Spar $260 på Amazons 75-tommers Omni Series Fire TV denne minnedagen

0
12
En Amazon Fire TV Omni QLED en grønn bakgrunn Amazon/ZDNET

Selv om den kanskje ikke har alle klokkene og fløytene som den er storebror, kan Omni QLED kanskje, men Amazon Fire TV Omni er fortsatt et godt valg for alle som har kuttet ledningen med kabel- eller satellittselskapet og byttet utelukkende til streaming. Med tilgang til Fire TV-plattformen vil den nye TV-en din være sentrum for ditt nye underholdningsrom. Og akkurat nå kan du spare $260 på 75-tommersmodellen.

Også: De beste TV-ene i 2024: Eksperttestet

Amazon Fire TV Omni for $790 (spar $260)

Amazon Fire TV Omni for $790 (spar $260)

Se nå på Amazon

Mens alle TV-ene i Omni-serien bruker Fire TV-plattformen for å gi deg tilgang til tusenvis av programmer, filmer og sanger samt innebygde Alexa-stemmekontroller, er det noen store forskjeller mellom skjermstørrelsene. 43-, 50- og 55-tommersmodellene støtter alle HDR10 for forbedret detaljering for å øke den allerede fantastiske 4K-oppløsningen, mens 65- og 75-tommersversjonene har støtte for Dolby Vision HDR for en virkelig kinoopplevelse.&#xA0 ;

Hver versjon støtter også Dolby Digital Plus for renere, rikere lyd uten behov for en ekstra lydplanke. Hver størrelsesklasse har også tre HDMI-innganger for å koble til lydplanker hvis du har en, Blu-Ray-spillere og spillkonsoller samt innebygd personvern som kobler fra de integrerte mikrofonene når du ikke vil bruke Alexa til å kontrollere TV-en din . 

Les mer: De beste 75-tommers TV-ene du kan kjøpe: Eksperttestet

Med rabatten, 75-tommers Amazon Fire TV Omni gir deg best valuta for pengene. Du får en storskjerm-TV for å få med deg all action i favorittsportssendingene, filmene og programmene dine. Med dristige farger og kontrast er den flott for alt fra filmmaraton til å følge med på nyhetsoverskrifter og sjekke været.

Når utløper denne avtalen?

Tilbud er gjenstand for utsolgt eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.