Apple Vision Pros store assistanse fra Marvel, Disney og ILM kommer 30. mai

0
16
whatifimmersive-keyart.png Bilde: Disney

Hva skjer når du tar en elsket hvis sinnssyke animerte serier og slippe seeren inn – og jeg mener helt inne i den animerte verdenen? For å være ærlig, så vet jeg ikke. Men vi finner ut av det 30. mai. Og jeg kan ikke vente.

Marvel-fans er kanskje kjent med Disney+-animasjonsserien What…If?. Det er basert på et fascinerende premiss: hva om hendelsene i Marvel-multiverset skjedde annerledes? Hva om… Kaptein Carter var den første hevneren? Hva om… T'Challa ble en stjerneherre? Hva om… Avengers samlet seg i 1602?

Også: Stanfords VR-gjennombrudd kan bety slutten på klønete hodesett

Du skjønner. Det er en alternativ historie og alternativ forestilling om elementer i Marvel-universet. Jeg mener, kult, ikke sant?

Nå kunngjør Disney, Marvel og det legendariske spesialeffekthuset ILM i dag at de slipper en timelang oppslukende versjon av What…If? eksklusivt for Apple Vision Pro.

whatifimmersive-screenshot-helashard.png Bilde: Disney

Ifølge utøvende produsent Shereif M. Fattouh, “Hva om…? – En oppslukende historie" er resultatet av hva som kan skje når du samler det utrolige talentet ved ILM Immersive, Marvel Studios og Disney+ for å flytte teknologiens grenser i tjenesten for å fortelle historiene våre på nye og spennende måter."

Mulighetene er spennende. Vi har sett noe av løftet om fullstendig oppslukende underholdning med Apples oppslukende videodemoer og hvordan Disney+-implementeringen på Vision Pro gjør det å se 3D-filmer til en helt enestående opplevelse.

Også: Jeg har testet Vision Pro og topp XR-headset, og dette er det de fleste burde kjøpe

Men hva om du kan kombinere historiefortellertalentene til Disney og Marvel , med det virkelighetsbøyende spesialeffekt-talentet til ILM for å skape en fullstendig oppslukende, fullstendig interaktiv historie? Husk at ILMs kjerneekspertise har vært å bruke tilgjengelig teknologi til å forvrenge oppfatninger og skape bilder og effekter som ellers var umulige.

Nå bruker de en enhet som er spesielt utviklet for å forvrenge oppfatninger, og plassere brukere i helt nye miljøer. Vision Pros hånd- og øyesporing har blitt beskrevet som magisk – og nå gir de tre veiviserselskapene brukere muligheten til å samhandle med en magisk verden uten behov for kontrollere.

whatifimmersive-screenshot-spacestone.png Bilde: Disney

Men det er mer med denne historien enn bare det som sannsynligvis vil bli en utrolig fanopplevelse. Disney, Marvel og ILM har valgt å gjøre dette tilbudet tilgjengelig eksklusivt på Apple Vision Pro og ikke den langt rimeligere Meta Quest 3. På grunn av det faktum at Apple Vision Pro er syv ganger prisen på en Quest 3 (og 17,5 ganger dyrere enn Quest 2), er det mye flere brukere for Metas plattform.

Også: De beste VR-headsettene i 2024

Disney, Marvel og ILM har valgt å gjøre en investering i romlig databehandling i mye mindre markedsmulighet. Dette er selskaper som ganske mye definerer mainstream, og likevel investerer de i det som i dag er et veldig nisjeprodukt i et ganske nisjemarked.

"Dette prosjektet berører hjørnesteinen i ønsket som studioene våre deler om å hele tiden eksperimentere og innovere, og takket være egenskapene til Apple Vision Pro kan vi plassere deg direkte inne i et univers som betyr så mye for oss alle," forklarer produsent Fattouh. "Jeg kan ikke vente på at fansen skal bli helten på denne helt nye måten."

whatifimmersive-screenshot-dangerousvariants.png Bilde: Disney

Det er egentlig nøkkelen — egenskapene til Apple Vision Pro. Disney, Marvel og ILM stenger et større marked ute fordi de lener seg inn i de teknologiske egenskapene til Vision Pro.

Det neste åpenbare spørsmålet er dette: Hvor mye av en morder-app vil en oppslukende What…If? være? Vil eksistensen av en unik (og antagelig veldig spesiell) Marvel-eiendom på Vision Pro være nok, i seg selv, til å drive flere Vision Pro-salg?

Også: Hvorfor jeg returnerte Apple Vision Pro og Meta Quest 3 for disse XR-brillene

Jeg tipper at det utvilsomt vil bringe inn en hvilken som helst Marvel-super- samlere som ikke allerede har en Vision Pro-enhet. Men prispunktet på $3500 er sannsynligvis fortsatt for høyt til å få inn en masse seerskare og presse salgsnålen vilt.

I stedet er den oppslukende versjonen av What…If? er et strandhode, et første landingspunkt for en ny måte å forestille seg hvordan underholdning på sitt beste kan være i en oppslukende, romlig dataverden.

Det er veldig spennende.

Dessverre er det oppslukende What…If? er ikke tilgjengelig ennå. Du må nøye deg med å se denne traileren.

Men når den faller 30. mai, kommer jeg tilbake med en mer utdypende rapport. Sammen vil vi derfor kunne utforske hvor mye av en virkelighetsforvrengningseffekt som er mulig når du kombinerer Disney-, Marvel- og ILM-talenter med Apple-teknologi.

Fortell meg hva du synes. Hvis du allerede har en Vision Pro, vil du prøve What…If? ute? Men jeg er enda mer nysgjerrig på dere Marvel-fans der ute. Hvis du ikke allerede har en Vision Pro, er dette nok til å overbevise deg om å gå ut og kjøpe en? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Du kan følge mine daglige prosjektoppdateringer på sosiale medier. Sørg for å abonnere på mitt ukentlige oppdateringsnyhetsbrev, og følg meg på Twitter/X på @DavidGewirtz, på Facebook på Facebook.com/DavidGewirtz, på Instagram på Instagram.com/DavidGewirtz og på YouTube på YouTube.com/DavidGewirtzTV.< /p>