Denne bærbare Lenovo-maskinen jobber hardt, spiller hardt og får $550 i rabatt for Memorial Day

0
15
Et Lenovo Legion Pro 5i-bord i høyden på en bærbar PC på en dings Taylor Clemons/ZDNET

Hva er avtalen?

Den bærbare Lenovo Legion Pro 5i er tilgjengelig hos B&H Photo for $1249, som er $550 av den vanlige utsalgsprisen. Den kan utstyres med en 13. generasjons Intel Core i9-prosessor, RTX 4090 grafikkort, 32 GB RAM og 1 TB SSD.

Hvorfor denne avtalen anbefales ZDNET

Den nye Lenovo Legion Pro 5i er en utmerket spillbærbar PC med en lang liste med spesifikasjoner som kan gjøre dobbeltbruk på kontoret. Ved å begrense RGB-belysning til tastaturet, ha et enkelt design og ha anstendig batterilevetid, kan du ta Legion Pro 5i på jobb eller på forretningsreiser uten å føle deg malplassert. 

< strong>Også: 5 måter å utforske bruken av generativ AI på jobb

Det beste er at under den upretensiøse fasaden er noen av de beste PC-komponentene du kan finne på denne prisen.

Se på B&H Photo

Lenovo Legion Pro 5i er bygget med en Intel Core i7-13700HX-prosessor, 16 GB RAM, en 512 GB SSD og et Nvidia GeForce RTX 4060 grafikkort for å gi deg mer enn nok kraft og ytelse til å takle alt fra regneark og videosamtaler med kollegaer til lagkamper sent på kvelden eller henger med venner i VRChat. 

Den har også plass til opptil 32 GB RAM og opptil to 1TB SSD-er, slik at du kan oppgradere den bærbare datamaskinen hvis behovene dine endres senere i stedet for å bruke $1000 eller mer på en ny bærbar datamaskin. 

Dessuten: Denne lette bærbare datamaskinen er overraskende kraftig (og det er ikke MacBook Air)

16-tommers skjermen produserer 2560 x 1600 oppløsning, og du kan velge mellom en 60Hz eller 165Hz oppdateringsfrekvens; dette gjør overgangen fra kontorarbeid til spilling raskt og enkelt. Den bærbare datamaskinen har også mange USB-porter og tilkoblingsmuligheter, med fire USB 3.2-porter, to USB-C-innganger, en HDMI-tilkobling, Ethernet, en hodetelefon-/mikrofonkontakt, Bluetooth 5.1, Wi-Fi 6E og en dedikert strøminngang.  

Selv om det er litt irriterende å ha en proprietær strømtilkobling i stedet for en universell USB-C, betyr det at du ikke trenger å ofre en port for å lade den bærbare datamaskinen.

Sidevisning av Lenovo Legion Pro 5i gaming laptop

Lenovo Legion Pro 5i kommer i denne rolige, mattsvarte finishen.

Taylor Clemons/ZDNET

Lenovo har også klart å få plass til et nesten fullstort tastatur med 10-tasters inngang i designet. Og selv om tastene bruker en tradisjonell membrankonstruksjon, føles de fortsatt jevne og tilfredsstillende mens de skriver eller spiller spill. 

Også: Favoritt-Logitech-tastaturet mitt har nettopp fått en kraftig oppgradering – og ChatGPT-brukere vil elske det

Inngangen på 10 taster er også en fin touch for å håndtere kontorarbeid så vel som kompliserte innganger for MMO-er eller spill som ARMA og DayZ, som krever dusinvis av inngangskommandoer. Den offset-berøringsplaten føles superresponsiv for strømming og daglig bruk, men tar litt tid å venne seg til, så du ender ikke opp med å trykke på håndleddet når du vil høyreklikke.

Lenovo hevder at Legion Pro 5i kan gi deg opptil 6,5 timers bruk på full lading, og testingen min (både videoavspilling og tung spilling) ga et tilsvarende gjennomsnitt på omtrent 5-6 timers bruk i den virkelige verden. Du kan presse ut ytterligere 30-45 minutter ved å dimme skjermen, redusere lyden og bruke batterioptimaliseringsinnstillinger. Men du må ha ladeledningen tilgjengelig for å komme deg gjennom siste halvdel av arbeidsdagen. 

Også: Det beste dokkingstasjoner for bærbare datamaskiner som passer til oppsettet ditt

Strømkabelen har en omfattende strømforsyning; den er litt større enn min iPhone 13&#xA0, og kan være tungvint, spesielt siden den bærbare datamaskinen er på den tyngre siden på 5,6 pund. Strømforsyningen har imidlertid en tynn nok profil til å passe komfortabelt inn i en bærbar baglomme eller ryggsekk.

Lenovo Legion Pro 5i-basekonfigurasjonen starter på $1260, mens toppkonfigurasjonen selges for $1800. Konfigurasjonen jeg ble sendt for testing vil koste deg rundt $1450, som er en veldig anstendig verdi for komponentene og ytelsen du får.

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler er gjenstand for utsolgt eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.