøpe

Eufy X8 Pro hevder å ha en aktiv rullebørste for filtring som er ment å hindre seg i å tette til kjæledyrhår. Selskapet sier også at dette er det første vakuumet som har doble TurboCyclone-sugemotorer (to vifter som går på 4000 Pa). For å teste påstandene ga jeg støvsugeren hele hjemmet mitt i en måned. La oss snakke om hvordan det gjorde. 

Se på Amazon

Eufy X8 Pro har flere karakteristiske funksjoner, inkludert en dobbel TurboCyclone Suction, som er den første i bransjen. X8 Pro har to 4000 Pa vakuummotorer som suger opp hver eneste lille bit av skitt og rusk spredt over hele hjemmet. Med fire forskjellige sugenivåer — stille, standard, turbo og maks — fant jeg ut at teppene og teppene mine generelt kommer ut med vakre teppelinjer og er hårfrie etter rengjøring. Når roboten oppdager mykere overflater, starter BoostIQ-funksjonen, og øker sugekraften for å løfte alt skitt og rusk ut av teppet.

Også: Jeg testet en bilklipper til USD 6000 i fire måneder. Her er grunnen til at jeg er fullt investert

Når jeg vasker resten av hjemmet mitt, hvor deler er flislagt, fant jeg ut at X8 Pro kunne bli litt revet med med sidebørsten. Noen ganger, i stedet for at børsten sparket skitt og rusk inn i børstevalsen, slengte den bitene andre steder, noen ganger der støvsugeren allerede hadde renset. Dette så ut til å skje mer med rusk som bortkommen kattesand og smussbiter i stedet for dyrehår eller støvkaniner. Dette er ikke en stor sak hvis du kjører X8 Pro daglig, men du kan bli skuffet over rengjøringsmulighetene hvis du håper at dette skal rydde opp i alt på en enkelt kjøring. 

Eufy X8 Pro på et svart-hvitt teppe Beth Mauder/ZDNET

Eufy X8 Pro er en to-i- én maskin, men mopping-funksjonaliteten beskrives best som bare en våt pute for å få støv fra gulvet i stedet for dyprengjøring. Jeg har aldri vært en fan av denne våtmopphodemekanikeren fordi den ofte bygger opp skittent vann og bruker det til å dra langs gulvene. 

Hvis du ikke har barn eller kjæledyr som rusler rundt i huset, kan den våte puten kile deg, men hjemmet mitt har alle disse tingene, så en ekte mopping-funksjon er et must for meg. Her er en flott liste over to-i-ett-maskiner som vil yte gulvene rettferdighet.

Anmeldelse: Roomba Combo J7+: En 2-i-1 robotstøvsuger utført (nesten) riktig

Til tross for det er Eufy X8 Pro en intelligent robotstøvsuger som bruker iPath Laser Navigation for å rengjøre i pene, konsistente rader. Den kartla hjemmets utforming raskt og effektivt og forsøkte til og med å dele opp plassen i områder som den trodde var forskjellige rom. 

Eufy X8 Pro nærbilde av logoen Beth Mauder/ZDNET

Begge disse funksjonene fungerte bra og gjorde appen veldig enkel å forstå. En ulempe med X8 Pro er imidlertid mangelen på objektunngåelse. Jeg var i trøbbel hvis jeg ikke plukket opp snorene, lekene og kosedyrene før Eufy gjorde sitt. For noen mennesker er dette ikke et problem (inkludert meg selv) på enkelte dager. Noen ganger har jeg livet mitt sammen og gulvene mine ser rene og uberørte ut, men det er vanligvis ikke tilfelle. Jeg mistet en lampeledning og et babyleketøy til X8 Pro, noe som var uheldig.

Dessuten: Denne robotstøvsugermoppen har en strålende selvrensende funksjon jeg ikke visste at jeg trengte

Til slutt sier Eufy at X8 Pro vil holde rullene sine fri for floker, en dristig påstand med tanke på hvor vanskelig det kan være å klare seg gjennom strenger med kjæledyrhår. Men mellom mitt eget lange hår og pelsen fra schæferen min, tysk korthåret peker og katten, er robotstøvsugerruller ofte tette når de tar seg inn i hjemmet mitt. Dessverre hadde Eufy X8 Pro en lignende slutt; etter hver rengjøring måtte jeg tømme rullene manuelt.

Eufy X8 Pro's ruller tilstoppet med hår

Pro-Detangle Comb kunne ikke håndtere håret hjemme hos meg med et barn, to hunder og en katt.

Beth Mauder/ZDNET

ZDNETs kjøpsråd

Spørsmålet er nå, hvem bør kjøpe denne robotstøvsugeren? Etter uker med testing er min konsensus at for myke overflater som tepper og tepper, er Eufy X8 Pro et fantastisk rengjøringsmiddel, spesielt for mellomklassen. Og egentlig gjør den en god jobb på flisgulvene mine også, selv med en og annen uhell fra sidebørsten. Ikke kjøp deg inn i Pro-Detangle Comb-markedsføringen, spesielt hvis du har flere lodne venner rundt i huset. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.