Denne Anker powerbanken har en genial funksjon som gjør den uerstattelig for meg

0
17
Anker Nano 10.000mAh 30W kraftbank Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs nøkkelalternativer

Anker Nano 10 000 mAh 30 W powerbank er tilgjengelig fra Amazon for $40. Fra den innebygde skjermen til den innebygde USB-C-kabelen som fungerer som en bærestropp, er dette en av de mest intuitive powerbankene jeg har testet. Jeg skulle bare ønske det støttet trådløs lading også.

Har du noen gang hatt så travelt at du tok en strømbank for å forhindre at smarttelefonen din dør, bare for å oppdage at du glemte å ta en kabel til den? Nei? Bare meg?

Dessuten: Jeg har testet dusinvis av kraftbanker. Dette er 'Gulllokkene' av ladere

Inntil nylig var det et problem jeg hele tiden opplevde. Men så kom Anker Nano 30W powerbank. Den har en batterikapasitet på 10 000 mAh, en innebygd skjerm som forteller deg hvor mye strøm den har, og en genial USB-C-funksjon som jeg ikke lenger kan leve uten.

Se på Amazon

Spesifikasjoner

h2>Total kapasitet: 10 000 mAh Celler: 2x 5 000 mAh, 7,2Vdc, 36WhInput: USB-C-kabel: 30W Max (5V⎓3A/9V⎓3A/15V⎓A⎓A
Utgang: USB-C-kabel: 30W Maks (5V⎓3A/9V⎓3A/10V⎓2.25A/12V⎓2.5A/15V⎓2A/2393&#x;1. A, USB-A: 22,5 W Max (5V⎓3A/9V⎓2A/10V⎓2.25A/12V⎓1.5A) Kabel: 0.6ft/19cm Display gjenværende batteri: OLED og full ladning/gjenværende batteritid Vekt: 7,58 oz (215 g) Farger: Black Stone, Ice Lake Blue, Natural Green, Shell White og Lilac Purple 

Mens MagSafe-kraftbanker nå er på topp, hvis du trenger å lade noe annet, må du fortsatt huske en kabel. Med Anker Nano har du en innebygd USB-C-kabel, sammen med to USB-porter — en USB-C og en USB-A.

Også:  beste bærbare kraftstasjoner du kan kjøpe: Eksperttestet

Den innebygde USB-C-kabelen har en anstendig lengde på 0,6 fot (19 cm) og kan brukes både til å lade strømbanken og å lade andre enheter. Denne kabelen passer gjennom en metallsløyfe på strømbanken, og holder den unna når den ikke er i bruk og lar den brukes som en løkke når du ikke lader noe.

Dette er enkelt, men svært effektiv funksjon gjør powerbanken lett å bære rundt på, spesielt når hendene dine er fulle med andre dingser. 

Kabel fungerer også som en kul lanyard-løkke

Kabel fungerer også som en kul lanyard-løkke

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

< p>Det er en enkelt knapp på toppen av enheten for å slå på strømbanken. På forsiden viser et lite, men usedvanlig livfullt display ladenivået og beregnet lade-/utladingstid. Dette er spesielt nyttig når du slår på en telefon, nettbrett eller øreplugger og vil vite omtrent hvor mye mer tid du trenger før enheten fylles opp.

Klart, enkelt to read display

Displayet gjør det enkelt å se over for informasjon.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Jeg utførte min vanlige mengde tester på denne kraftbanken, og testet kapasiteten, lade- og utladningseffekten, ladetidene, og også hvordan den håndterte fra et temperatursynspunkt når under belastning, og den besto alle testene med glans.

Forblir kjølig under press!

Forblir kjølig under press!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

figur>

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du er lei av å glemme å ta med en ekstra kabel til strømbanken din, har Anker Nano 10 000 mAh 30W strømbank navnet ditt over alt. Den har nok kraft til en rask påfylling, innebygd kabel som ikke kommer i veien, og en fin formfaktor som passer lett i en lomme eller veske.